Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Βέλγιο: Ανεργη έπνιξε τους δυο γιους της για να μην είναι...δυστυχισμένο




Μια άνεργη μητέρα από την περιοχή της Ναμίρ στο Βέλγιο ομολόγησε σήμερα ότι έπνιξε στην μπανιέρα τους δύο γιους της 2,5 και 6 ετών, διότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και όπως ισχυρίστηκε, δεν ήθελε να είναι τα παιδιά της...δυστυχισμένα, λόγω αυτής της οικονομικής δυσπραγίας.
«Είχε άγχος εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ήταν η μόνη λύση (!) που βρήκε ώστε τα παιδιά της να μην είναι δυστυχισμένα όταν μεγαλώσουν, όπως είπε», δήλωσε ο
εισαγγελέας της Ναμίρ, Φιλίπ Ντιλιέ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga.Η παιδοκτόνος, ο σύζυγος της οποίας είχε μόλις χάσει τη δουλειά του, είπε ότι σκεφτόταν αυτή την πράξη «εδώ και τρία χρόνια».

Το δράμα εκτυλίχθηκε το Σάββατοhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια τον τελευταίο χρόνο. Ενώ απουσίαζε ο σύζυγός της, η γυναίκα- γεννημένη το 1987- έδωσε από δυο υπνωτικά χάπια στους γιους της. Έδεσε τους αστραγάλους του μεγαλύτερου παιδιού- το οποίο είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της- και το έπνιξε στην μπανιέρα. Το ίδιο έκανε με το μικρότερο, αφού του έδεσε αστραγάλους και καρπούς.
Στην συνέχεια, έβαλε και τα δυο αγοράκια στα κρεβάτια τους, όπως είπε η ίδια στον εισαγγελέα.
Όταν επέστρεψε ο σύζυγός της «του είπε ότι τα παιδιά ήταν ήδη στο κρεβάτι. Το ζευγάρι πέρασε μαζί το βράδυ και είδε τηλεόραση», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.
Ο πατέρας έφυγε την Κυριακήhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png το πρωί και δεν ανακάλυψε ότι τα παιδιά ήταν νεκρά παρά μόνο όταν επέστρεψε γύρω στις 15.00 και είδε τη σύζυγό του σε άσχημη κατάσταση. Η γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.
Στην παιδοκτόνο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και έχει τεθεί υπό κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου