Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Χρήστες των social media σχολιάζουν με χιούμορ την χθεσινή ομιλία των πολιτικών αρχηγών



Φωτιά πήραν τα social media κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της βουλής με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών στην συζήτηση της ελληνικής πρότασης προς τους θεσμούς της Ε.Ε. Καυστικοί και με μεγάλη δόση χιούμορ σχολίαζαν τις ομιλίες των αρχηγών. Επιλέξαμε τα πιο πετυχημένα και σας τα παρουσιάζουμε:

Συγκινητική ιστορία: Ενας 8χρονος μαθαίνει γράμματα στο δρόμο υπό το φως των McDonald's (εικόνες)



Η φωτογραφία του 8χρονου αγοριού που κάθεται σε ένα αυτοσχέδιο θρανίο και διαβάζει υπό το φως των Mc Donald's κάνει το γύρω του κόσμου και προκαλεί συγκίνηση.

Αλέξης Τσίπρας: «Προέχει η θετική έκβαση στην διαπραγμάτευση»



Για μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους παραπέμπει ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας το «ξεκαθάρισμα» του ενδοκυβερνητικού τοπίου μετά τις διαφοροποιήσεις υπουργών, βουλευτών και της Προέδρου της Βουλής κατά την ονομαστική ψηφοφορία για την εξουσιοδότηση που ζήτησε προκειμένου να ολοκληρώσει την διαπραγμάτευση.

Γαλλικό Πρακτορείο: Στα 74 δισ. το νέο μνημόνιο



Το ESM ετοιμάζεται να προσφέρει 58 δισ. ευρώ συν 16 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ, σημείωσε ευρωπαϊκή πηγή.
Οι δανειστές της Ελλάδας εκτιμούν ότι οι προτάσεις που έκανε η Αθήνα είναι αρκετά θετικές ώστε να γίνουν η βάση για ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης που θα φτάσει τα 74 δισ. ευρώ ανέφερε ευρωπαϊκή πηγή στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά για το ταξίδι στην Αίγινα την ώρα της πιο κρίσιμης ψηφοφορίας



Βροχή αρνητικών σχολίων συγκέντρωσε νωρίτερα ο Γιάνης Βαρουφάκης όταν μέσω Twitter γνωστοποίησε ότι δεν θα είναι απόψε στη Βουλή για να ψηφίσει.
Ο κ. Βαρουφάκης επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για την απουσία του και λίγο αργότερα κοινοποίησε μέσω Twitter την επιστολή με τη ψήφο του για την αποψινή ψηφοφορία στην οποία θα απουσιάζει.

Β. Μεϊμαράκης: Μέχρι τη Κυριακή να φέρετε συμφωνία για να είναι η Ελλάδα στο ευρώ



«Όταν ήταν εθνικά αναγκαίο υπογράφαμε χωρίς αυτήν την εξουσιοδότηση, υπηρετώντας το εθνικό συμφέρον, επεσήμανε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «Διαπραγμάτευση και Σύναψη Δανειακής Σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM)».
Η χώρα ήταν σε καλύτερη κατάσταση πριν έξι μήνες εκτίμησε και καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, για να μην ολοκληρωθεί το προηγούμενο πρόγραμμα.

ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.: Αναβάλλεται η παιδική παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης»



- Θα δοθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών
Από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. ανακοινώνεται, ότι με υπαιτιότητα των ίδιων των παραγωγών, λόγω των εξελίξεων στην χώρα μας,
αναβάλλεται η παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης» σε σκηνοθεσία Γιώργου Γρηγοριάδη, που επρόκειτο να

Ευκλ. Τσακαλώτος: Είμαστε σε καλύτερη θέση μετά το δημοψήφισμα



Είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση μετά το δημοψήφισμα επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών  Ευκλείδης Τσακαλώτος από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «Διαπραγμάτευση και Σύναψη Δανειακής Σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM)».
Όπως εκτίμησε, η λαϊκή παρέμβαση άλλαξε τα πράγματα, ενώ υπογράμμισε ότι η ελληνική πρόταση είναι καλύτερη από αυτήν που είχε καταθέσει ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Γιαννιτσά: Το 10ο Τουρνουά πίνκ πόνκ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο (εικόνες)



Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στο 5ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών έλαβε χώρα το 10ο τουρνουά πινκ πόνκ,  υπό την επιμέλεια και οργάνωση  του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ραμπούση Χρήστου.
Οι παίκτες , όλων των ηλικιών έδειξαν συνέπεια στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού τους. 
Με ιδιαίτερη χαρά, προσήλωση και διάθεση για συνεργασία "κράτησαν" τις ρακέτες τους, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή  πινκ πονκ για το έτος 2015. 

Τσίπρας: Από εδώ και εμπρος υπάρχει ναρκοπέδιο-Πιθανότητα, όχι βεβαιότητα συμφωνίας



«Πράττω αυτό που υποσχέθηκα. Δεν εξαπάτησα τον ελληνικό λαό, ούτε το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Παρά τις κλειστές τράπεζες ο ελληνικός λαός πήρε μια γενναία και ιστορική απόφαση. Δεν έδωσε εντολή ρήξης, αλλά ενίσχυσης της διαπραγματευτικής προσπάθειας. Εξέλαβα το «όχι» και ως ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στις προσπάθειές της», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής

Πέρασε με 251 «ναι» και 17 διαρροές η πρόταση της κυβέρνησης



Σε μία βαριά πολιτικά ημέρα και μετέπειτα νύχτα, το νέο πακέτο μέτρων που πρότεινε η κυβέρνηση προς τους θεσμούς, προκειμένου να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη, η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή έβγαλε «καπνό», με 251 «ναι» και 17 διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άλλοι 15 βουλευτές αν και συντάχθηκαν υπέρ του «ναι», υποστηρίζουμε με επιστολή τους ότι δεν θα δεχτούν εφαρμοστικούς νόμους.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 11/7



Ότι σε ξεπερνά να το ξεχνάς και ό,τι αξίζει να το ζεις. Καλό Σαββατοκύριακο!

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 11 Ιουλίου



Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Κέρδος 10 δισ. ετησίως αν καταναλώνουμε ελληνικά προιόντα. Στηρίζουμε Ελλάδα!!!



Περί τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ θα κερδίσει η ελληνική οικονομία, αν αγοράσουμε εγχώρια προϊόντα, αξίας 1.000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο.
Εάν εξαιρέσουμε ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους, υπολογίζεται ότι, αν κάθε Έλληνας καταφέρει να αγοράσει το 2015 ελληνικά προϊόντα αξίας 1000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων, τότε θα προστεθούν στην προβληματική ελληνική οικονομία πάνω από 10 δισ. ευρώ...

Πέθανε ο θρυλικός «Δρ Ζιβάγκο», Ομάρ Σαρίφ

O Αιγύπτιος ηθοποιός Ομάρ Σαρίφ, που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 83 ετών στο Κάιρο, έγινε διάσημος χάρη στον Ντέιβιντ Λιν, ο οποίος τον ανέδειξε στην ταινία «Λώρενς της Αραβίας» και του εμπιστεύτηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Δόκτωρ Ζιβάγκο», με την οποία καθιερώθηκε ως διεθνής αστέρας της μεγάλης οθόνης τη δεκαετία του 1960.

Ο Μισέλ Σαλχούμπ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε την 10η Απριλίου 1932 στην Αλεξάνδρεια (βόρεια), γόνος μιας ελληνοκαθολικής οικογένειας μελχιτών, εμπόρων πολυτελούς ξυλείας από τη Συρία και το Λίβανο.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΛΑΦΑΖΑΝΗ …Ακουμπάνε τα εμβάσματα των 300 δις ευρώ;



Μια αποκάλυψη-βόμβα από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» που εφόσον επαληθευτεί πρόκειται να προκαλέσει τεκτονικό σεισμό εντός και εκτός της χώρας. 
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρακολουθούσαν με απορία τον υπερυπουργό Λαφαζάνη να δηλώνει αρχικά στον Alpha και στην συνέχεια στο Mega, ότι η κυβέρνηση έχει τρόπο να εξασφαλίσει ρευστότητα και να φέρει σε δύσκολη θέση και χώρες της Ευρώπης-ανάμεσά τους η Γερμανία και η Γαλλία-εάν χρειαστεί.

Συγχαρητήρια στη Γιώτα Σίσκου για την σπουδαία επιτυχία της ως μοναδική υπότροφος της DAAD



Θερμά συγχαρητήρια στη Γιώτα Σίσκου για τη διπλή της ακαδημαϊκή επιτυχία καθώς επιλέχθηκε ως η μοναδική υπότροφος της DAAD (Deutscher Akademischer Austausch Dienst) από την Ελλάδα για το 2015, στον τομέα της Μουσικής.
Η υποτροφία αυτή της δίνει τη δυνατότητα για μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Music) στην κλασική κιθάρα στην Ανώτατη Μουσική Ακαδημία της Βαϊμάρης (Hochschule Für MusikFRANZ LISZT”) στην οποία και έγινε δεκτή μετά από εισαγωγικές εξετάσεις μεταξύ υποψηφίων απ’ όλον τον κόσμο.

Επιστολή Συνδικαλιστών Πέλλας « Όταν λέμε ΟΧΙ, εννοούμε ΟΧΙ»



Μετά από πέντε περίπου μήνες διαπραγματεύσεων τα μνημόνια αντί να καταργηθούν, μπαίνουν σε διαδικασία ανανέωσης. Η επίθεση των μεγάλων μονοπωλιακών συγκροτημάτων, του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου κατά του λαού μας συνεχίζεται και κλιμακώνεται επικίνδυνα. Τα σχέδια τους, όπως εκφράζονται μέσα από τις προτάσεις τους για το ξεπέρασμα, δήθεν, της κρίσης, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια

Δεν υπήρξε ούτε μια πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα που να μην πούλησε τους πολίτες



Πέντε ημέρες μετά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή ένα τρίτο Μνημόνιο λιτότητας, και ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πείσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να το ψηφίσουν.
 Η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή δείχνει πως φοβάται ότι την επόμενη Κυριακή οι «εταίροι» θα του επέβαλαν μια συμφωνία με ακόμα χειρότερους όρους για την Ελλάδα.
Δηλαδή, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Τα τατουάζ επηρεάζουν τις εξετάσεις καρκίνου.Δίνουν ψευδή αποτελέσματα.



Τα τατουάζ είναι για πολλούς τρόπος έκφρασης και έχουν έρθει για τα καλά στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Πώς όμως η συνήθεια αυτή  μπορεί να «μπερδέψει» τους γιατρούς και να μας βάλει σε περιττές περιπέτειες;Τα τατουάζ μπορούν να «ξεγελάσουν» τα διαγνωστικά μηχανήματα και να οδηγήσουν σε ψευδώς θετικό αποτέλεσμα για καρκίνο. Αυτό ακριβώς συνέβη πρόσφατα σε μια 32χρονη γυναίκα από τις ΗΠΑ, η οποία είχε λάβει διάγνωση για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και οι γιατροί

Έξυπνο πότισμα για το καλοκαίρι!



Φροντίστε τα φυτά σας τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού χωρίς μεγάλη κατανάλωση νερού!Ο υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν το καλοκαίρι μπορεί να καταστρέψουν τα φυτά μας και χωρίς τα σωστά μέτρα κινδυνεύουν να ξεραθούν.Το καλοκαίρι, το σωστό πότισμα είναι εκείνο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση των ζαρζαβατικών μας.
Προγραμματισμένο πότισμα - Τα φυτά χρειάζεται ένα προγραμματισμένο πότισμα και

Ολάντ: Σοβαρές και αξιόπιστες οι ελληνικές προτάσεις



Οι νέες προτάσεις που παρουσιάσθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση δείχνουν τη βούλησή της να παραμείνει στην ευρωζώνη, υπογράμμισε σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος χαιρέτισε ένα «σοβαρό και αξιόπιστο» πρόγραμμα και κάλεσε σε μια επανάληψη των συνομιλιών «με τη βούληση να ολοκληρωθούν».

«Οι Έλληνες δείχνουν αποφασιστικότητα να παραμείνουν στην ευρωζώνη επειδή το πρόγραμμα που παρουσιάζουν είναι σοβαρό και αξιόπιστο, στη συνέχεια επειδή θα το υποβάλουν στο κοινοβούλιο, κάτι που θα δείξει δύναμη, δέσμευση και λέω επίσης θάρρος», δήλωσε ο αρχηγός του κράτους σε δημοσιογράφους στο Παρίσι.

Πρόσκληση Ο.Φ.Κ.Α. Φίλιππος στο Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου στα Γιαννιτσά




  Ο  Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ καλεί γονείς και παιδιά της πόλης μας να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών-τριών (14 και 15 ετών) στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου Παμπαίδων και Παγκορασίδων α’ (Βόρειος Όμιλος) που θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Γιαννιτσών το προσεχές Σαββατοκύριακο 11-12/7.

Γιάννης Σηφάκης : Να σεβαστεί η Ευρώπη το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Ελληνικού λαού


Συμφωνία κοινωνικά δίκαιη, με αναπτυξιακό πακέτο , δέσμευση για αναδιάρθρωση του χρέους και άμεση αποκατάσταση της ρευστότητας και της χρηματοδότησης
Μετά την απόλυτη έκφραση του λαού που απέρριψε τους ωμούς εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα, που γκρέμισε τα κόμματα και τις πολιτικές δυνάμεις (σε όλα τα επίπεδα) που έχουν όλη την ευθύνη για το πώς φθάσαμε ως εδώ,

Επανακατάθεση ερώτησης για προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης στην Π.Ε. Πέλλας



Επανερχόμαστε στην ερώτηση μας με αρ. πρωτ. 3113/02.06.2015, σχετικά με τα προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης στην Π.Ε. Πέλλας, η οποία παραμένει αναπάντητη από το αρμόδιο Υπουργείο, μολονότι έχει παρέλθει αρκετό διάστημα από την κατάθεση της.
Η ερώτηση μας είναι η παρακάτω:

Το Ποτάμι Πέλλας καλεί τους βουλευτές του νομού να τοποθετηθούν. «Συμφωνία ή Δραχμή»;



Στο ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής οι λαλίστατοι βουλευτές Πέλλας τοποθετήθηκαν.

Τώρα, που πραγματικά κρίνεται το μέλλον της χώρας μέσα σε 4 μόλις μέρες, ζητάμε να πάρουν δημόσια θέση!

Το ερώτημα είναι ένα, απλό και ξεκάθαρο, και απαιτεί μία απλή και ξεκάθαρη απάντηση.

Die Zeit: «Η Ελλάδα συμμορφώθηκε με μειώσεις συντάξεων και αύξηση φόρων»



Στην πρόταση που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση προς τους θεσμούς και τον EMS αναφέρεται ο γερμανικός Τύπος. 
«Οι νέες προτάσεις της Αθήνας, ένα δείγμα αποφασιστικότητας», εκτιμά η εφημερίδα Die Welt, προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα οι θεσμοί έπρεπε να αναμένουν για πολύ καιρό συγκεκριμένες προτάσεις από την Αθήνα. Όμως αυτή τη φορά το μέιλ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήρθε στην ώρα του, και είναι η τελευταία ευκαιρία.

Αλ. Τσίπρας: Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί



Να σταθεί «ενωμένη και συμπαγής» ζήτησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισαγωγική του τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να γίνει ‘Παπαδήμος’» και πρόσθεσε πως «εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί». «Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί», τόνισε.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2015 Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ στα Γιαννιτσά



Ο Δήμος Πέλλας διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου παμπαίδων –παγκορασίδων Α΄ στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών ΄΄ Έλλη Μυστακίδου΄΄, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου.
Στα Γιαννιτσά αναμένονται περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους των περιφερειών Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, Θεσσαλονίκης, Πέλλας - Κιλκίς, Πιερίας - Ημαθίας,  Δυτ. Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου , Κέρκυρας , Δυτ. Στερεάς και Ανατ. Στερεάς Ελλάδας.

Καταργούνται οι πρόωρες συντάξεις και το ΕΚΑΣ



Μέτρα - φωτιά για τους συνταξιούχους προβλέπει το νέο μνημόνιο. Από την 1η Ιουλίου 2015, οι ελληνικές αρχές θα προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν εξοικονόμηση ¼ - ½ % του ΑΕΠ το 2015 και 1% του ΑΕΠ το 2016 μέσα από την υιοθέτηση της ακόλουθης νομοθεσίας . Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξοικονομηθούν 2,7 δισ. ευρώ στο παραπάνω χρονικό διάστημα, κάτι που θα σημάνει μειώσεις στις συντάξεις. Συγκεκριμένα προβλέπεται αλλαγές:

Φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης.Καταργείται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης.



Φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης θα έχουμε με τη ρύθμιση που ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας στη Βουλή. Ο φόρος θα καθοριστεί στα 6 λεπτά στο πετρέλαιο θέρμανσης και στα 33 λεπτά για το πετρέλαιο κίνησης.Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να φέρει διάταξη νόμου που θα επαναφέρει το προηγούμενο καθεστώς σε ό,τι αφορά τον φόρο κατανάλωσης του

Απεβίωσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος



Απεβίωσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Περικλής Κολότσιος. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς, ενώ η ταφή του, σύμφωνα με την επιθυμία του, θα γίνει ακολούθως στο Τσοτύλι Κοζάνης.

Τα μέτρα της συμφωνίας-πρότασης στους δανειστές για ΦΠΑ, συντάξεις και μεταρρυθμίσεις



Στην Ευρωπαική Επιτροπή, τους θεσμούς, τα κόμματα βρίσκεται η ελληνική πρόταση με τα μέτρα που θα νομοθετήσει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να παραμείνει η χώρα στο ευρώ.
Οπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου:
1. Η ελληνική πρόταση που κατατέθηκε προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας [ESM] αφορά τη χρηματοδότηση των δανειακών αναγκών της χώρας από την 01/07/2015 έως τις 30/06/2018, για τρία δηλαδή χρόνια. Και περιλαμβάνει ακόμα την ρύθμιση του χρέους καθώς και εμπροσθοβαρές αναπτυξιακό πακέτο ύψους 35 δισ.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 10/7



Καλό είναι να υπάρχεις, αλλά να ΖΕΙΣ είναι άλλο πράγμα. Μη φοβάσαι να ευτυχήσεις. Για αυτό ζεις, για αυτό πλάστηκες. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ!!!

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου



Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Οι αντίπαλοι των ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ στο Eurocup



Το Eurocup της σεζόν 2015-16 έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι συμμετέχουν τρεις ελληνικές ομάδες. Σήμερα, (9/7) λοιπόν, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η ΑΕΚ έμαθαν τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Ο Άρης βγήκε πρώτος από την κληρωτίδα και έπεσε στο Group D μαζί με την Ούνικς Καζάν του Κώστα Καϊμακόγλου, την Μπάνβιτ, την Τράμπζονσπορ, την Μπουντούτσνοστ και Στεάουα.