Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Βόμβα Κορδελιό:1000 αστυνομικοί θα φυλάνε τα άδεια σπίτια από τους κλέφτες



Οι περιουσίες των πολιτών θα προστατευτούν από την αστυνομία, καθώς 1.000 αστυνομικοί θα περιπολούν στη ζώνη επικινδυνότητας δηλ. στην περιοχή όπου τα σπίτια θα μείνουν άδεια για ώρες. Αυτό διαβεβαίωσε ο ο δήμαρχος Ευόσμου – Κορδελιού, Πέτρος Σούλας, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου κατά την οποία ενημέρωσε για τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου απενεργοποίησης της βόμβας του Β´ Παγκόσμιου Πολέμου στο Κορδελιό.   

Το ιδιωτικό(!) νησί που μπορείς να νοικιάσεις (μέσω Airbnb) με 370 ευρώ την βραδιά



Αν θεωρείς πως το να μείνεις σε ένα ιδιωτικό νησί συμβαίνει μόνο με δύο προϋποθέσεις, να έχεις δηλαδή κερδίσει το Τζόκερ ή να έχεις ένα πολύ «προνομιούχο» φίλο, τότε φθάνει μόνο να ρίξεις μία ματιά στην ιστοσελίδα του Airbnb για να αλλάξεις γνώμη.
Κι όμως υπάρχει ένα ιδιωτικό νησί το οποίο νοικιάζεται μέσω Airbnb (εδώ) και η τιμή του είναι πιο προσιτή απ΄ότι περιμέναμε, καθώς για να μείνεις εκεί με το ταίρι σου για μία μέρα δίνεις 370 ευρώ.

Γέμισε ενέργεια, καθαρίζοντας το συκώτι σου - Η αποτοξίνωση των 3 ημερών



Αισθάνεσαι κουρασμένη; Θες να κοιμάσαι όλη την ώρα ή να αράζεις στον καναπέ χωρίς να κάνεις τίποτα; Δεν είσαι η μόνη!
Οι βιταμίνες, οι πράσινοι χυμοί και το γυμναστήριο, δεν σε γεμίζουν πια ενέργεια και μιας και η άδεια δεν είναι κάτι εφικτό, σου έχω τη λύση. Καθάρισε το συκώτι σου!
Η Τζέσικα Σέπελ, κορυφαία Αυστραλή διατροφολόγος και συγγραφέας, εξηγεί στο Femail πως πρέπει να καθαρίζουμε το συκώτι μας μια φορά το μήνα, καθώς μας βοηθάμε να κάνουμε «επανεκκίνηση» στον οργανισμό μας μέσα και έξω.

Χρυσό μετάλλιο στο Τζούντο για τον Γιαννιτσώτη Ανδρέα Κουρτίδη σε διεθνές τουρνουά στο Ισραήλ



Τεράστια διάκριση και χρυσό μετάλλιο για τον Γιαννιτσώτη αθλητή Ανδρέα
Κουρτίδη σε διεθνές τουρνουά τζούντο που διεξήχθει στη Χάιφα του Ισραήλ!!!

Ο δεκαεξάχρονος Ανδρέας Κουρτίδης, μαθητής από τα Γιαννιτσά, αθλητής του «Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Γιαννιτσών Μακεδονομάχος» έλαβε μέρος σε διεθνές τουρνουά στη Χάιφα του Ισραήλ στην κατηγορία εφήβων κάτω των 81 κιλών και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας: “ΝΥΚΤΟΒΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ (2016)”



15 χρόνια πριν, η Σούζαν Μόροου εγκατέλειψε τον πρώτο της σύζυγο, τον Έντουαρντ Σέφιλντ, έναν συγγραφέα που δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει έκδοση. Τώρα, ζει στα μεσοαστικά προάστια ως σύζυγος γιατρού, όταν από το πουθενά παραλαμβάνει ένα πακέτο που εμπεριέχει ένα χειρόγραφο του πρώτου μυθιστορήματος του πρώην συζύγου της.

Οι νταβατζήδες της ΑΕΠΙ. 52.000€ μηνιαίος μισθός για τον πρόεδρο της.



Σκανδαλώδεις είναι οι αποκαλύψεις για την εταιρεία ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας), σύμφωνα με το πόρισμα "φωτιά" που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το TVXS .
Η εταιρεία όχι μόνο δε πλήρωνε πρόστιμα αλλά έδινε μισθό 52.000 ευρώ το μήνα για τον διευθύνοντα σύμβουλο, δηλαδή 635.565 ευρώ το χρόνο!

Εσπερινά Κηρύγματα την Κυριακή 12/2 σε Έδεσσα και Γιαννιτσά



Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Εσπερινό Κήρυγμα:

1. Στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Ελευθέριο Χαραλαμπίδη (Δρ.Θ.), Υπεύθυνο Τύπου της Ι. Μητροπόλεως και θέμα: «Εν εκκλησίαις ευλογείτε τον Θεόν».

Καζάνι που βράζει η πρώην Γιουγκοσλαβία.



Το αίτημα επαναχάραξης συνόρων με ανταλλαγή εδαφών ψυθιρίζεται όλο και περισσότερο στις χώρες που προέκυψαν από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Το πολυπολιτισμικό μοντέλο δεν φαίνεται να αποδίδει. Εν όψει νέας ανάφλεξης;
O ένας είναι πρώην Κροάτης πρόεδρος, ο Γιόζιπ Γιοζίποβιτς, ο άλλος νυν σέρβος πρόεδρος της Βοσνίας, Μλάντεν Ιβάνιτς. Και οι δύο συμφωνούν ότι οι σχέσεις μεταξύ των κρατών που

Κοπή βασιλόπιτας από το Κ.Α.Π.Η. Δήμου Πέλλας



Το Κ.Α.Π.Η. δήμου Πέλλας διοργανώνει εκδήλωση για την καθιερωμένη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη, 16-02-2017, στο οικογενειακό Κέντρο « ΔΙΟΝΥΣΟΣ » ( 1ο χλμ. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης ).
Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Κ.Α.Π.Η. να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Ώρα έναρξης: 19.00 μ.μ.
Την εκδήλωση θα συνοδεύει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική.

Δήλωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, μετά τη συνάντηση με τους αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων



Έγινε μια συζήτηση ζωηρή αλλά και ουσιαστική στα θέματα που αφορούσαν κυρίως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τις ενισχύσεις, τις αποζημιώσεις και τις πληρωμές.
Για το φορολογικό και το ασφαλιστικό, θα επαναλάβω και εδώ αυτό που είπα και στη συνάντηση με τους αγρότες ότι η χρονιά του 2016 έχει ως σημείο αναφοράς την κατάκτηση του αφορολογήτου και την καθιέρωση της εθνικής σύνταξης.

Συμφωνία παραμονής ...στην εξουσία.Θα ψηφίσουν νέους φόρους 3,6 δισ Ευρώ.



Βαρύ θα είναι το αντάλλαγμα της συμφωνίας για την δεύτερη αξιολόγηση όπως αφού οι δανειστές ζητούν προληπτικά μέτρα 3,6 δισ. ευρώ που αν εφαρμοστούν θα φτάσουν τα 4,5 δισ. ευρώ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα αλλά αρνούνται -προς το παρόν- να δώσουν λύση για το χρέος.Σε ότι αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα κατά την χθεσινή συνάντηση του υπουργού οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους δανειστές έγινε γνωστό ότι για την

Αντιπροσωπεία της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Έδεσσας



Με το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017. Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο ότι η Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας είναι στη διάθεση του Δήμου για κάθε πιθανή συνεργασία με στόχο τη βελτίωση του παρεχόμενου έργου των εκπαιδευτικών.

Βάζουν φόρο επιχειρήσεων 29% στις σχολικές επιτροπές



«Χαράτσι» από την ανεξάρτητη αρχή Δημοσίων Εσόδων αναμένεται να στραγγαλίσει τις σχολικές επιτροπές, που εδώ και χρόνια «ξύνουν» τον πάτο των ταμείων τους για να εξασφαλίσουν την -όχι και τόσο- εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Με το φλέγον ζήτημα ασχολήθηκε και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), η οποία κατήγγειλε σε ανακοίνωσή της ότι σύμφωνα με εγκύκλιο της ανεξάρτητης αρχής η εκμίσθωση των κυλικείων στα σχολεία θεωρείται επιχειρηματική δραστηριότητα, επομένως θα

Τελική σύσκεψη ΠΚΜ για την επιχείρηση απενεργοποίηση-απομάκρυνση βόμβας από την Δυτική Θεσσαλονίκη



Ολοκληρώθηκε η τελική σύσκεψη υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και παρουσία εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την επιχείρηση απενεργοποίησης – απομάκρυνσης της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε στη Δυτική Θεσσαλονίκη και η οποία θα γίνει αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017.
 

Επιδότηση έως 500 ευρώ για πρόσληψη ανέργων άνω των 50 ετών



Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για το νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, που εστιάζει στην απασχόληση ανέργων που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των 50 ετών.
Το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ έχει δύο σκέλη και στοχεύει στη δημιουργία συνολικά 15.000 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης. Όπως σημειώνει η διοικητής του ΟΑΕΔ

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 11/2


 


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 11 Φεβρουάριος

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Πανήγυρις Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης στην Έδεσσα



Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο των αγίων Αποστόλων Ακύλα και Πρισκίλλης της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου Εδέσσης κατά το εξής πρόγραμμα:

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο παρών και φέτος στην αποκριάτικη παρέλαση στην Έδεσσα



Πιστό στο ραντεβού του με την ανεμελιά και το ξεφάντωμα της αποκριάς , το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα συμμετέχει και φέτος στην αποκριάτικη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στην Έδεσσα.
Με θέμα εμπνευσμένο από τη γοητευτική εποχή τους δεκαετίας του ‘ 20 –Charleston, και με αφορμή την οπερέτα «Ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη που είναι γραμμένη αυτή την εποχή

Η Bundesbank μαζεύει όλο τον χρυσό πίσω στη Γερμανία



Τον επαναπατρισμό του γερμανικού χρυσού, από διάφορες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία, επισπεύδει η Bundesbank, λόγω του αυξημένου κλίματος αβεβαιότητας γύρω από τη βιωσιμότητα της Ευρωζώνης.Παραδοσιακά, η γερμανική κεντρική τράπεζα διατηρούσε μεγάλα αποθέματα χρυσού εκτός της Γερμανίας. Τα αποθέματα 3.378 τόνων χρυσού και αξίας 120 δισ. ευρώ είχαν σταλεί για φύλαξη σε ασφαλή καταφύγια στο αποκορύφωμα του

Δήμος Σκύδρας: Πληρωμή του πάγιου τέλους Κτηματογράφησης σε δόσεις



Σύμφωνα με την ενημέρωσή του Δήμου Σκύδρας από την «Κ/Ξ ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ ΙΙ» πληροφορούμε, με τη σειρά μας, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι υπάρχει η δυνατότητα της καταβολής του παγίου τέλους κτηματογράφησης με άτοκες δόσεις στις Τράπεζες  ALPHA BANK , ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EFG EUROBANK. Ειδικότερα για κάθε μία από τις συνεργαζόμενες Τράπεζες  ισχύουν τα παρακάτω:

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής στην 5η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Εδέσσης



Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε η 5η Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας για το Εκκλησιαστικό Έτος 2016-2017 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Έδεσσα.
Ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Αλιείς, ποιμένες, γεωργοί, οικοδόμοι».

Αγρυπνία Αγίου Άνθιμου στα Γιαννιτσά



Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, από 8.30 μ.μ. έως 1.00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών θα τελεσθεί Αγρυπνία εις τιμήν και μνήμην του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ανθίμου (Βαγιάννου) του εν Χίω.

Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα ιερού λειψάνου του Αγίου Ανθίμου.

Πανελλαδικές τέλος.Με το απολυτήριο Λυκείου η είσοδος στο πανεπιστήμιο



Εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ μέσω βαθμού απολυτηρίου και κατάργηση των Πανελλαδικών εξετάσεων σε βάθος τριετίας ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου.
Μιλώντας στην Ολομέλεια, στη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας τόνισε: «Οι τελευταίες δύο τάξεις του Λυκείου πρέπει να αναβαθμιστούν δραματικά και τα παιδιά να έχουν ένα απολυτήριο με σοβαρή υπόσταση στην

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας. Δείτε τα θέματα της Η.Δ.



Με είκοσι εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο,
τη Δευτέρα 13-2-2017 κι ώρα 19:00΄, το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας:

1)Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων –
εξόδων οικ. έτους 2017(οφειλές).
2)Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή υπολοίπου χρηματοδότησης και
αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2017(θεομηνίες).

«Πόλεμος» ΔΝΤ-ΕΕ για την Ελλάδα: Μπαλάκι οι ευθύνες και στη μέση το Grexit



Κλιμακώνεται ο απηνής «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ευρωζώνης και ΔΝΤ με αφορμή την περίπτωση της Ελλάδας, με άγνωστη κατάληξη.
Στον απόηχο της έκθεσης του ΔΝΤ και πριν ξεκινήσει το αποψινό EuroWorking Group, οι δύο πλευρές αντήλλαξαν και σήμερα τα ξίφη τους δημοσίως.
Ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε ότι δεν χρειάζεται ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, απορρίπτοντας το σκεπτικό της έκθεσης του Ταμείου προ ημερών.

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος "ΕΝΟΤΗΤΑ" στη σύσκεψη στη Νίκαια



Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ ( Μπλόκο Γυψοχωρίου) συμμετείχε με πολυμελής αντιπροσωπία στην σύσκεψη που πραγματοποίησε στη Νίκαια της Λάρισας η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 35 μπλόκα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από 11 Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, καθώς και από δεκάδες Αγροτικούς Συλλόγους κι Επιτροπές Αγώνα από 45 νομούς της χώρας.

Στους 51 οι νεκροί από τη γρίπη



Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τις επιπλοκές της γρίπης, καθώς, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, συνολικά 51 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.Αξιοπρόσεκτο είναι ότι από αυτούς μόνο το 22% είχε εμβολιαστεί.Οι 41 θάνατοι αφορούσαν ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), και οι 10 ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε ΜΕΘ. Πρόκειται για 31 άνδρες και 20 γυναίκες, από τεσσάρων

Εικόνες από την κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Έρχεται μείωση αφορολήτου στις συντάξεις.



Άμεση νομοθέτηση των μειώσεων σε αφορολόγητο και συντάξεις ζητά το ΔΝΤ, όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος Τύπου Τζέρι Ράις στην τακτική ενημέρωση και πρόσθεσε ότι αυτές οι παρεμβάσεις θα πρέπει να εφαρμοστούν στο "εγγύς μέλλον" και αφού η οικονομία αρχίσει ν΄ ανακάμπτει. 
Επανέλαβε η θέση του ΔΝΤ ότι το Ταμείο δεν ζητά πρόσθετη λιτότητα και πως εάν τελικά

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 10/2




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

1ος αγώνας πρωταθλήματος ιππικής αντοχής για τον Δημήτρη Μητώνα από τα Γιαννιτσά




Τον πρώτου του αγώνα ιππικής αντοχής για το φετινό πρωτάθλημα θα πραγματοποιήσει το προσεχές Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Μητώνας στον ιππικό όμιλο Μεσογείων στην Αθήνα. Ο νεαρός αθλητής από τα Γιαννιτσά πρόκειται να αγωνιστεί στην κατηγορία των 80km με τον ίππο Salamon Koheilan P16.

Συνέχισαν το νικηφόρο τους σερί οι «Ίκαροι» Γιαννιτσών. Επικράτησαν εκτός της Λεπτοκαρυάς με 58-74



Συνεχίζουν ακάθεκτoι οι νεαροί καλαθοσφαιριστές που πλαισιώνουν το ανδρικό τμήμα των "Ικάρων" Γιαννιτσών οι οποίοι νίκησαν και την ομάδα της Λεπτοκαρυάς εκτός έδρας με 58-74 στο ΔΑΚ Λιτοχώρου.
Οι "Ίκαροι" των, Κώστα Ντουβαλέτη και Σπόντη Νίκου, συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους , πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται, μη αφήνοντας πολλά περιθώρια από το πρώτο δεκάλεπτο στον αξιόλογο αντίπαλο, αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ και κατακτώντας ακόμα μια νίκη, την έκτη συνεχόμενη.

Διατροφή για δυνατή καρδιά



Μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή θα κρατήσει τον δείκτη της ζυγαριάς σας χαμηλά και εσάς μακριά από τον... γιατρό! Καταναλώνοντας καθημερινά θρεπτικές τροφές και αποφεύγοντας τα επεξεργασμένα προϊόντα θα καταφέρετε να προστατευτείτε αποτελεσματικά.
Αρχικά πρέπει να αποφεύγετε τα ποτά με πολλή ζάχαρη, καθώς συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο καρδιοπάθειας. Μελέτη του 2012 έδειξε ότι μόλις ένα ζαχαρούχο αναψυκτικό την

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: «Μάθε το φόβο να νικάς» της Βούλας Παπατσιφλικιώτη



Κάθε παιδικό βιβλίο είναι η Πόρτα που θα διευρύνει τον Κόσμο του παιδιού. 
Μέσα στο σκοτάδι, πίσω από τα κλειστά ματάκια ενός παιδιού, πόσοι φόβοι μπορεί να υπάρχουν?....
Όλοι μπορούν να εξαλειφθούν, με σύμμαχο ένα Παραμύθι!!

Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. σας προσκαλεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στις 5.30μμ,
  στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων  στα Γιαννιτσά στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μάθε το φόβο να νικάς» της Βούλας Παπατσιφλικιώτη.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ζητά να πληρωθούν υπερωρίες σε εκπαιδευτικούς που αποσπάστηκαν σε βουλευτικά γραφεία!



Την πληρωμή αποζημιώσεων κίνησης και υπερωριών σε εκπαιδευτικούς που έχουν αποσπαστεί σε βουλευτικά γραφεία ζητά μεταξύ άλλων τροπολογία που κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη.

Ειδικότερα, η βουλευτής προτείνει «να πληρωθούν δαπάνες χιλιομετρικής αποζημίωσης, ημερήσιας κίνησης εκπαιδευτικών, μελών ΠΥΣΠΕ, Δ/ντή εκπαίδευσης, υπαλλήλων για την παροχή εκπαιδευτικού και διοικητικού έργου, υπερωριακής απασχόλησης εκπαιδευτικών δημοτικών σχολείων