Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Γ.Ταμαρτζίδη «Τσαλακωμένη ψυχή» την Κυριακή 3/6 στα Γιαννιτσά



Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας σας προσκαλεί στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Σαμαρτζίδη «Τσαλακωμένη Ψυχή», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Iουνίου, 8μμ,  στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων στα Γιαννιτσά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Τσαβδάρης Ευάγγελος και Μαντά Αριάδνη

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου στην 4η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Εδέσσης


Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, στις 11.00 π.μ., πραγματοποιήθηκε η 4η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η ψυχική εξάντληση των κληρικών».

Yπερλιπιδαιμία, δυσλιπιδαιμία, υψηλή χοληστερίνη. Τι πρέπει να τρώμε και τι πρέπει να αποφεύγουμε;



του Ξενοφώντα Τσούκαλη

Η υπερλιπιδαιμία είναι η αύξηση των λιπιδίων (χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, HDL-χοληστερόλη, LDL- χοληστερόλη) του αίματος και αποτελεί ένα από τα συχνότερα προβλήματα που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο. Η δυσλιπιδαιμία είναι μια διαταραχή του μεταβολισμού των λιπιδίων, η οποία όταν συνδυάζεται και με άλλους παράγοντες κινδύνου (π.χ. κάπνισμα) διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην παθογένεια της αθηρωματικής νόσου, αποτέλεσμα της οποίας είναι τα καρδιαγγειακά επεισόδια.

Ευχαριστήριο για τα Ανθεστήρια


Μετά την ολοκλήρωση  των κατά γενική ομολογία πετυχημένων εκδηλώσεων των Ανθεστηρίων, η πρώτη μου σκέψη πηγαίνει στην περσινή πρώτη διοργάνωση , όπου το όραμα για την συνέχεια αυτών των εκδηλώσεων από το παρελθόν έγινε πράξη, δίνοντας αφορμή για να υπάρξει μέλλον σε αυτήν την επανεκκίνηση.
Φέτος υπό την καθοδήγηση του συμπολίτη μας Μάξιμου Καρρά, το αποτέλεσμα δείχνει ότι δικαίωσε πλήρως τις προσπάθειες όλων.

Παραδοσιακό γλέντι λήξης χορευτικής χρονιάς με τον Ε.Ο.Γ. "Η Πέλλα"


Ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών ¨Η Πέλλα¨ σας προσκαλεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 στο κέντρο Λόφος (Φιλίππειο), για μια βραδιά διασκέδασης που σηματοδοτεί την λήξη της φετινής χρονιάς.

Άλλη μια ευκαιρία να περάσουμε όμορφα χορεύοντας όλα τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου μας.

Μαζί μας θα έχουμε την καταξιωμένη παραδοσιακή ορχήστρα του Παύλου Ματρακούλια.

Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση


Μία νέα δημοσκόπηση διενεργήθηκε για λογαριασμό του Action 24 και παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Evening Report» και στην οποία οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν εκτός από ερωτήσεις που αφορούσαν τις πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο επερχόμενων εκλογών και σε ερωτήσεις για τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα.
Η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει ποσοστό 29,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 19,4% ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 9,7%. Από εκεί και πέρα ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 7%, ΚΚΕ 6,8%. Εκτός επόμενης Βουλής η Ένωση κεντρώων με 2,8% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,5%.

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας



Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 κι ώρα 13:30΄, με το εξής  θέμα στην ημερήσια διάταξη:
Δωρεάν παραχώρηση κυριότητας και χρήσης του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Σκύδρας στον Ενιαίο Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.), Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) του Δήμου Σκύδρας. 

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2017-2018: Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις!



1. Πώς θα εγγραφώ στην υπηρεσία ώστε να υποβάλω ηλεκτρονική αίτηση για στεγαστικό επίδομα; Για την είσοδό του στην ηλεκτρονική εφαρμογή ο δικαιούχος (γονέας ή φοιτητής) θα χρησιμοποιήσει το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που του χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Η εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης επέχει θέση δήλωσης συναίνεσης διασταύρωσης των στοιχείων του.

Γ.Σηφάκης: Χρηματοδοτείται από το ΥΠΕΣ ο Δήμος Έδεσσας για αντιμετώπιση ζημιών από την κακοκαιρία



Ενισχύσεις 370.000 ευρώ στους Δήμους Βιάννου, Έδεσσας και Μαλεβιζίου για την αντιμετώπιση ζημιών από την κακοκαιρία

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 370.000 ευρώ στους Δήμους Βιάννου, Έδεσσας και Μαλεβιζίου, αποκλειστικά για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής, με σκοπό την επιδιόρθωση ζημιών και βλαβών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία,

Ο "όμορφος Πέδρο": Ποιος είναι ο 46χρονος νέος πρωθυπουργός της Ισπανίας


Ο guapo (δηλαδή όμορφος) μπασκετμπολίστας με έφεση στις ξένες γλώσσες, διαδέχεται το Ραχόι και οι εξελίξεις φαίνεται να δικαιώνουν την επιλογή του να κρατήσει το Σοσιαλιστικό Κόμμα στο "περιθώριο" μακριά από τη συγκυβέρνηση με το Λαϊκό Κόμμα και την στροφή των Ισπανών Σοσιαλδημοκρατών προς τα αριστερά

"Oμορφος" (guapo), "χαρισματικός", "φωτογενής" είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδονται στον νέο πρωθυπουργό της Ισπανίας, τον σοσιαλιστή Πέδρο Σάντσεθ.

Διαγωνισμός φωτογραφίας για την Παγκόσμια ημέρα κατά της κακομεταχείρισης των ηλικιωμένων



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της κακομεταχείρισης των ηλικιωμένων στις 15 Ιουνίου ο δήμος Πέλλας σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «εικόνες φροντίδας και σεβασμού προς τους ηλικιωμένους».  Στον διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχει επαγγελματίας ή μη φωτογράφος. Το περιεχόμενο της φωτογραφίας θα είναι μια ευχάριστη στιγμή με ένα αγαπημένο πρόσωπο, με ενδεικτικά θέματα:

Μαξίμου: Απομακρύνεται η συμφωνία με ΠΓΔΜ - Η απάντηση των Σκοπίων



Το ενδεχόμενο συμφωνίας εντός των επόμενων ημερών στο Σκοπιανό αλλά και τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ φαίνεται πως απομακρύνεται σύμφωνα με όσα δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος, αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Οπως σημειώνει ο αξιωματούχος «η πλευρά της ΠΓΔΜ από ό,τι φαίνεται δεν είναι ακόμη έτοιμη να ανταποκριθεί στα όσα συμφωνήθηκαν στις Βρυξέλλες ανάμεσα στους δύο υπουργούς Εξωτερικών.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 2/6



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 2 Ιουνίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ξεκινούν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του δήμου Πέλλας



Η ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου Πέλλας ενημερώνει τις δυνητικά ωφελούμενες μητέρες στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το έτος 2018 – 2019, που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους:
Στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της επιχείρησης

Οι καρκινογόνες ουσίες του τσιγάρου. Ποιες σοβαρές ασθένειες προκαλεί το κάπνισμα εκτός από τον καρκίνο;



του Ξενοφώντα Τσούκαλη

Καπνός του τσιγάρου και καρκινογόνες ουσίες.
Σύμφωνα με τη Διεθνή Οργάνωση για την 'Ερευνα του Καρκίνου IARC (International Agency for Research on Cancer , WHO) ο καπνός του τσιγάρου περιέχει 4.500 χημικές ενώσεις, οι περισσότερες σε μικρές ποσότητες, όπως: μονοξείδιο του άνθρακα, ακεταλδεΰδη,

ΑΔΕΔΥ Πέλλας: Συνεχίζουμε την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση



Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη συνεδρίασή του στις 14 Μαΐου 2018, ομόφωνα αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας – αποχής από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης και στον β΄ κύκλο αξιολόγησης (ηλεκτρονική αξιολόγηση), αφού η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, δεν απάντησε, επί της ουσίας, σε καμιά από τις θέσεις που η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατέθεσε με τα υπομνήματά της.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας – Ημέρα ηλικιωμένων



ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:

1ο ΒΗΜΑ: ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (π.χ. δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο, εκδηλώσεις φροντίδας, αγάπης, συντροφιάς,)

Ξέσπασε παγκόσμιος εμπορικός πόλεμος: Ο Τράμπ βάζει δασμοούς σε ΕΕ, Καναδά και Μεξικό.


Σε παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο εξελίσσεται η απόφαση Τραμπ να επιβάλει δασμούς για εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου από τον Καναδά, το Μεξικό και την Ευρωπαϊκή Ένωση.Η προθεσμία που είχε δώσει ο Τραμπ - ελπίζοντας σε τυχόν παραχωρήσεις από τους εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ - έληγε την Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018, αλλά ο αμερικανός πρόεδρος προχώρησε από σήμερα στην επιβολή δασμών.

Συγκροτήθηκε το νέο συμβούλιο της ΝΟΔΕ Πέλλας



Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Πέλλας στα πλαίσια των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας που ολοκληρώθηκαν στις 20 Μαΐου.
Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η συγκρότηση του νέου συμβουλίου της ΝΟ.Δ.Ε.
Οι θέσεις ευθύνης κατανέμονται ως εξής:

Να μαστε όλοι εκεί!Συλλαλητήρια σε Πέλλα και Έδεσσα για το ζήτημα του ονόματος.


Τη διεξαγωγή συλλαλητηρίων για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ σε δεκατρείς πόλεις της Ελλάδας, στις 6 Ιουνίου, ανακοίνωσε η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στην ΕΣΗΕΑ. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συγκεντρώσεις στην Πέλλα, την Καβάλα, τη Δράμα, τις Σέρρες, το Κιλκίς, το Πολύκαστρο, τον Λαγκαδά, τα Νέα Μουδανιά, την Έδεσσα, τη Φλώρινα, την Καστοριά, την Πτολεμαΐδα και την Κατερίνη.

Σκοπιανό: Ο Ιβάνοφ «καρφώνει» Τσίπρα.


Για ακόμη μία φορά εξέφρασε την αντίθεσή του στη χρήση της νέας ονομασίας της ΠΓΔΜ «έναντι όλων» (erga omnes)  ο Πρόεδρος της χώρας Γκιόρκι Ιβάνοφ σε δήλωσή του μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, ο Ιβάνοφ είπε ότι η όλη διαδικασία μοιάζει με μια προσωπική συμφωνία  των δύο πρωθυπουργών επειδή δεν δεσμεύονται με τις απαιτούμενες νομικές

Γ. Σηφάκης : Ολοκληρώνονται οι τυπικές διαδικασίες για την δημοπράτηση του αξονικού τομογράφου στα Γιαννιτσά



Θα έχει δημοπρατηθεί πριν έλθει ο Παύλος Πολάκης στην Πέλλα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου
Μεταφέρεται στο ΠΔΕ η πίστωση από το ΙΝΤΕRREG και συντάσσονται από το Νοσοκομείο οι τεχνικές προδιαγραφές για την δημοπράτηση
Από το γραφείο του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα οι εργαζομένοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και οι πολίτες του Δήμου Πέλλας εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αλλαγές στα capital controls: Ανάληψη μετρητών έως 5.000 ευρώ το μήνα


Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για δημοσίευση στάλθηκε η απόφαση του υπουργού Οικονομικών για περαιτέρω χαλάρωση των capital controls με αύξηση του ορίου αναλήψεων στις 5.000 ευρώ.Σύμφωνα με την απόφαση, με την οποία τροποποιούνται οι περιορισμοί στην ανάληψη μετρητών και στη μεταφορά κεφαλαίων που θεσπίστηκαν με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 18ης Ιουλίου 2015 (Α΄ 84), όπως ισχύει, οι αλλαγές αφορούν στα εξής:

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΔΗΚΕΠΑΠ για τον μήνα Ιούνιο






Από σήμερα το πρωί οι αιτήσεις Α21 για το επίδομα παιδιού


Ανοίγει από σήμερα το πρωί, Παρασκευή 1η Ιουνίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού 2018. Η πλατφόρμα, στην οποία οι δικαιούχοι θα υποβάλουν την αίτηση, θα είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης(ΟΠΕΚΑ) και από την ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ).

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 1/6




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 1 Ιουνίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Εξαιρετική η φετινή πορεία των τμημάτων προ-μίνι και μίνι αγοριών των "Ικάρων"



Η Ακαδημία των "Ικάρων" ολοκλήρωσε και στα μικρά αγωνιστικά τμήματα των αγοριών (προ-μίνι και μίνι) μια απαιτητική χρονιά, στην οποία πέτυχε τους βασικούς της στόχους, αυτούς της μπασκετικής προόδου και καταξίωσης. Oι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος και οι νεαροί μπασκεμπωλίστες κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και πέτυχαν η ομάδα τους να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο τοπικό μπασκετικό στερέωμα και να δείξει πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και ελπίδες στο μέλλον.

Εκδήλωση Συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης Γιαννιτσών, ΜΙΝΩΙΤΕΣ



Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 1:30 μ.μ, στο κτήμα Μαϊλιάνη, ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Γιαννιτσών, ΜΙΝΩΙΤΕΣ, σας προσκαλεί σ ένα αξέχαστο γλέντι. 
Οι παραδοσιακοί ήχοι της Κρήτης θα σμίξουν με τους ήχους όλης της παραδοσιακής Ελλάδας, τους οποίους θα ζωντανέψουν η Αρετή Καμηλάκη με την πενταμελή ορχήστρα της. 

Τροφές που περιέχουν, το πολύ χρήσιμο για τον οργανισμό, μαγνήσιο



της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου

Το μαγνήσιο παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας. Είναι απαραίτητο σχεδόν για κάθε λειτουργία και ιστό στο σώμα μας. Η έλλειψη του προκαλεί κράμπες, απαραίτητο για τα οστά, βοηθά το ανοσοποιητικό και την υγεία της καρδιάς, βοηθά στην μνήμη, αποτρέπει φλεγμονές που σχετίζονται με διάφορα είδη καρκίνου, βοηθά στην αποκατάσταση από εγκεφαλικό, ενώ μπορεί να αποτρέψει ακόμη και τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή.

Μουσική Παραδοσιακή Βραδιά Δημοτικού Σχολείου Καρυώτισσας



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25-5-2018 η μουσική  παραδοσιακή   βραδιά ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Ως ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Καρυώτισσας όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

Μεγαλειώδης νίκη για τα κορίτσια των "Ικάρων" στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.



Καταιγιστική παρουσιάστηκε η ομάδα παγκορασίδων των "Ικάρων"Γιαννιτσών που επικράτησε εκτός έδρας (στον τελευταίο φετινό της αγώνα) του αξιόμαχου Σκυδραικού με σκορ 32-49, οι μπασκεμπωλίστριες του οποίου προσπάθησαν να εξασφαλίσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, μια ανταγωνιστική εμφάνιση. με τους φίλους του μπάσκετ να απολαμβάνουν ένα ωραίο παιχνίδι.

Πατριαρχείο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών: Τουρνουά στην μνήμη του Ποικιλίδη





Ο ΣΦ.ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ διοργανώνει το 2o  τουρνουά ακαδημιών του με συμμετοχή 4 ομάδων του ΠΑΟΚ , του Εθνικου Γιαννιτσών, του Αλμωπού Αριδαίας του Μ.Α. Πέλλας, της Ακαδημίας Σκύδρας και των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου Γιαννιτσών.
Οι αγώνες (το τουρνουά) θα γίνει στο γήπεδο του Πατριαρχείου στον πλατανότοπο Γιαννιτσών το Σάββατο 2 Ιουνίου απο τις 9:30πμ.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών



Οι βουλευτές Χρήστος Κατσώτης, Σάκης Βαρδαλής, Λιάνα Κανέλλη και Μανώλης Συντυχάκης

Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας που αφορά τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας»



Με κέφι και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαΐου 2018, στο Ασβεσταριό, η πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογός μας. Συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας, παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ για να απολαύσουν την παραδοσιακή ορχήστρα « Ήχος Αλμωπίας» (ορχήστρα Τσιπάρη) και να γλεντήσουν με την ψυχή τους. Νωρίτερα εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας καθώς και οι δύο προσκεκλημένοι σύλλογοι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανερής « Το Πάικο» και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιφύτου « Πυρσός», τους οποίους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.