Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Οι άντρες με παιδιά απατούν πιο συχνά



Οι περισσότεροι νέοι γονείς θα συμφωνήσουν, ότι ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει μεγάλη χαρά στη ζωή τους, αλλά ταυτόχρονα και πολλές έννοιες.
Η έλλειψη ύπνου, η οικονομική πίεση και η αλλαγή στις δυναμικές της οικογένειας είναι μερικές από αυτές που συνοδεύουν την απόκτηση ενός παιδιού.
Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις το στρες που νιώθουν οι νέοι γονείς πολλές φορές «ξεσπά» στη σχέση τους, με αποτέλεσμα πολλοί άντρες να επιλέγουν την οδό της… απιστίας.

Δείτε την Βίκυ Χατζηβασιλείου με μαγιό στην παραλία και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό



Mία άκρως sexy εμφάνιση η οποία αναδείκνυε το απίστευτα καλογυμνασμένο σώμα της έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην παραλία και προκάλεσε πανικό στα social media.... H ταλαντούχα παρουσιάστρια που ως γνωστόν λατρεύει το beach volley, πόσταρε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία ποζάρει η ίδια με μαγιό στην παραλία μαζί με τους τρεις αγαπημένους της προπονητές...

Καστοριά: Δείτε τι έκρυβε η λίμνη για 7.254 χρόνια



Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκρυβε η λίμνη της Καστοριάς και συγκεκριμένα το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια!
Είναι μια ξύλινη επιγραφή με άγνωστο μήνυμα, χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμναίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις

Οι πλούσιοι της μπάλας!



Η «άνοιξη» του ισπανικού ποδοσφαίρου δεν επιβεβαιώνεται μόνο από το γεγονός ότι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι υπόθεση των δύο «μεγάλων» της Μαδρίτης και ότι στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ είναι φιναλίστ η Σεβίλη. Φαίνεται και από το ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της «λίστας των πλουσίων» του «Forbes» η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα έκαναν το «ένα - δύο»!Το ίδιο συνέβη με τα αστέρια των «αιωνίων» Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, που επίσης κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στη λίστα του περιοδικού για τους

Στη μάχη 1.500 συνδυασμοί - 50.000 υποψήφιοι



Οι υποψήφιοι αναμένεται να σπάσουν κάθε ρεκόρ και μάλιστα σε μια περίοδο που το πολιτικό σύστημα αμφισβητείται έντονα. Οι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών μετρούν και ξαναμετρούν τους τόμους με τους 1.438 δημοτικούς συνδυασμούς και 105 περιφερειακούς συνδυασμούς οι οποίοι εγκρίθηκαν από τα πρωτοδικεία της χώρας.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές θα ξεπεράσουν τις 30.000 ενώ στις περιφέρειες ξεπερνούν τους τους 10.000. Στις περιφέρειες Αττικής και

Βελτιώστε τη μνήμη σας: Απλές δραστηριότητες που θα κάνουν το μυαλό σας... ξυράφι



Καθώς μεγαλώνουμε, η γνωστική ικανότητα του μυαλού μας αρχίζει να επιδεινώνεται. Αυτό είναι μέρος της αναπόφευκτης, φυσικής διαδικασίας της γήρανσης, που επηρεάζει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής. Αν και δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τις επιπτώσεις της γήρανσης μπορούμε να τις επιβραδύνουμε.
 Η απώλεια μνήμης είναι ένα τρομακτικό θέμα για τους περισσότερους από εμάς, αλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν κάποια μέτρα που μπορούμε να λάβουμε για να επιβραδύνουμε

Δέκα τρόποι για να δείχνεις πιο ψηλή



Ο Θεός σε προίκισε με όλα τα καλά αλλά έκανε… εκπτώσεις στο ύψος; Μη στεναχωριέσαι καθόλου! Για όσα δεν έχει φροντίσει η φύση, θα φροντίσει η γκαρνταρόμπα σου…Επέλεξε τα σωστά κομμάτια που θα κάνουν τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο κομψή από ποτέ και θα σου χαρίσουν το ύψος που πάντα ονειρευόσουν!
Μάθε τα 10 μικρά μυστικά στάιλινγκ για να ντυθείς… ψηλή:

Η πιο οικονομική λύση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας!



Μπορεί να κάνει θαύματα κατά της κυτταρίτιδας και να φέρει αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Το καλύτερο; Μπορείτε να την φτιάξετε μόνη σας, οικονομικά, χρησιμοποιώντας υλικά που θα βρείτε στην κουζίνα σας!
Δείτε πώς θα παρασκευάσετε εύκολα τη μάσκα σώματος με καφέ για την αντιμετώπιση της

Τι προκαλεί τον καρκίνο του δέρματος και πως αντιμετωπίζεται



Οι καρκίνοι του δέρματος χωρίζονται στους επιθηλιακούς και στο κακοήθες μελάνωμα. Στους πρώτους περιλαμβάνονται ο βασικοκυτταρικός και ο ακανθοκυτταρικός. Και τα δύο είδη είναι σύνηθες να εμφανίζονται σε άτομα τα οποία εργάζονται επί σειρά ετών εκτεθειμένα στον ήλιο, όπως είναι οι αγρότες και οι ναυτικοί. Οι καρκίνοι αυτοί εμφανίζονται στα σημεία του προσώπου και του σώματος που αθροιστικά, στην ζωή αυτών των ατόμων, έχουν εκτεθεί

Θα σου παίρνουν το σπίτι για ένα 500ρικο....Το video-σοκ της Δράσης.



Πάταγος από το video-σοκ της Δράσης. Θα σου πάρουν το σπίτι σου για 500 ευρώ!!!Με αυτόν τον κραυγαλέο αλλά μάλλον αληθινό τίτλο η «Δράση» εγκαινίασε τον προεκλογικό της αγώνα για τις Ευρωεκλογές.Το βιντεο περιγράφει το δράμα εκατομμυρίων ιδιοκτητών ακινήτων που άναυδοι βλέπουν τις τιμές των ακινήτων να κατρακυλλούν υπό το βάρος της πρωτοφανούς και άδικης υπερφολόγησης που επέβαλε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.Δείτε το ….

Οι Δικαστές σώζουν τους υπερχρεωμένους Έλληνες.Δείτε περιπτώσεις.



Τα Ειρηνοδικεία της χώρας συνεχίζουν όχι μόνο να «κουρεύουν» τις οφειλές των υπερχρεωμένων νοικοκυριών αλλά προχωρούν και στην πλήρη διαγραφή τους...Δικαστές, βγάζουν και στο σημείο να απαλλάσσουν πλήρως τους οφειλέτες από τις υποχρεώσεις τους καθώς διαπιστώνουν την οικονομική αδυναμία.
Το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, Αμαρουσίου και Νεμέας «έσωσαν» στην κυριολεξία  τέσσερις υπερχρεωμένους δανειολήπτες, κουρεύοντας σημαντικό τμήμα του χρέους τους.

"Ενέδρες" έξως από ιατρεία,συνεργεία και ...κομμωτήρια θα στήνει το ΣΔΟΕ.



Τι ορίζει νέα εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για την πάταξη της φοροδιαφυγής σε επαγγελματικούς χώρους. Ο έλεγχος από απόσταση και ο επιτόπιος έλεγχος χωρίς προειδοποίηση
Φορο-ενέδρα έξω από ιατρεία, γυμναστήρια, κλινικές, συνεργεία αυτοκινήτων και άλλους επαγγελματικούς χώρους θα μπορούν να στήνουν στο εξής οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών, όπως ορίζεται σε νέα εγκύκλιο που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας

Η απαντήσεις του συνδυασμού “Πέλλα, Δήμος Για Όλους” στα ερωτήματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Πέλλας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πέλλας καταθέτει προς τους υποψήφιους συνδυασμούς του Δήμου μας πολιτικά και ουσιαστικά ερωτήματα. Ο σύλλογος μας παρατηρεί ότι ακόμη μια προεκλογική περίοδος θα λήξει χωρίς ουσιαστικό πολιτικό διάλογο. Οι υποψήφιοι οφείλουν να αποκαλύψουν προθέσεις, σκοπό, τρόπο και μέσα με τα οποία προτίθενται να κυβερνήσουν το Δήμο. Επειδή πιστεύουμε στις αγαθές προθέσεις των υποψηφίων ζητούμε να εκλάβουν το παρόν ερωτηματολόγιο ως ευκαιρία διαλόγου με την κοινωνία.

Παθητικοί καπνιστές 4 στους 10 Έλληνες εργαζόμενους

Περισσότεροι από τέσσερις στους δέκα εργαζόμενοι στην χώρα μας είναι παθητικοί καπνιστές στον χώρο εργασίας, ενώ έξι στους δέκα σε μπαρ και καφετέριες εκτίθενται στον καπνό των καπνιστών.

Και αυτό, τη στιγμή που ο αριθμός των καπνιστών στην Ελλάδα φαίνεται να μειώνεται και από 40% που ήταν το 2006 έφτασε το 28,8% το 2013.

Έρχονται το wi-fi και οι οθόνες ενημέρωσης στα τρένα

 Στην ψηφιακή εποχή περνά η ενημέρωση των δρομολογίων του σιδηροδρόμου, αφού ο ΟΣΕ θέτει σε λειτουργία το σύστημα ενημέρωσης επιβατών σε πραγματικό χρόνο.
Το σύστημα ενημέρωσης επιβατών, το οποίο λειτουργεί σε τρεις σιδηροδρομικούς σταθμούς, Πειραιά, Λάρισας και Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει:

Τρελές περιπτώσεις φοροδιαφυγής.Εργάτης ξέχασε να δηλώσει 4,5 εκατ Ευρώ.



Εκατομμυριούχοι ιατροί στο Κολωνάκι, επαγγελματίες που δεν έκοβαν αποδείξεις επί... επτά χρόνια, μέλη ΝΠΙΔ που εκμεταλλεύονταν την ανέχεια συναδέλφων τους και απέκρυψαν εκατομμύρια, εικονικά τιμολόγια δεκάδων εκατομμυρίων και πολλά ακόμη περιλαμβάνονται στις υποθέσεις που εντόπισε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος το μήνα που πέρασε.
 Το ΣΔΟΕ διενήργησε τον Απρίλιο έρευνες σε όλη τη χώρα, από τις οποίες μεταξύ άλλων προέκυψε ο εντοπισμός των εξής υποθέσεων:

«Πειραγμένες» οι δημοσκοπήσεις



Σκληρό πόκερ με τα νούμερα των δημοσκοπήσεων των τελευταίων προεκλογικών ημερών, παίζουν τα επιτελεία των κομμάτων σε πλήρη συνεργασία με ορισμένα ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα επιτελεία των κομμάτων, υπάρχει πλήρης αναντιστοιχία των αποτελεσμάτων «εσωτερικών» και μυστικών δημοσκοπήσεων που κάνουν τα κόμματα, με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που εμφανίζονται στα ΜΜΕ.
Ανάλογα με ποιο κόμμα υποστηρίζει το κάθε ΜΜΕ, εμφανίζει και τις ανάλογες

Εύβοια.Αυτοκτόνησε δάσκαλος που έκαψε το σχολείο γιατί δεν του έδιναν σύνταξη.



Ο 49χρονος δάσκαλος από την Κύμη της Εύβοια, που αρχικά έκαψε το ιστορικό σχολείο της περιοχής και μετά από λίγες ημέρες προσπάθησε να αυτοκτονήσει, καθώς αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλιά, τελικά έθεσε τέλος στη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα.Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε προχθες βράδυ στις 8:30΄ σε μια αγροικία στην Κύμη. Ο 49χρονος δάσκαλος, πιο αποφασισμένος αυτή τη φορά, πήρε το κυνηγετικό όπλο, το έβαλε κάτω από το σαγόνι του και πάτησε τη

Θα κλείνουν οι παιδότοποι που δεν έχουν πιστοποιητικό ασφάλειας.



Με αφορμή το τραγικό θάνατο του 13χρονου στο Λούνα Πάρκ του Ελληνικού και ενημερώνοντας την αρμόδια επιτροπή της Βουλής σχετικά με τις πρωτοβουλίες του υπουργείου Εσωτερικών ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.
Μετά τις 30 Ιουνίου όσοι παιδικοί ή βρεφονηπιακοί σταθμοί, παιδότοποι αλλά και ψυχαγωγικοί χώροι για παιδιά, δεν θα φέρουν το ειδικό σήμα που θα πιστοποιεί ότι τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα κλείνουν και θα σφραγίζονται διεμήνυσε στη Βουλή ο

Le Monde: Η Ελλάδα πάει καλύτερα, οι Έλληνες όχι



Υπάρχει καλυτέρευση στα οικονομικά δεδομένα, που όμως δεν είναι ακόμη αισθητή στην καθημερινότητα του λαού, αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας
Εκτενές ρεπορτάζ από την Ελλάδα στην εφημερίδα Le Monde αναφέρει τις δυσκολίες υποστήριξης της έννοιας για το «succes story» με δεδομένη τη σκληρή καθημερινότητα που αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.
Στο δισέλιδο αφιέρωμα με τίτλο «Η Αθήνα έχει κάνει πολλές μεταρρυθμίσεις, απέφυγε όμως

Χωρίς να πάρει "χαμπάρι" κανείς ,πέρασε και το νέο Μεσοπρόθεσμο 2015-2018



Χωρίς εκπλήξεις, υπερψηφίστηκε με 150 ψήφους έναντι 119, στην Ολομέλεια της Βουλής, το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018.
Από την ψηφοφορία, στην οποία έλαβαν μέρος 269 βουλευτές, απουσίαζαν δικαιολογημένα (είχαν ενημερώσει) τέσσερις βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας και συγκεκριμένα η Αντζελα Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ η οποία βρίσκεται σε περιοδεία καθώς είναι υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και τρεις ακόμη βουλευτές της ΝΔ.

Τι να προσέξετε στις φετινές φορολογικές δηλώσεις.Παγίδες και λάθη.



Η διαδικασία της υποβολής δηλώσεων από τους φορολογούμενους ξεκίνησε και από τα πρώτα δείγματα που έχει το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται πως οι επτά στους δέκα φορολογούμενους οι οποίοι είχαν υποβάλλει έως τώρα φορολογικές δηλώσεις, είτε έχουν μηδενικό εκκαθαριστικό, είτε δικαιούνται επιστροφή φόρου.
Για τους υπόλοιπους τρεις στους δέκα προκύπτει έξτρα φόρος 849 ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, έως χθες είχαν υποβληθεί 384.628

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 10/5

Ό, τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό, τι δεν ποθήσαμε αρκετά.

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 10 Μαΐου

Γιορτάζουν:

Γεγονότα
1267: Η Εκκλησία της Βιέννης διατάζει όλους τους Εβραίους να φορούν ένα διακριτικό σήμα.

1329: Ο βυζαντινός αυτοκράτορας Ανδρόνικος Γ', κατά την εκστρατεία του εναντίον των Τούρκων του Ορχάν, ηττάται στη μάχη του Πελεκάνου, στην ασιατική ακτή της Προποντίδος.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Θεσσαλονίκη: Η φάρσα της δεκαετίας – Η απατημένη γυναίκα ζητάει… εξηγήσεις



Το βίντεο που ανέβηκε στο youtube πριν από ένα χρόνο, εξακολουθεί να κάνει εκατοντάδες ”κλικ” καθημερινά…Από μια απίστευτη φάρσα, που έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο και εξακολουθεί να κάνει το γύρο των social media, η “απατημένη” γυναίκα, έμαθε από τον καλό της ότι έχει άλλη σχέση! Η ιστορία έχει ως εξής…Η Κατερίνα πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και έδωσε το τηλέφωνό του αγαπημένου της στο στούντιο. Η εκφωνήτρια τον πήρε τηλέφωνο,

Ο «άγνωστος Χ» αυτών των εκλογών



Συνεχείς είναι οι κυλιόμενες μετρήσεις της κοινής γνώμης που γίνονται για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά και της Κουμουνδούρου για τις ευρωεκλογές. Και στις δύο περιπτώσεις, ο «άγνωστος Χ» ήταν και εξακολουθεί να παραμένει το μεγάλο ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου.
Το ποσοστό της κυμαίνεται πάνω από το 25% επί του συνόλου των ερωτηθέντων (δηλαδή 1 στους 4 ψηφοφόρους δεν λέει τι θα ψηφίσει, είτε γιατί δεν ξέρει είτε γιατί δεν θέλει), ενώ απομένουν ελάχιστες μέρες πριν από τις κάλπες. Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός ότι το

35χρονη προσποιούνταν την εφοριακό και εισέπραττε πρόστιμα!



Μια 35χρονη γυναίκα, προσποιούμενη υπάλληλο εφορίας μπήκε σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Γιαννιτσών και εισέπραξε χρηματικό ποσό, τόσο από τον καταστηματάρχη, όσο και από πελάτη της επιχείρησης, ως πρόστιμο για την αγοραπωλησία εμπορευμάτων χωρίς την έκδοση και απαίτηση παραλαβής απόδειξης, αντίστοιχα.Στη συνέχεια, αφού εισήλθε σε δεύτερη παρόμοια επιχείρηση, προσπάθησε, ανεπιτυχώς, και με την ίδια μεθοδολογία να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τον καταστηματάρχη. Ο τελευταίος

Αστυνομικός - οδηγός πρώην υπουργού εξέδιδε τη σύζυγό του!




Συνελήφθη αστυνομικός ο οποίος φέρεται ως αρχηγός ομάδας που εξωθούσε κατ' επάγγελμα στην πορνεία γυναίκες μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού.
Μάλιστα φέρεται να εξέδιδε ακόμη και τη σύζυγό του! Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα (ένας άντρα και δύο γυναίκες).
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 45χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Θεοδώρα Τζάκρη.Στην Αθήνα με τον ΣΥΡΙΖΑ …στην Πέλλα με το ΠΑΣΟΚ.


Είπαμε πως οι πολιτικοί μπορούν να αλλάζουν θέση …κατά περιόδους .Ποτέ δεν φανταζόμασταν πως μπορούν να μεταμορφώνονται και ….κατά τόπους. Το κάνει με ευχέρεια και χωρίς δυσκολία η συντοπίτισσά μας και πρώην Υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη. Έτσι η βουλευτής μας ,όταν βρίσκεται στην Πέλλα σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο εκφράζει τη στήριξή της στους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές (βλέπε Παπανικολάου) ενώ στην Αθήνα στηρίζει εμφανώς και αδιαλείπτως τον Αλέξη

Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών στο Μουσικό Σχολείο ΓΙαννιτσών

Την Πέμπτη 7 Μαΐου 2014 οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού σχολείου Γιαννιτσών φιλοξένησαν στο χώρο του σχολείου τους την ομάδα «Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης» ( www.eeed.gr ). Το κλιμάκιο των εθελοντών αποτελούνταν από τους: κ. Κοτσαμπασίδη Αθανάσιο, κ. Κική Γιάντσου και κ. Μαρία Νυφιώτου. Ο κύριος Κοτσαμπασίδης ανέλυσε στους μαθητές τα ιδεώδη που διέπουν την ομάδα των εθελοντών που εκπροσωπεί και εξήγησε ότι συμμετέχοντας ενεργά ως εθελοντές στις δραστηριότητες της Ε.Ε.Ε.Δ. έχουν την ευκαιρία να μάθουν:

Η πρόταση της ΑΝΑΣΑ για την ανάπτυξη στο Δήμο Πέλλας.



Η  Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση ΑΝ.Α.Σ.Α. ξεδιπλώνει σταδιακά το Προγραμματικό της Σχέδιο για το δήμο Πέλλας και παρουσιάζει τους βασικούς άξονες του προγράμματός της.Σήμερα έχει σειρά η πρόταση για την ανάπτυξη, με μια σειρά από ρεαλιστικές παρεμβάσεις που θα θέσουν το Δήμο Πέλλας σε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.Τι προτείνει και τι προτάσσει η ΑΝΑΣΣΑ:

Μπανάνες με... κοκαΐνη

Δεκαέξι κιλά και 820 γραμμάρια κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα σε κιβώτια με μπανάνες από την Κολομβία, σε αποθήκες εταιρείας εισαγωγής- διακίνησης οπωροκηπευτικών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και κατασχέθηκαν.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών ενημερώθηκε από την εταιρεία ότι κατά τον έλεγχο κιβωτίων με μπανάνες που είχαν παραλάβει, βρέθηκαν μέσα σε τρία χάρτινα κιβώτια, ύποπτα αυτοσχέδια πακέτα, επιμελώς κρυμμένα. Μετά από έλεγχο της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν συνολικά 14 αυτοσχέδια πακέτα που περιείχαν κοκαΐνη, τυλιγμένα με μονωτική ταινία και τυπωμένο λογότυπο τη λέξη «ΒOLD».

Μέσω ΑΣΕΠ και η επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο

 Σε δημόσια διαβούλευση θέτει από σήμερα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το σχέδιο νόμου για το νέο σύστημα επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές, όπως η συνέντευξη και η εμπλοκή τόσο του ΑΣΕΠ όσο και η συμμετοχή στελεχών του ιδιωτικού τομέα ως αξιολογητές, και το οποίο στοχεύει, όπως αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον εντοπισμό των πιο κατάλληλων για τις θέσεις ευθύνης.

Αυτούς αναμένεται να πάρει μαζί του στη Βραζιλία ο Σάντος

Το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και γι’ αυτό οι διεθνείς θέλουν να δώσουν το παρών, φορώντας τη «γαλανόλευκη».

Αρχικά να αναφέρουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα, ο Πορτογάλος προπονητής θα καλέσει 23 ποδοσφαιριστές και όχι περισσότερους προκειμένου να αποφύγει να «ξενερώσει» κάποιον, κόβοντας τον στη συνέχεια από την αποστολή. Να θυμίσουμε ότι παραμονές του Euro 2012, ο Φερνάντο Σάντος είχε επιλέξει 25 παίκτες και λίγες ημέρες πριν από το τουρνουά ενημέρωσε τον Αλέξανδρο Τζιόλη και τον Παναγιώτη Κονέ ότι δεν θα ταξιδέψουν στην Πολωνία.

Τροφές που αποτοξινώνουν τον οργανισμό!



Τροφές που μπορείτε να απολαύσετε και ταυτόχρονα να καθαρίσετε τον οργανισμό σας. Μειώνοντας τις χημικές ουσίες και τις τοξίνες στον οργανισμό θα είστε πιο υγιείς και θα αισθάνεστε καλύτερα.
Παντζάρια
Περιέχουν βηταΐνη και πηκτίνη, που βοηθούν το ήπαρ και το πεπτικό σύστημα. Μπορούν να καθαρίσουν τον οργανισμό και να έχετε έτσι λιγότερες τοξίνες.

Παραπάνω από ένας στους δέκα μαθητές εγκαταλείπουν το σχολείο!

Ανησυχητικά συνεχίζουν να είναι τα ποσοστά σχολικής διαρροής στη χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφει η έκθεση του Παρατηρητηρίου για την Εκπαίδευση και Κατάρτιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (για το 2013).

Στην εν λόγω έκθεση υπάρχουν σημαντικά στοιχεία για την εγκατάλειψη του σχολείου από τους μαθητές.

Στους 853.751 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ

Μικρή μείωση της τάξης του 0,43% κατέγραψε τον Μάρτιο, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο, το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας ανήλθε σε 853.751 άτομα και ήταν μειωμένος κατά 3.607 άτομα από τον Φεβρουάριο, όπου είχαν καταγραφεί 857.448.

Κουτσούμπας: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν υποταγή και εγκλωβισμό του λαού



Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Κουτσούμπας «το κάλεσμά μας είναι ψηφίζουμε και δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, και ταυτόχρονα λέμε όχι στα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης των μονοπωλίων».
Κάλεσμα συμπόρευσης και ενίσχυσης του ΚΚΕ μπροστά στην εκλογική μάχη, απηύθυνε την  από την Πάτρα, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τα διάρκεια της ομιλίας του σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση, στην

Παράσταση Χορού με χορογραφίες μπαλέτου, σύγχρονου jazz και hip hop!

Την Δευτέρα 19 Μαϊου, στις 8.00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση Χορού από την Σχολή Χορού της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., σε επιμέλεια της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας και Δασκάλας Χορού της Σχολής, Ελευθερίας Ζαγανίδου.
Στην παράσταση συμμετέχουν παιδιά από… 4 έως 18 ετών, τα οποία θα «μυήσουν» το κοινό στην τέχνη του Χορού, παρουσιάζοντας χορογραφίες μπαλέτου, σύγχρονου jazz και hip hop!

Εδέσματα από τους Σπουδαστές CHEF-Αρχιμάγειρες του ΙΕΚ Αριδαίας

Σήμερα Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 οι Σπουδαστές CHEF – Αρχιμάγειρες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προσέφεραν εδέσματα ζυμαρικών γλυκά και ποτό στο κοινό που βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης, των Εκπαιδευτών και των Σπουδαστών του ΙΕΚ ως αρχή μιας σειράς προωθητικών ενεργειών των ειδικοτήτων που «τρέχουν» στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Η Ελλάδα γίνεται Κατάρ -Οι γεωτρήσεις θα δώσουν πετρέλαιο αξίας 15 δισ. ευρώ



Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαΐου στο υπουργείο Περιβάλλοντος, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, θα υπογραφούν οι συμβάσεις μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και των ανάδοχων κοινοπραξιών για έρευνες υδρογονανθράκων στα τρία οικόπεδα: Ιωαννίνων, Πατραϊκού Κόλπου και Κατακόλου και στην κυβέρνηση εκτιμούν πως θα μπορέσουν να αντληθούν 250 εκατ. βαρέλια πετρελαίου.
Μάλιστα, το υπουργείο Περιβάλλοντος υπολογίζει πως με ανακτήσιμα αποθέματα 100 εκατ.

΄΄ Παίζω βόλλευ στον Πεζόδρομο΄΄ Γιαννιτσών

Τουρνουά μίνι βόλλευ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα σε ομάδες των 3 ατόμων , κορίτσια που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001/2002 και 2003/2004.
Το τουρνουά ΄΄ Παίζω βόλλευ στον Πεζόδρομο΄΄ ,διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 4ης Ανθοέκθεσης του Δήμου Πέλλας, από τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών, ενώ ήδη δήλωσε συμμετοχή η Ακαδημία Βόλευ Αμαζόνες Κρύας Βρύσης με 10 ομάδες.

Αγιοποιείται ο Γέροντας Παΐσιος



Οι γέροντες Παΐσιος, Ιάκωβος Τσαλίκης, Αμφιλόχιος, Εφραίμ Κατουνακιώτης και Σοφρώνιος του Έσσεξ … θα συμπεριληφθούν στα δίπτυχα της Εκκλησίας, εξηγεί στο «Αγιορείτικο Βήμα», Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου.Ταυτόχρονα, ο Ιεράρχης διέψευσε όσα ακούγονται περί αναβολής της αγιοκατάταξης του γέροντα Παΐσιου λόγω των θέσεων του στα Ελληνοτουρκικά. «Οι μύθοι δεν έχουν καμία σχέση με την Αλήθεια που υπηρετεί η Ορθόδοξη εκκλησία μας», είπε.Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του «Αγιορείτικου Βήματος», ο

Α' Βραβείο για την Μικτή Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Μ.Αλεξάνδρου του Δήμο Πέλλας

Μεγάλη, πανελλήνια διάκριση απέσπασε η Μικτή Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου του δήμου Πέλλας.
Πιο συγκεκριμένα, η Μικτή Χορωδία Μεγάλου Αλεξάνδρου, έλαβε μέρος, μαζί με άλλες 12 Χορωδίες, στον 24ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών», που διοργάνωσε η Χορωδία –Ορχήστρα Νέων (Χ.Ο.Ν.) στις 3 Μαϊου, στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του δήμου Αλίμου. Εκεί κατάφερε να συγκεντρώσει, από την καταξιωμένη κριτική επιτροπή, 18 βαθμούς (με άριστα το 20) και τελικά να αποσπάσει το Α΄ Βραβείο!

Γρηγοράκος: Αν το ΠΑΣΟΚ πάει στο 4% θα υπάρξει θέμα ηγεσίας



Την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει εφόσον τα ποσοστά του συρρικνωθούν στις εκλογές εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» ο κ. Γρηγοράκος είπε χαρακτηριστικά «Θα το παίζω εγώ υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάρει τίποτα στην Λακωνία; Έχουμε και μια αξιοπρέπεια. Πρέπει να είσαι ντε καλά υπουργός αν δεν σε θέλει ο λαός;» και πρόσθεσε με νόημα «Ας κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν μπορούμε

Το ΔΝΤ βλέπει πως σταθεροποιηθήκαμε....



Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του Τζέρι Ράις απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσιγκτον, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για «πολιτική σταθερότητα».

Ηλεκτρονικό μάτι για τη διαχείριση των οφειλών



Ηλεκτρονική υπηρεσία για την διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 65 δισ. ευρώ σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Στόχος του έργου είναι η ελληνική φορολογική διοίκηση να αναπτύξει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία για τη διαχείριση των ληξιπροθέσμων οφειλών, ώστε να είναι σε θέση να εγγυηθεί άμεσα την επίλυση σημαντικού τμήματος αυτών.
Αν και ο διαγωνισμός για το σχετικό έργο που είχε προκηρυχτεί στις 20 Δεκεμβρίου 2013

Σήμερα ξεκινά η διανομή του κοινωνικού μερίσματος



Ξεκινά σήμερα η διανομή του κοινωνικού μερίσματος σε 205.912 νοικοκυριά που υπέβαλαν αιτήσεις μέχρι το τέλος Απριλίου, δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Όπως ανέφερε ο υπουργός, το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 133,2 εκ. ευρώ ή 647 ευρώ ανά δικαιούχο νοικοκυριού. Επίσης τόνισε ότι θα πιστωθεί εφάπαξ ενίσχυση και σε 75.428 ενστόλους.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 8/5

Μια αστραπή η ζωή μας μα... προλαβαίνουμε!

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 9 Μαΐου

Σαν Σήμερα, 9 Μαΐου

Επέτειοι:
Γιορτάζουν:
Γεγονότα
328: Ο διάκονος Αθανάσιος, μετέπειτα Άγιος Αθανάσιος, εκλέγεται Πατριάρχης Αλεξανδρείας.
1364: Οι Βενετοί καταστέλλουν την Επανάσταση του Αγίου Τίτου στην Κρήτη.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δημοσκόπηση Pulse: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές με 2% διαφορά από τη ΝΔ



Νέα άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και διεύρυνση της διαφοράς του από τη Ν.Δ. κατά 0,5% καταδεικνύει το δεύτερο κύμα αποτελεσμάτων της κυλιόμενης δημοσκόπησης της εταιρείας Pulse RC που δημοσιεύει topontiki.gr.
Την ίδια στιγμή αριακά αυξημένοι κατά 0,5% εμφανίζονται στην πρόθεση Ψήφου η Ελιά, το ΚΚΕ και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Σταθεροί στα ποσοστά τους παραμένουν η Ν.Δ., το Ποτάμι, οι ΑΝ.ΕΛΛ., η ΔΗΜΑΡ, οι Γέφυρες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΛΑΟΣ και το Άλλο Κόμμα. Οριακά

Προσοχή! Παιδόφιλοι εισέβαλαν στο παιδικό facebook(Stardoll) - Τέσσερις συλλήψεις



Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από καταγγελίες έντρομων γονέων, ότι επικίνδυνοι παιδόφιλοι έχουν εισβάλει στο site κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά Stardoll.Το Stardoll είναι ένα δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κυρίως ανάμεσα σε κορίτσια ηλικίας 10 – 15 ετών και όπως αποδείχθηκε έχει γίνει και ο αγαπημένος δικτυακός τόπος παιδόφιλων.Όπως ανακοίνωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα αρρωστημένα αυτά μυαλά μπαίνουν στο site με ψεύτικα προφίλ και