Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Εσείς τι λέτε, είναι αυτή η χειρότερη πρόταση γάμου… EVER;;;



Κατά καιρούς και με την βοήθεια του διαδικτύου γινόμαστε μάρτυρες προτάσεων γάμου οι οποίοι «ανταγωνίζονται» για την πρωτοτυπία τους και την φαντασία αυτών που τις διοργανώνουν για το ποια πρόταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη. Όπως πρόσφατα η πρόταση με το τεράστιο πανό που έγινε σε κεντρική πλατεία των Γιαννιτσών και η οποία έγινε virial των social media αλλά ακόμα και του χορευτικού που στήθηκε για τις ανάγκες μίας άλλης πρότασης στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Θυμός: Ένα μεγάλο κακό - Τι επιπτώσεις έχει στην καρδιά και τον εγκέφαλο



Ο θυμός και η επιθετικότητα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην καρδιά και τον εγκέφαλο, θέτοντας την υγεία σε σοβαρούς κινδύνους, σύμφωνα με μελέτη που έγινε σε περίπου 14.000 άτομα ηλικίας 48-67 ετών.
Συγκεκριμένα, η κλινική μελέτη έγινε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών των ΗΠΑ για 8 συνεχή έτη με τη χρήση των τεστ αξιολόγησης σε όλους τους συμμετέχοντες, άνδρες και γυναίκες, που κλήθηκαν να χαρακτηρίσουν την προσωπικότητά τους.

Ολυμπιονίκης εγκατέλειψε τον αγώνα για να σώσει το άλογό της



Η Ολλανδή αθλήτρια Αντελίντ Κορνέλισεν, που διαγωνιζόταν στην ιππική δεξιοτεχνία, εγκατέλειψε τον αγώνα για να μην επιβαρύνει το άλογό της.
Με δύο ολυμπιακά μετάλλια στην κατοχή της στην κατηγορία του ντρεσάζ -ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012- η Κορνέλισεν ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού στο Ρίο, όμως τα σχέδιά της ανατράπηκαν μετά από

Πέλλα: Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομες ανασκαφές



Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Πέλλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο άτομα ηλικίας 54 και 59 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή της Πέλλας, να τελούν εργασίες ανασκαφής προς αναζήτηση θησαυρού και αντικειμένων αξίας χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.

O Φελπς έσπασε ρεκόρ... 2.168 χρόνων!



Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ενα ρεκόρ το οποίο κρατούσε 2.168 χρόνια έσπασε ο Μάικλ Φελπς. Βέβαια, αν κάποιος ήταν ικανός για κάτι τέτοιο μόνο αυτός θα ήταν ικανός να το πετύχει.Συγκεκριμένα, ο 31χρονος που έχει φτάσει τα 22 χρυσά και 26 ολυμπιακά μετάλλια, έχει φτάσει στις 13 ατομικές νίκες στους Αγώνες, μιας και οι υπόλοιπες είναι σε αγωνίσματα σκυταλοδρομίας.Ετσι, αυτή τη στιγμή ο Φελπς είναι ο πρώτος των πρώτων, πάνω και από

«Κόλπο» ΕΝΦΙΑ με συντελεστές παλαιότητας



Εκατομμύρια φορολογούμενοι χρεώθηκαν το 2014 και το 2015 με ΕΝΦΙΑ σημαντικά υψηλότερο από αυτόν που πραγματικά όφειλαν, εξαιτίας παράνομων μεθοδεύσεων του υπουργείου Οικονομικών με τις αντικειμενικές αξίες και τους «συντελεστές παλαιότητας».
Τα ίδια παράνομα τεχνάσματα θα εφαρμοστούν και φέτος, με αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι σε πολλές περιοχές της χώρας θα ληφθούν υπόψη αντικειμενικές αξίες μειωμένες κατά 4% έως και 38%, εκατομμύρια ιδιοκτήτες να χρεωθούν και πάλι άδικα με επιπλέον ΕΝΦΙΑ.

Ρωσία-Ουκρανία με το δάχτυλο στην σκανδάλη.



Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, απετράπη από τις ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας, η επίθεση που σχεδιαζόταν στην Κριμαία, από τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως αναφέρει η ρωσική πλευρά, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του, σε «πλήρη ετοιμότητα».Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ, η χερσόνησος βρίσκεται σε ύψιστο βαθμό ετοιμότητας, λόγω του άμεσου και επικειμένου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ντόπινγκ – εργολαβίες – συμφέροντα



Όλα γίνονται εν γνώσει μας. Δεν υπάρχουν «αθώοι». Όλοι γνωρίζουν. Δε μιλάμε για υποψίες, για ενδείξεις. Κάθε λίγο προσφέρονται τρανταχτές αποδείξεις. Συνεχώς αποκαλύπτονται κρούσματα ντόπινγκ. Αφαιρούνται μετάλλια. Αποκλείονται αθλητές ή και ολόκληρες ομάδες χωρών. Έχουμε και ουκ ολίγα ελληνικά παραδείγματα. Χαρακτηριστικότερο η ομάδα άρσης βαρών, η «ντριμ τιμ», που μας χάρισε ρίγη

Μπαράζ παραβιάσεων στο Αιγαίο.



Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 17 παραβιάσεις έκανε μεταγωγικό (CN-235).Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ το τουρκικό αεροσκάφος προχώρησε σε 17 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και σε μια παράβαση του FIR Αθηνών στην περιοχή του Βορειοανατολικού, Κεντρικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου.Τo αεροσκάφoς αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Ανεκπαίδευτοι, ακατάρτιστοι και άνεργοι



Πάνω από ένας στους τέσσερις νέους, ηλικίας 20-24 ετών στην Ελλάδα (26,1%), δεν έχει απασχόληση, ούτε βρίσκεται σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2015, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.
Το ποσοστό αυτό κατατάσσει την Ελλάδα στη δεύτερη υψηλότερη θέση στην ΕΕ, μετά την Ιταλία (31,1%), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται η Κροατία και η Ρουμανία (24,1%) και ακολουθούν η Βουλγαρία (24%), η Ισπανία και η Κύπρος (22,2%).

Σοκ. Πρόσφυγας μαχαίρωσε στο λαιμό αστυνομικό στο κέντρο φιλοξενίας στη Σίνδο.



Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και προσφύγων σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την απομάκρυνση Γαλλίδας υπηκόου από το κέντρο.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ο αστυνομικός ζήτησε από την Γαλλίδα να απομακρυνθεί από τη δομή, καθώς δεν είναι πρόσφυγας, οπότε δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Η γυναίκα

Ο Ερντογάν εκβιάζει την Ευρώπη.«Δώστε μας τη βίζα, αλλιώς θα γεμίσετε πρόσφυγες»



«Αν δεν επιτευχθεί η απελευθέρωση του καθεστώτος της βίζας, δεν θα συνεχίσει να εφαρμόζεται η συμφωνία με την ΕΕ για την επανεισδοχή προσφύγων», απειλεί την Ευρώπη ξανά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Σε αυτή τη φάση, στις σχέσεις με την Ευρώπη, είναι βεβαίως πολύ σημαντικά θέματα ειδικά η συμφωνία επανεισδοχής και η απελευθέρωση της βίζας. Αυτά είναι βεβαίως βήματα που πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα. Και η Ευρώπη δυστυχώς δεν τήρησε την

Επίδειξη δύναμης η εθνική πόλο κόντρα στη Βραζιλία με 9-4 και φουλ για πρωτιά ομίλου



Η Εθνική Ελλάδος στο καλύτερο της παιχνίδι στο Ρίο, έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Βραζιλία (9-4), προκρίθηκε κι ονειρεύεται βάθρο!

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν εκείνο ακριβώς που απαιτούσε η περίσταση και δεν ήταν άλλο από τη νίκη, ώστε να αποφευχθούν περιπέτειες, οι οποίες υπό συνθήκες θα μπορούσαν αν μας αφήσουν εκτός προημιτελικών. 

Στην 20η θέση ο Παπαμιχαήλ



Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ τερμάτισε στην 20η θέση στα 20χλμ βάδην με χρόνο 1:21.55. 

Ο Ελληνας πρωταθλητής κατάφερε να διατηρηθεί στο πρώτο γκρουπ και καθώς περνούσαν τα χιλιόμετρα ανέβαζε προοδευτικά το ρυθμό του. Η επίδοση του ήταν πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είναι 1.21.12 από το 2012.

Τι διευκρινίζει η ΔΕΗ για τους ασυνεπείς πελάτες



Διευκρινίσεις αναφορικά με τις περιπτώσεις ασυνεπών πελατών, που δεν προσέρχονται αυτοβούλως για τη ρύθμιση των οφειλών τους, αλλά μόνον αφού γίνει διακοπή ρεύματος, παρέχει με ανακοίνωση η ΔΕΗ. Η επιχείρηση υπογραμμίζει προς τους καταναλωτές ότι «σε αυτή την περίπτωση και προκειμένου να γίνει επανασύνδεση, θα καταβάλλεται το 30% της οφειλής και το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε 8 δόσεις κατ' ανώτατο και δεν θα εντάσσονται στην ευνοϊκή ρύθμιση των 36 δόσεων».

Eκτός τελικού και η ομάδα 4x100μ. μικτή



Η ελληνική παρουσία ολοκληρώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, χωρίς πρόκριση σε τελικό, αφού η ομάδα 4x100μ. μικτή έμεινε στην 15η θέση. 
Η ομάδα αποτελούμενη από τους Απόστολο Χρήστου, Παναγιώτη Σαμιλίδη, Ανδρέα Βαζαίο και Κρίστιαν Γκολομέεβ τερμάτισε σε 3:36.75, μένοντας μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ 3:34.41, το οποίο είχαν σημειώσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονδίνου τον περασμένο Μάιο. 

Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν τον Δεκαπενταύγουστο



Βάσει νόμου, η 15η Αυγούστου είναι υποχρεωτική αργία και απαγορεύεται η απασχόληση των εργαζομένων και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν Κυριακές και αργίες.
Ως προς την αμοιβή της Δευτέρας 15 Αυγούστου 2016
- Για τις επιχειρήσεις που δεν λειτουργούν

Τα κάνει... μούσκεμα ο καιρός το τριήμερο - Καταιγίδες, χαλάζι και μποφόρ



Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα με τα φαινόμενα να επεκτείνονται  σε πολλές περιοχές της χώρας, χαλώντας κάπως τα σχέδια των εκδρομέων.
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει  στην κεντρική και βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Το Σάββατο τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην κεντρική

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σάββατο 13/8



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα ανανεώνει τα ενδιαφέροντα αλλά και την δημιουργικότητα σου, την ίδια στιγμή που το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις για μια… ακόμη φορά! Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα ή τα παράδοξα.

Σαν Σήμερα, Σάββατο 13 Αυγούστου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Στην 22η θέση ο Μίτας μετά την πρώτη ημέρα!



Μέτρια ήταν η εμφάνιση το Μάκη Μίτα, έπειτα από την πρώτη μέρα των προκριματικών του σκιτ. 
Ο Έλληνας πρωταθλητής της σκοποβολής βρίσκεται στην 22η θέση με 69 βαθμούς έχοντας πετύχει 23, 24 και 22 βαθμούς στους τρεις γύρους αντίστοιχα. 

Έπταθλο: Στην 28η θέση η Σοφία Υφαντίδου



Στην 28η θέση του Έπταθλου βρίσκεται η Σοφία Υφαντίδου σε σύνολο 31 αθλητριών, μετά το πέρας δύο πρώτων αγωνισμάτων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατετάγη 6η στην 2η προκριματική σειρά και 25η συνολικά στα 100 μέτρα εμπόδια, με επίδοση 13 δεύτερα και 99 εκατοστά και πήρε 980 βαθμούς.

Στο ύψος δεν τα πήγε καλά και ήταν 29η με καλύτερο άλμα στα 1.65μ., λαμβάνοντας 795 βαθμούς.

2oς στο β΄γκρουπ ο Ιακωβίδης!



Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο 2ο γκρουπ των 85 κιλών της Άρσης Βαρών ο Ιακωβίδης, που ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του στην 2η θέση και πλέον θα περιμένει και τα αποτελέσματα του πρώτου γκρουπ για να δει την θέση κατάταξης του!
Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής, κατέλαβε την 2η θέση στο Β' γκρουπ της κατηγορίας του με 350 κιλά στο σύνολο και 5 επιτυχημένες προσπάθειες.

Παγκόσμιο ρεκόρ η Αγιάνα, Πανελλήνιο η Παππά στα 10 χλμ!



Με ένα μεγάλο παγκόσμιο ρεκόρ ξεκίνησε η πρώτη μέρα των αγωνισμάτων στον στίβο! Στον τελικό των 10.000 μέτρων των γυναικών, όπου συμμετείχει και η Αλεξία Παππά (πανελλήνιο ρεκόρ), η Αγιάνα Αλμάζ από την Αιθιοπία έκανε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό ρεκόρ με χρόνο 29.17.45! 

Σπουδαία διάκριση Ελληνα μαθητή στην Ολυμπιάδα Φυσικής



«Το μέλλον του Παναγιώτη προοιωνίζεται λαμπρό. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό συνδυασμό υψηλών δυνατοτήτων και ταπεινότητας. Εικάζω ότι θα συνδυάσει πολλές επιστήμες στο πέρασμα των χρόνων, καθώς έχει την ικανότητα να “πατάει τα πόδια του σε πολλές βάρκες” ταυτόχρονα», λέει για τον μαθητή του ο κ. Μάνος Αποστολάκης, φυσικός, μέλος της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων Φυσικής του Δημοτικού και διευθυντής στο Λύκειο της Ελληνογερμανικής Αγωγής, απ’ όπου αποφοίτησε φέτος ο Παναγιώτης Κίτσιος, ο οποίος διακρίθηκε με Εύφημο Μνεία στην 47η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2016, που διοργανώθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας τον Ιούλιο, μεταξύ μαθητών από 87 χώρες απ’ όλο τον κόσμο.

Αγρυπνία Αγίου Φανούριο στο Ριζό



Την Παρασκευή 26 Αυγούστου από 9:00 μ.μ. έως 12:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Aγρυπνία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Ριζού Σκύδρας προς τιμήν του αγίου Φανουρίου.

Οι αστείες φωτογραφίες της ημέρας.

 Δείτε τις υπόλοιπες

Η γυμναστική «σκοτώνει» 5 χρόνιες παθήσεις – Ποιες είναι αυτές;



Το να είναι κανείς καθημερινά σωματικά δραστήριος, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο για πέντε συχνές χρόνιες παθήσεις.
Ποιες είναι αυτές; Ο καρκίνο του μαστού και του εντέρου, ο διαβήτης, η καρδιοπάθεια και το εγκεφαλικό, σύμφωνα με μια νέα αμερικανο-αυστραλιανή επιστημονική έρευνα!
Το «μήνυμα» της νέας μελέτης είναι ότι και η παραμικρή σωματική δραστηριότητα μετράει

Η Μεσογειακή διατροφή κάνει καλό στο... μυαλό



Εάν κανείς -ιδίως από μια ηλικία και μετά- θέλει καλύτερη μνήμη, πιο γρήγορη σκέψη και καθυστέρηση της εμφάνισης Αλτσχάιμερ και άνοιας, έχει κάθε λόγο να ακολουθεί την Μεσογειακή διατροφή, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική μελέτη, που έρχεται να επιβεβαιώσει ανάλογες έρευνες του παρελθόντος.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Ρόι Χάρντμαν του Κέντρου Ανθρώπινης

Πανήγυρις Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίας Βάσσης στην Έδεσσα



Την Δευτέρα 15 Αυγούστου πανηγυρίζει ο ιστορικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Εδέσσης (Παλαιά Μητρόπολη). Το απόγευμα της Κυριακής στις 6:30 θα τελεσθεί Μέγας Εσπερινός, ενώ το πρωί της Δευτέρας στις 7:00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου εορτάζει η Αγία Βάσσα η Εδεσσαία. Ο εορτασμός της θα γίνει στον υπό ανέγερσιν Ιερό Ναό της Αγίας στην Έδεσσα.

Οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής στο στόχαστρο του ISIS.



Οπως κάθε διαδικτυακό περιοδικό που θέλει να προσελκύσει κλικ, το Dabiq χρησιμοποιεί όλα τα κόλπα της αγοράς. Στο τελευταίο τεύχος του καυχιέται για τις συνεντεύξεις του, για τις ιστορίες προσωπικής λύτρωσης και δίνει ιδέες για γυναικεία μόδα. Υπάρχει μέχρι και φωτογραφία με γατάκι. Το Dabiq είναι μια απόδειξη της εφευρετικότητας και του κυνισμού που διακατέχουν την οργάνωση που το εκδίδει: το Ισλαμικό Κράτος. Το ίδιο το όνομα που

Μια μικροσκοπική χάντρα ίσως το αρχαιότερο χρυσό τεχνούργημα του κόσμου



Η χάντρα βρέθηκε σε έναν προϊστορικό οικισμό στη νότια Βουλγαρία και χρονολογείται από το 4.500-4.600 π.Χ.
Μπορεί να πρόκειται απλώς για μια μικρή χρυσή χάντρα, διαμέτρου μόλις 4 χιλιοστών, όμως αποτελεί τεράστια ανακάλυψη για τους Βούλγαρους αρχαιολόγους, οι οποίοι πιστεύουν ότι βρήκαν το παλαιότερο χρυσό τεχνούργημα στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο.
Η χάντρα βρέθηκε σε έναν προϊστορικό οικισμό στη νότια Βουλγαρία και χρονολογείται από το 4.500-4.600 π.Χ. 

Κόπηκε το Mega. Εννέα οι τελικοί υποψήφιοι για τις τηλεοπτικές άδειες



Μετά από τις ενστάσεις και τις σχετικές αιτήσεις στην αρμόδια επιτροπή της ΓΓΕΕ εννέα είναι οι υποψήφιοι που διεκδικούν μια από τις 4 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας. Γιατί το Mega έμεινε εκτός. Τι αναφέρει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
Εκτός το MEGA, μέσα Σαββίδης και Ανεξάρτητος Πάροχος! Η τελική λίστα των εταιρειών που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, όπως προέκυψε, μετά και από τις ενστάσεις και τις αιτήσεις θεραπείας στην αρμόδια επιτροπή της ΓΓΕΕ, είναι εννέα.

Βόμβα Spiegel: «Καιρός να διεκδικήσει η Ελλάδα 296 δισ. ευρώ από τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις»!



Θέμα για τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα ανοίγει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, κάνοντας αναφορά στο πώς η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να διεκδικήσει τα 296 δισ. ευρώ που χρωστάει η Γερμανία!
«Πώς η Ελλάδα θα μπορούσε να μηνύσει τη Γερμανία για τα 296 δισεκατομμύρια ευρώ που της χρωστάει», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του δημοσιεύματος.

Άρειος Πάγος: «Καμπάνα» 85.000 ευρώ για παράνομες ξαπλώστρες στα Χανιά!



Επιχειρηματίας έκανε παράνομη επιπλέον χρήση αιγιαλού, δηλαδή πέραν των τετραγωνικών μέτρων που προέβλεπε η μίσθωση που είχε, προκειμένου να βάλει πρόσθετες ξαπλώστρες, ομπρέλες και μια καντίνα
Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε πρόστιμο 85.000 ευρώ που είχε επιβληθεί σε επιχειρηματία από την Κτηματική Υπηρεσία Χανίων Κρήτης, καθώς σε τουριστική παραλία του νομού Χανίων έκανε παράνομη επιπλέον χρήση αιγιαλού, δηλαδή πέραν των τετραγωνικών μέτρων που προέβλεπε η μίσθωση  που είχε, προκειμένου να βάλει πρόσθετες ξαπλώστρες, ομπρέλες, κ.λπ. και μια καντίνα.

Πανηγυρίζει ο ιστορικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Γιαννιτσά



Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου πανηγυρίζει ο ιστορικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητρόπολη) Γιαννιτσών. Κατά την διάρκεια του εορτασμού θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό λείψανο της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας.Δείτε το εορταστικό πρόγραμμα.

Ίδρυση Συνδέσμου Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν.Πέλλας



Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΠΕΛΛΑ»
Προσκαλεί τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και των Ομάδων Παραγώγων   για  την ίδρυση :
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ
 ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
Συνάδελφοι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών και Ομάδων Παραγωγών και  της Πέλλας
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 8:00μμ στον συνεταιρισμό Καλυβιων για να αποφασίσουμε την ίδρυση του

Ασυγκράτητος ο Τραμπ: «Συνιδρυτές του ISIS» Ομπάμα και Χίλαρι - Τι απαντά η πλευρά Κλίντον



"Συνιδρυτές του Ισλαμικού Κράτους" χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ, σε δηλώσεις του που είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσουν νέες επικρίσεις για το είδος της προεκλογικής εκστρατείας που διεξάγει ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Αγρυπνία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Γιαννιτσά



Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016, στις 09:30 το βράδυ, θα τελεσθεί Αγρυπνία (Εσπερινός, Όρθρος και Θεία Λειτουργία) για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών (δίπλα στον ενοριακό ναό της Αγίας Παρασκευής).