Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Σήμερα κρίνεται το μέλλον των Γιαννιτσών για τα επόμενα 100 χρόνια.


Κανείς δεν φανταζόταν πως σε μια ηλιόλουστη Τετάρτη, λίγο πριν εκπνεύσει ο Μάιος και χωρίς σημαντικά γεγονότα θα κριθεί η προοπτική ,η κοινωνική ειρήνη, η φυσιογνωμία και ουσιαστικά το μέλλον μια ολόκληρης πόλης. Σε λίγη ώρα στα Γιαννιτσά καταφθάνει ο Γ.Γ Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.Μιλτ.Κλάπας. Στον χαρτοφύλακά του δεν κρύβει «δώρα» και «έργα» αλλά μια νέα πραγματικότητα.
Τόσο νέα για την πόλη και την περιοχή μας που θα κάνουμε πολλές δεκαετίες να συνηθίσουμε, αν τελικά την συνηθίσουμε. Ο εκπρόσωπος της
κυβέρνησης έρχεται αποφασισμένος να αλλάξει την τύχη του τόπου μας. Δεν μιλάμε για προθέσεις αλλά για ειλημμένες αποφάσεις .Αποφάσεις τόσο δραματικές που κρύφτηκαν σε μια αράδα λέξεων σε έγγραφο-βόμβα  που έχει παραλάβει εδώ και μια εβδομάδα ο δήμαρχος Πέλλας κ.Στάμκος. Σταθερές κατασκευές για μόνιμη εγκατάσταση μεταναστών-προσφύγων. Μια εβδομάδα τώρα δηλαδή κάποιοι γνώριζαν, κάποιοι συνομιλούσαν, κάποιοι διαπραγματεύονταν ,αλλού συμφωνούσαν κι αλλού διαφωνούσαν-αν διαφωνούσαν- με την κοινωνία απούσα και ανενημέρωτη. Σήμερα λοιπόν Γραμματείς και Φαρισαίοι αποφασίζουν να αλλάξουν το μέλλον της πόλης μας. Σήμερα που το ημερολόγιο γράφει 30 Μάϊου μια μέρα μετά την μαύρη επέτειο της  «Άλωσης της Πόλης».

9 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρηκε χαζους και κανει παιχνίδι η κυβέρνηση. Αφου ο δημαρχος μας το συζητάει για ενα πιο κατάλληλο μερος σημαίνει πως τους θέλει. Τι δεν καταλάβαινετε ρεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συντάκτης του άρθρου με κάνει να ανησυχώ για το μέλλον και την προοπτική της "υπεροχής" αυτής πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι βουλευτες τι κανουν; η Τζακρη ο Σηφακης ο Καρασμανης παλι θα κρυφτουν να παρουν αμεσως θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο εννοουσε η κυρια οταν ελλεγε θα αναψουν τα φουγαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kanena neo re paidia me ton gramatea? tha mas toys feroyn giati exo dio anerga paidia sto spiti? na pao sti dorka i ston goli na zitiso doyleia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπά τον εχθρό σου ωσάν τον πλησίον σου που το βάζουν τόσοι χριστιανοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν το επιπεδο σας ειναι τοσο χαμηλο που θα κριθει το μελλον κι οι ζωες σας απο το αν θα ερθουν μεταναστες, τοτε ειστε και αξιοι της μοιρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε προοδευτικε αριστεριστη που σε επιασε ο πονος αποτομα για ολους αυτους τους δηθεν προσφυγες. παρανομοι μεταναστες ειναι. οσο για τον σταμκο ξερει τι κανει. οπως το 2014 ετσι και το 2019 θα εχει σιγουρους πελατες τους συριζαιους την δευτερη κυριακη. το θεμα ομως ειναι οτι για να τους παρει πρεπει και να περασει στον 2ο γυρο κατι που το βλεπω χλωμο. η καζουρα που τρωει απο την σιωπη της αντιπολιτευσης που θα στηριξει συσωμη δεξιο υποψηφιο τον εχει τρελλανει...

      Διαγραφή