Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

«Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» από την Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας



Ο Φ.Σ.Ε. «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ.,  την  Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 στις  8:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (αίθουσα προβολών) θα προβάλλει την ταινία:

Τα Παράπονα στο Δήμαρχο  (2017)

Τον 23χρονο αμυντικό Δημήτρη Τριανταφυλλίδη απέκτησε ο Αλμωπός Αριδαίας



Η διοίκηση του Αλμωπού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΠΕ Λαγκαδά  Γ΄ Εθνική (24 συμμετοχές , 1 γκολ), ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλων Καλαμαριάς και  ΑΟ Χανίων. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Παράκληση της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας στην Πλατάνη Εδέσσης



Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατάνης -Εδέσσης, φυλάσσεται αντίγραφο της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας, βυζαντινής τεχνοτροπίας. Η εικόνα αγιογραφήθηκε από αδελφές του ιερού Ησυχαστηρίου της Παναγίας Παραμυθίας και Αγίου Γεωργίου Ανύδρου Γουμένισσας και εγκαταστάθηκε στον ναό στις 25 Ιουλίου 2017 .

Προσλήψεις προσωπικού στο Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφησης



Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Έδεσσας και Άρνισσας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι έχει εκδοθεί η παρακάτω προκήρυξη:
Α)Α.Π.1737166 που αφορά πρόσληψη προσωπικού με Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου από την εταιρεία ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ε.Κ.Χ.Α. Α.Ε.)
Ειδικότερα ο αριθμός των συμβάσεων ανά ειδικότητα έχει ως ακολούθως:

Κοπή πίτας του Συλλόγου «Η Ανατολή» του ΚΔΑΠ - μεΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) στα Γιαννιτσά, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μεΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ, «η Ανατολή». 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ενώ την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ, Απόστολος Φάκκας,

Δήμος Έδεσσας: Παραλαβή εκχιονιστικού πολυμηχανήματος από τον TAP



Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, σε μία λιτή τελετή στο Δημαρχείο Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η παράδοση και παραλαβή του εκχιονιστικού μηχανήματος που δώρισε στο Δήμο Έδεσσας ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG), στο πλαίσιο του διαπεριφερειακού προγράμματος ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ | Δωρεά Οχημάτων Κοινής Ωφέλειας που το έργο υλοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα. 

Προκήρυξη Υποτροφιών για Πρωτοετείς φοιτητές του Α.Π.Θ.



Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) προκηρύσσει από τα έσοδα του κληροδοτήματος Δημητρίου Τσιακμακοπούλου, τη χορήγηση -κατόπιν επιλογής- τριάντα (30) συνολικά υποτροφιών (είκοσι (20) υποτροφίες για  καταγόμενους από την Θεσσαλονίκη και δέκα(10) υποτροφίες για καταγόμενους από την Έδεσσα) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 σε πρωτοετείς φοιτητές όλων των Σχολών και Τμημάτων του Α.Π.Θ.

«Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου»: Εκδήλωση Δήμου Έδεσσας και ΦΟΔΣΑ



Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΔΣΑ) Μιχάλης Γεράνης και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, σας προσκαλούν να στηρίξετε τη δράση «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου» που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση βιβλίων και παιχνιδιών, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η πρωτοβουλία του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας και των συνεργαζόμενων Δήμων επιδιώκει να προωθήσει την ιδέα της επανάχρησης και να δώσει ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Γ.Καρασμάνης: «Βόμβα στα θεμέλια του Έθνους οι περικοπές επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους»



Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή και προς τους συναρμόδιους Υπουργούς, την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων που συνυπογράφει και ο Σύλλογος Τριτέκνων Γονέων Επαρχίας Εδέσσης, για την συρρίκνωση των επιδομάτων με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που ψήφισε προ ημερών η Κυβέρνηση.
Μετά την κατάθεση της καταγγελίας, ο πρώην Υπουργός δήλωσε:

Πρόσληψη με σύμβαση Ορισμένου χρόνου ενός Τοπογράφου Μηχανικού στο Δήμο Πέλλας



Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Έδεσσας και Άρνισσας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι έχει εκδοθεί η παρακάτω ανακοίνωση:
Α)ΣΟΧ 1/2018 που αφορά πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, ενός (1) ατόμου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών στο Δήμο Πέλλας
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι 5/2/2018 στο Δημαρχείο Πέλλας – Εθν. Αντίστασης – Χ΄΄Δημητρίου – ΤΚ:58100 Γιαννιτσά

Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τους φορείς στο Λουτράκι για την σύνταξη τοπικού αναπτυξιακού σχεδίου στην τουριστική περιοχή



Ο Γιάννης Σηφάκης συζήτησε με τους φορείς στο Λουτράκι Αλμωπίας για διαβούλευση και σύνταξη τοπικού αναπτυξιακού σχεδίου προκειμένου να διατηρηθεί και να αυξηθεί η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής
 Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου, ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου, ο σύλλογος ξενοδόχων, ο σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων, ο ορειβατικός σύλλογος καθώς και ο ιδιαίτερα δυναμικός ιερέας του χωριού.

Πληθαίνουν τα θύματα απάτης από διαδικτυακές αγορές.



Σημαντική αύξηση σε περιστατικά οικονομικής εξαπάτησης πολιτών μέσω διαδικτύου, προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Ανοιχτής Γραμμής Καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο, SafeLine, του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).
Για το έτος 2017, από το σύνολο των καταγγελιών που εξακριβώθηκαν ως παράνομες, το 48% αφορούσε οικονομικές απάτες. Η συγκεκριμένη κατηγορία οικονομικού εγκλήματος,

Πώς θα πάρετε το νέο επίδομα τέκνων



Όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία χορήγησης του νέου επιδόματος παιδιού, περιγράφει η η Κοινή Υπουργική Απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη, που δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).
Σύμφωνα με την ΚΥΑ, το επίδομα θα χορηγείται κάθε δύο μήνες από τον ΟΓΑ, ενώ έχουν αναδιαμορφωθεί τα ποσά του μηνιαίου επιδόματος ανά παιδί για κάθε οικογένεια ως εξής:

Λουκέτο στα Κέντρα Εκπαίδευσης: Όλοι οι οπλίτες κατευθείαν στις μονάδες



Κοσμογονικές αλλαγές στην στρατιωτική θητεία θα τεθούν σε εφαρμογή τον Μάρτιο, έπειτα από εισήγηση της στρατιωτικής ηγεσίας και έγκριση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Τα Κέντρα Εκπαίδευσης στα οποία παρουσιάζονταν οι νεοσύλλεκτοι καταργούνται. Πλέον, οι νέοι Έλληνες δεν θα παρουσιάζονται στο Κέντρο όπου παρέμεναν επί περίπου ένα μήνα για να λάβουν εξοπλισμό, ιματισμό, να κάνουν τα βασικά εμβόλια και τις απαιτούμενες

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 20/1




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Σαββάτο 20 Ιανουαρίου





Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Διατροφή, βότανα και άσκηση που βοηθούν στα ινομυώματα. Ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε;



της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος

Τα Ινομυώματα είναι «μη καρκινικές» νεοπλασίες στο μυϊκό τοίχωμα της μήτρας.
Το τι τρώμε είναι ζωτικής σημασίας, διότι μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της υπέρβασης των επιπέδων των οιστρογόνων που μπορεί να ενθαρρύνουν την δημιουργία και αύξηση ενός ινομυώματος. 
Μελέτες έχουν δείξει ότι τα ινομυώματα μπορούν να προληφθούν και μέσω της σωστής διατροφής και της άσκησης. 

Δήμος Έδεσσας: Νέες αιτήσεις Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης



Σε φάση επανυποβολής αιτήσεων βρίσκονται οι πρώτοι από τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που εντάχθηκαν στη διαδικασία πριν από ένα έτος. 
Σε όσους δεν έχει υπάρξει μεταβολή στην οικονομική τους κατάσταση θα λάβουν τη συγκεκριμένη παροχή (ΚΕΑ) για 12 μήνες. Άρα όσοι υπέβαλλαν αιτήσεις τον Φεβρουάριο του 2017, οι οποίες εγκρίθηκαν και ξεκίνησαν να πληρώνονται τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, πρέπει φέτος έως τα τέλη Φεβρουαρίου να προβούν σε νέα υποβολή αίτησης.

Ετήσιος χορός – Βραβεύσεις Ο.Μ.Γ.




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 ο ετήσιος χορός της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. Ταυτόχρονα βραβεύτηκαν μέλη για την χρονιά που μας πέρασε.

Έτσι βραβεύτηκαν οι:

Εκδήλωση-παρουσίαση της Πέλλα TV έρευνας για ζητήματα του νομού Πέλλας



Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, στην Αριδαία,  στις 19:00 παρουσίαση μέτρησης κοινής γνώμης για τα ζητήματα του νομού Πέλλας. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Πέλλα τηλεόραση, το Πέλλα FM 103.3 και οι εφημερίδες Νέοι Ορίζοντες και Νέα της Αλμωπίας. Σκοπός της έρευνας είναι η ανάδειξη των θεμάτων  πάντα σύμφωνα με τις απαντήσεις των πολιτών.

Μακεδονικός Έδεσσας: “Κανένα αίτημα για αναβολή των αγώνων λόγο συλλαλητηρίου δεν έγινε από εμάς”



Η ΕΠΣ Πέλλας με απόφασή της ανέβαλε όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου με αφορμή το Συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "Μετά από καθολικό αίτημα των ομάδων, η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ NOMOY ΠΕΛΛΑΣ, αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών της 20/21-1-2018."

Σοκ.Διευθυντής δημοτικού κατηγορείται για παιδεραστία



Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Εύβοια, ύστερα από καταγγελίες ότι ένας διευθυντής δημοτικού σχολείου παρενοχλεί σεξουαλικά μαθητές.
Σύμφωνα με γνωστό ενημερωτικό ιστότοπο, ο δάσκαλος παραιτήθηκε από διευθυντής όχι όμως και από δάσκαλος.Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι γονείς έχουν πραγματοποιήσει τις καταγγελίες εδώ και μήνες, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε απευθυνθεί από τον Οκτώβριο στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας.

Σαρώνει τους συνταξιούχους ο νόμος Κατρούγκαλου: Χάνουν έως και τρεις συντάξεις το 2019



Η πλειοψηφία των ασφαλισμένων δεν πρόκειται να πάρει πίσω τα λεφτά που έχει καταβάλει στα ασφαλιστικά ταμεία αφού οι συντάξεις που «χτίζει» ο νόμος Κατρούγκαλου είναι πολύ χαμηλότερες από τις εισφορές που καταβάλλονται.
Όπως τονίζει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων από το 2019 και μετά, οι συντάξεις του δημόσιου συστήματος ασφάλισης θα είναι υποχρηματοδοτημένες  με αποτέλεσμα  το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης της χώρας να είναι «αναλογιστικά άδικο και ληστρικό».

Ο απίστευτος διάλογος Βαρουφάκη -Τσίπρα: «Είσαι εντελώς ηλίθιος;» -«Α, έκανα βλακεία; Εντάξει, θα το πάρουμε πίσω»



Σε κάθε ευκαιρία ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης επιτίθεται με απίστευτη σφοδρότητα κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Το ίδια κάνει και σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά υποστηρίζοντας πως αποκάλεσε «ηλίθιο» των πρωθυπουργό, ενώ στο στόχαστρό του μπαίνουν και οι Ευκλείδης Τσακλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης.
Οταν είπε στον Τσίπρα «είσαι εντελώς ηλίθιος;»

Με Βορίδη κόβει πίτα η ΝΟΔΕ Πέλλας στη Σκύδρα.



Mε καλεσμένο και ομιλητή το Μάκη Βορίδη,σε πολιτική εκδήλωση στην Σκύδρα κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΝΟΔΕ Πέλλας.Ο πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ θα είναι σήμερα Παρασκευή στις 9.00μμ στην Σκύδρα το κοσμικό κέντρο «PELLA PALACE» .Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ το κόστος της πρόσκλησης που περιλαμβάνει πλήρες μενού ανέρχεται στα 15 Ευρώ.

Κίνδυνος εκτοπισμού των ελληνικών φρούτων από την αγορά της Ρουμανίας



Από μια σημαντική αγορά κινδυνεύουν να εκτοπιστούν τα ελληνικά οπωροκηπευτικά εξαιτίας πρακτικών ευκαιριακών «εμπόρων» που δεν τηρούν τους κανόνες του υγιούς τυποποιημένου εμπορίου.
Οπως καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγικής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών Incofruit Hellas, το πρόβλημα αφορά στην αξιοπιστία των εξαγομένων προϊόντων που πλήττεται από τις συγκεκριμένες πρακτικές.

Αξιοματούχος Ευρωζώνης." Σε εποπτεία η Ελλάδα μέχρι να...σβήσει ο ήλιος"



Αισιοδοξία ότι η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης βρίσκεται πάρα πολύ κοντά εξέφρασε σήμερα, από τις Βρυξέλλες, αξιωματούχος της Ευρωζώνης, ενόψει του Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.
Όπως ανέφερε ο ίδιος παράγοντας της Ευρωζώνης, «βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας των ελληνικών μνημονίων, καθώς το τρίτο πρόγραμμα πλησιάζει στο τέλος του». Σε αυτό το πλαίσιο, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα εξετάσουν, στο Eurogroup της

Δείτε και...φρίξτε. Τα 5 ονόματα που πρότεινε για τα Σκόπια ο Νίμιτς.



Η σκοπιανή ιστοσελίδα MKD.mk αναφέρει τα πέντε ονόματα, τα οποία, ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, έριξε στο τραπέζι.Στη δημοσιότητα έδωσαν ΜΜΕ της πΓΔΜ, επικαλούμενα πηγές στη Νέα Υόρκη, τα πέντε ονόματα που φέρεται να πρότεινε ο Μάθιου Νίμιτς στις διπλωματικές αποστολές Ελλάδας και Σκοπίων.
Ειδικότερα, η σκοπιανή ιστοσελίδα MKD.mk γράφει ότι ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην αμερικανική πόλη την

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 19/1





Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.





Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Κίνηση Δημοτών Έδεσσας «ΙΩΝ. ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»: ΟΧΙ στην παράδοση της Μακεδονίας



Τα μέλη της Κίνησης Δημοτών Έδεσσας ”Ίων Δραγούμης” δηλώνουμε ότι για εμάς, τους Γηγενείς Μακεδόνες Έλληνες της Έδεσσας, ο όρος «Μακεδονία» είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό όνομα, καθώς ταυτίζεται με την ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά. Ως εκ τούτου, δε δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε την παραχώρηση του ιερού για εμάς τους Μακεδόνες ονόματος της Μακεδονίας για χρήση από το γειτονικό κράτος των Σκοπίων.

Η Μαγεία της Αφηγηματικής Τέχνης



Έχουμε στην περιοχή μας μία υπέροχη και πολυπράγμων καλλιτέχνιδα που μας εκπλήσσει με τις υψηλές ταχύτητές ανταπόκρισής της στις προκλήσεις της συγγραφής θεατρικών έργων, της προσαρμογής έργων για αφηγηματική απόδοση, της ποιητικής αποτύπωσης της ζωής και του ανθρώπου.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ για τις κυκλοφοριακές απορυθμίσεις στο εμπορικό κέντρο της πόλης



Οι κυκλοφοριακές απορρυθμίσεις στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αφού χρειάστηκε να μεσολαβήσουν δύο δημοτικά συμβούλια, να επιστρατευθεί η παραταξιακή πειθαρχία, να ασκηθεί  πίεση στους αντιδρώντες, πέρασαν από το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 28/12/2017.

Στο δημοτικό συμβούλιο για άλλη μια φόρα συγκρούστηκαν δύο κόσμοι, δύο διαφορετικές αντιλήψεις για το παρόν και το μέλλον της πόλης.

Γιάννης Ανδρίτσος για τον εμπαιγμό των ροδακινοπαραγωγών από τον Βασίλη Αποστόλου



Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης είτε εμπαίζει τους ροδακινοπαραγωγούς είτε δεν γνωρίζει τα θέματα του χαρτοφυλακίου του , όπως καταγγέλλει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Κ. Ανδρίτσος.

Η πλήρης δήλωση του κ. Ανδρίτσου έχει ως εξής:

“Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, λέμε εμείς, σε κάθε σπίτι της Πέλλας. Όπως αποδείχθηκε ο υπουργός Β. Αποστόλου, όχι μόνο λέει ψέματα, αλλά δεν γνωρίζει και τα θέματα του υπουργείου του. Εμπαίζει χιλιάδες αγρότες και τις οικογένειές τους, τους εξωθεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση με την πολιτική του, ακριβώς για να καλύψει την ανεπάρκειά του.

Άλλα λέει, άλλα εννοεί, άλλα υπόσχεται.

Η αλήθεια , όμως, είναι μία και μοναδική: Το μόνο που μπορεί -και πρέπει- να κάνει είναι να υποβάλει την παραίτησή του. Μόνο έτσι μπορεί να βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο.

Θα φέρω το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και θα ζητήσω να ασκηθούν έντονες πιέσεις προς την κυβέρνηση, για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών.”