Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Μνημονιακή θηλιά η γραβάτα του Τσίπρα με φόρους, εποπτεία και νέα μέτρα


Πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ μέχρι και το 2022 και 2,2% του ΑΕΠ έως το 2066, λιτότητα διαρκείας, στενή τρίμηνη εποπτεία και λύση για το χρέος χειρότερη από αυτή του 2012 περιλαμβάνει η απόφαση του Λουξεμβούργου που πανηγυρίζεται δεόντως εντός και εκτός Ελλάδας.
Το πρώτο πακέτο των μέτρων στο ΜΠΔΣ 2019 -2022 περιλαμβάνει για τους πολίτες νέα

15 δισ. για τη Μακεδονία - Πόσα για Θράκη, Καστελόριζο, Τσαμουριά; (Πλήρης τιμοκατάλογος)


Τον Νοέμβριο του '12 επιστρέφαμε από το Eurogroup με μια συμφωνία που προέβλεπε αυτό που πανηγυρίζει από χθες ο Τσίπρας. Όμως, δυστυχώς, η κατάσταση δεν είναι ίδια με το '12.Η διαφορά είναι, ότι ο Τσίπρας πήρε τα μέτρα δημιουργικής λογιστικής που θα φτάσουν το χρέος στο 110% μέχρι το 2022 αφού πρώτα αύξησε το χρέος από τα 305 δισ. και 159% του ΑΕΠ το '12 στα 345 και 185% του ΑΕΠ το '18.

Syncharitíria! Αν είναι να παραδοθείς στην ΕΕ, κάνε το γρήγορα


Η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια με 21% ανεργία και δεσμεύσεις για πλεονάσματα για τα επόμενα 40 χρόνια… αλλά, έι, ανοίξτε ένα ούζο, αναφέρει το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας
Το άρθρο του βρετανικού Telegraph ξεκινά με την ελληνική λέξη «Συγχαρητήρια», σε άψογα… greeklish (Syncharitíria!). Και συνεχίζει: «Όχι ότι θα το λέει κανείς με πολύ

Θαμμένος σε χωράφι βρέθηκε 70χρονος αγνοούμενος


Νεκρός βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Πλατανιά, μαζί με το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο είχε εξαφανιστεί από τις 7 Μαρτίου 70χρονος στα Σφακιά Χανίων, ο οποίος όπως προέκυψε είναι θύμα δολοφονικής ενέργειας.Ως δράστες της δολοφονίας συνελήφθησαν δύο Έλληνες, αδέλφια, ηλικίας 44 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 44 χρόνος υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο όπου είχε μεταφέρει τη σορό και το αυτοκίνητο του θύματος, μεταξύ των περιοχών

ΕΛΣΤΑΤ: Σε κίνδυνο φτώχειας το 34,8% των Ελλήνων


Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα της δειγματοληπτικής Έρευνας Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών (SILC), έτους 2017, με περίοδο αναφοράς εισοδήματος το έτος 2016. Η έρευνα αποτελεί τη βασική πηγή αναφοράς των συγκριτικών στατιστικών για την κατανομή του εισοδήματος και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Θεσσαλονίκη: Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Κυριακή


Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για την Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη με σύνθημα «Δεν θα περάσει!»Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στον Λευκό Πύργο, σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσίευσαν στο facebook οι διοργανωτές.«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας! Κυριακή 24, Ιουνίου, 19.00μ.μ πλατεία Λευκού Πύργου. Όλοι οι Έλληνες ακομμάτιστα με την Ελληνική σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας στο χέρι. Θα

Το 8ο Open Air Party των γιαννιjazz είναι γεγονός


Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου το πάρκο του Αη Γιώργη στα Γιαννιτσά αλλάζει όψη και υποδέχεται το γεγονός της χρονιάς

Για τρεις ολόκληρες μέρες ανεβάζουμε την ένταση, κάνουμε θόρυβο και χρωματίζουμε το κέντρο της πόλης με χαμόγελα, παιχνίδια και δυνατή μουσική.
Κάθε μέρα δροσιστικά shows με παραμυθάδες, ζογκλερικά νούμερα, παραστάσεις τσίρκου, μάγους και ταχυδακτυλουργούς. Κλείνουμε το facebook και τα κινητά και χωρίς ρεύμα αναβιώνουμε παιχνίδια που παίζαμε παλιά.

ΝΔ: Φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα με τη γραβάτα-δώρο του Ζάεφ


Επίθεση στον πρωθυπουργό για την ομιλία του στις ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση κάνοντας λόγο για “αδίστακτο υποκριτή, επικεφαλής ενός κυνικού θιάσου” και “θλιβερή φαρσοκωμωδία που έφτασε στο τέλος της”.

“Η φαιδρή εικόνα του κ. Τσίπρα με τη γραβάτα-δώρο του κ. Ζάεφ δεν επιτρέπει κανένα σχόλιο για τα ψέματα που τη συνόδευσαν” υποστηρίζει σε ανακοίνωση της για την ομιλία του πρωθυπουργού στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ η Νέα Δημοκρατία.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας: «Ελαιοχρωματισμοί - καθαρισμοί υπογείων –στεγανοποιήσεις ταρατσών ‘’Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ’’»


Η Πόλη των Γιαννιτσών είχε την ύψιστη τιμή να υποδεχθεί την Τρίτη 19/06 τον σύντροφο (εκ του πάλαι ποτέ ΚΚΕ ΕΣ προερχόμενο) Υπουργό Δικαιοσύνης και σημαίνων στέλεχος της Κυβερνώσας Αριστεράς.
Από ότι πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο ο Υπουργός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Δικαστικών Υπηρεσιών, απόντος  βέβαια του τοπικού βουλευτή κ Σηφάκη (ας τον πληροφορήσει κάποιος ότι και ο κάμπος στο Νομό Πέλλας ανήκει…) με τη συνοδεία,

Αλέξης Τσίπρας από το Ζάππειο – «Τέλος στα μνημόνια»


Φορώντας μία κόκκινη γραβάτα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Ζάππειο προκειμένου να μιλήσει στους βουλευτές της συγκυβέρνησης.
«Έχω μία δυσκολία αλλά θα το συνηθίσω», είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως «τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται».
«Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται, που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους», τόνισε από το βήμα ο πρωθυπουργός.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 23/6


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 23 Ιουνίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Μια τρύπα στο νερό η συμφωνία με τους δανειστές.Τα γκρίζα σημεία της σκληρής εποπτείας.


Μπορεί η κυβέρνηση να πανηγυρίζει για όσα συμφωνήθηκαν σχετικά με το χρέος στο Eurogroup της Πέμπτης, η παρέμβαση είναι περορισμένη καθώς η επιμήκυνση των δανείων του EFSF θα είναι δέκα έτη, σε συνδυασμό με επέκταση της περιόδου χάριτος για την πληρωμή επιτοκίων επίσης για δέκα έτη ενώ η δόση που θα λάβει η Ελλάδα θα είναι 15 δισ. ευρώ.

Πέρα από τα κέρδη, όπως η επιμήκυνση των δανείων του EFSF, η συμφωνία έχει και τρωτά σημεία.

FAZ: Η Γερμανία κέρδισε 2,9 δισ. από την Ελλάδα


«Μεγάλο κερδισμένο» της ελληνικής διάσωσης χαρακτηρίζει την Γερμανία, η Frankfurter Allgemeine Zeitung, αναφερόμενη σε κέρδη 2,9 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχει αποκομίσει η χώρα από τόκους, από το 2010.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται στοιχεία που έδωσε η γερμανική κυβέρνηση απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση των Πρασίνων, πρόκειται κυρίως για κέρδη από αγορές ελληνικών ομολόγων στο πλαίσιο του «Securities Market Programme» (SMP) της

Παραμένουν οι περικοπές στις συντάξεις και η μείωση αφορολογήτου.


Δυστυχώς από την χθεσινή απόφαση του Eurogroup δεν προβλέπονται ελπίδες για την Ελλάδα πλην της διατήρησής της στην ζώνη του «Λυκόφωτος».
Οι δανειστές θέλουν η χώρα να μην «πεθάνει» για να συνεχίσει να δίνει το «αίμα» της αλλά δεν θέλουν να ανακάμψει και να απελευθερωθεί.
Χρόνια προσδοκιών για το χρέος «έσβησαν» μέσα σε ένα βράδυ.
Το μόνο σίγουρο που προκύπτει από την χθεσινή συνεδρίαση, είναι οι αιώνιες δεσμεύσεις

Βόλος.9χρονος έχασε την όρασή του από στυλό λέιζερ.


Μερική τύφλωση παρουσιάζει ένα αγόρι εννέα ετών από το Βόλο αφού τραυματίστηκε στο μάτι παίζοντας με ένα «στιλό» με πράσινο λέιζερ. 
Όπως αναφέρεται στο περιοδικό New England Medical Journal το αγόρι είχε τραυματιστεί πριν από έναν χρόνο με τους γιατρούς να εκτιμούν αρχικά ότι η όρασή του θα επανερχόταν. 
Οι νέες εξετάσεις του 9χρονου έδειξαν, όμως, ότι το λέιζερ είχε προκαλέσει μια μεγάλη

Να γιατί ήθελαν τα Σκόπια στην Ε.Ε. "Χωματερή" με 1 εκατομμύριο μετανάστες τα Βαλκάνια.


Η ιταλική κυβέρνηση απειλεί να μη συμμετάσχει στη σύνοδο της ερχόμενης Κυριακής για το μεταναστευτικό, γράφει επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera στην ηλεκτρονική της έκδοση.Όπως διέρρευσε, η θέση του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε φέρεται να είναι ότι αν όλα έχουν ήδη προσυμφωνηθεί, τότε είναι ανώφελο να πάρει μέρος η Ιταλία στην σύνοδο της Κυριακής που θα οργανωθεί στις Βρυξέλλες.

Τέτοια επιτυχία!Eποπτεία και χρέος μέχρι να σβήσει ο Ήλιος.


Το ανακοινωθέν του Eurogroup περιγράφει λεπτομερώς τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, το πλαίσιο του προγράμματος μεταμνημονιακής παρακολούθησης και συνοδεύεται από παράρτημα δύο σελίδων, στο οποίο σημειώνονται «τηλεγραφικά» οι δεσμεύσεις των επόμενων ετών. 
Η επιμήκυνση των δανείων του EFSF θα είναι δέκα έτη, σε συνδυασμό με επέκταση της περιόδου χάριτος για την πληρωμή επιτοκίων επίσης για δέκα έτη. Η δόση που θα λάβει η Ελλάδα θα είναι 15

Λαϊκή οργή κατά των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για τη Μακεδονία

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει πλέον για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το μπαράζ διαμαρτυριών για τη συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν Ελλάδα και ΠΓΔΜ.
Λίγα μόλις 24ωρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας, αρκετοί κυβερνητικοί βουλευτές καθώς και υπουργοί αποδοκιμάζονται έντονα από πολίτες ανά την Ελλάδα, με τον κατάλογο των πόλεων να μακραίνει εξαιρετικά γρήγορα.

Πολιτικός αναβρασμός! Δήμαρχοι και περιφερειάρχες ζητούν εδώ και τώρα δημοψήφισμα για το Σκοπιανό


Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ σχετικά με το ονοματολογικό της γειτονικής χώρας τάχθηκαν σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο

Εκκαθαριστικά σοκ και δέος για εκατομμύρια φορολογούμενους.


Πάνω από 1,2  εκατ. φορολογούμενοι οι οποίοι έχουν υποβάλει ήδη τη φορολογική τους δήλωση πήραν την κρυάδα βλέποντας στο εκκαθαριστικό τους ότι θα πρέπει να πληρώσουν φόρο για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2017.  Ο φόρος που καλούνται να πληρώσουν οι συγκεκριμένοι αγγίζει τα 850 ευρώ κατά μέσο όρο, ποσό καθόλου αμελητέο για χιλιάδες νοικοκυριά. Βέβαια όσο προχωράει η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων θα

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 22/6




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 22 Ιουνίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Καλοήθεις όγκοι και παθήσεις του δέρματος. Σπίλοι (ελιές), λιπώματα, κύστεις, ιδρωταδενίτιδα, ξανθελάσματα



του Αλέξανδρου Γιατζίδη

Διαβάζουμε συχνά για τις καρκινικές βλάβες και τις κακοήθεις παθήσεις του δέρματος (μελάνωμα, βασικοκυτταρικό καρκίνωνα κλπ) και είναι λογικό. Όμως καλό είναι να έχουμε γνώση και για τις καλοήθεις παθήσεις του δέρματος.
Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος. Στους ενήλικες έχει κατά μέσο όρο βάρος 4 kg και επιφάνεια 1.8m2. Αποτελείται από 3 στιβάδες, την επιδερμίδα, το χόριο και το υποδόριο λίπος, και από τα εξαρτήματα του δέρματος.

«Βόμβα» από τον ΕΦΚΑ! «Τσεκούρι» ακόμα μεγαλύτερων μειώσεων για τους συνταξιούχους


Οι συνταξιούχοι σε ΔΕΚΟ, Τράπεζες και Οργανισμούς του Δημοσίου θα δουν τελικά πολύ μεγαλύτερες μειώσεις στις συντάξεις τους από εκείνες που υπολογίστηκαν αρχικά. Το νέο “τσεκούρι” προκύπτει μέσω απόφασης του ΕΦΚΑ να μην αυξήσει τα ποσοστά αναπλήρωσης των ετών ασφάλισης για όσους πλήρωναν επιπλέον εισφορές όπως προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου.

Η 3η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» πλησιάζει!



Η κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας πλησιάζει! Η 3η μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογός μας πραγματοποιείται την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης.

Στην εκδήλωση θα χορέψουν τα μέλη των τμημάτων του Συλλόγου μας.

Νέα ρύθμιση με κούρεμα για χρέη σε ταμεία και εφορία


 «Κούρεμα» χρεών έως 50% από το αρχικό κεφάλαιο εφόσον η οφειλή ξεπερνά τις 125.000 ευρώ, αύξηση του ορίου ρύθμισης μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού, από τις 50.000 στις 125.000 ευρώ και ένταξη σε καθεστώς διακανονισμού χρεών μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου 2017 προβλέπει η νέα απόφαση του υπουργείου Εργασίας, με την οποία επέρχονται ουσιαστικές αλλαγές στο φάσμα της διευθέτησης οφειλών προς τα Ταμεία. Ανάλογες

Δήμος Έδεσσας: Διανομή παπουτσιών από την οργάνωση «Μαζί για το Παιδί»



Ο Δήμος Έδεσσας, μέσω της νέας του δομής  του Κέντρου Κοινότητας  και σε συνεργασία με την οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» που έχει τη συνολική ευθύνη της δράσης σε πανελλαδικό επίπεδο, προχώρησε σε διανομή παπουτσιών στους δικαιούχους της δράσης.
Συνολικά μοιράστηκαν 650 ζευγάρια παπουτσιών της εταιρίας
TOMS, η οποία είναι και ο μεγάλος χορηγός της δράσης.

Σκοπιανό: Ο Ζάεφ πανηγυρίζει γιατί πήρε πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ


Η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ εμφανίζεται αισιόδοξη, αφού αναμένεται να επιτύχει την κύρωση της συμφωνίας από τη Βουλή της ΠΓΔΜ. Διαθέτοντας κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα σ’ αυτή τη διαδικασία. Η πολιτική κρίση, ωστόσο, συνεχίζεται. Ο πρωθυπουργός του γειτονικού κράτους απείλησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι σε περίπτωση που εμποδίσει το δημοψήφισμα, θα κινηθούν οι διαδικασίες για την αποπομπή του. Απαντώντας, ο Γκιόργκι Ιβάνοφ

Γιάννης Σηφάκης: Αυξάνεται ο αριθμός των αγροτών που δικαιούνται το αφορολόγητο



Αυξάνεται ο αριθμός των αγροτών που δικαιούνται το αφορολόγητο με την εξαίρεση από το συνολικό εισόδημα της σύνταξης  του ΟΓΑ καθώς και των αμοιβών από εποχική και περιστασιακή εργασία.
Ξεκινούν και οι αναγγελίες από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές από χαλαζοπτώσεις σε χωριά της Πέλλας ( Βρυττά, Νότια, Αετοχώρι και άλλα ) που επλήγησαν από χαλάζι χθές  18/06/18 καθώς και από βροχοπτώσεις σε κεράσια σε περίπτωση που προκάλεσαν σχισίματα των καρπών

Αυγενάκης από Έδεσσα: Καμία υπογραφή δεν θα σβήσει την Ιστορία μας.Η Μακεδονία είνια μία και ελληνική.


«Ας θυμόμαστε ότι καμία υπογραφή δεν πρόκειται να σβήσει την Ιστορία μας», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης από την Έδεσσα, όπου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δράσεων κλιμακίου της ΝΔ στους νομούς Φλώρινας και Πέλλας την Τετάρτη.Σε συνέντευξη Τύπου στην Έδεσσα νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:

Απορρίφθηκε το τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών


Νέες φωτογραφίες από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που συνεχίζουν να κρατούνται στην Αδριανούπολη, έδωσαν στην δημοσιότητα τα τουρκικά ΜΜΕ.
Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται εδώ και 111 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης, προσπάθησαν για ακόμα μια φορά μέσω των συνηγόρων τους, να πετύχουν την αποφυλάκισή τους, αλλά οι δικαστικές αρχές αρνήθηκαν. Επόμενο αίτημα θα μπορούν

Μητσοτάκης σε Γερμανό πρέσβη: «Εμείς δεν θα κυρώσουμε την συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας»


Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο της χώρας. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μάλλον δεν θα περίμεναν αυτή την αντίδραση από τον εθνικό ξεσηκωμό σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, ενώ την ίδια στιγμή, οι ΑΝΕΛ φαίνεται πως εξαϋλώνονται με την στάση που κρατάνε στο Σκοπιανό, καθώς εμμέσως ή αμέσως, βάζουν πλάτη στον Α. Τσίπρα.

Χιτλερικοί οι κάτοικοι των Γιαννιτσών σύμφωνα με τον κ.Κοντονή!


«Χιτλερικούς και φασίστες» αποκάλεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής όσους τον αποδοκίμασαν σήμερα μαζί με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη στα Γιαννιτσά εξαιτίας της συμφωνίας με τα Σκόπια.  
Ο υπουργός Δικαιοσύνης εμφανώς εκνευρισμένος  από τις αποδοκιμασίες είπε κατά λέξη:
«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς

Οργή στις Σέρρες για τη συμφωνία της ντροπής .Κρεμάλες και σκοπιανές σημαίες στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.


Σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η εκχώρηση της ονομασίας Μακεδονία από την κυβέρνηση στα Σκόπια μαζί με την αναγνώριση “μακεδονικής” γλώσσα και εθνικής ταυτότητας στους γείτονες.
Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους ... κρεμάλες, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά των

Πρόγραμμα για Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής Δήμου Έδεσσας



Σας ενημερώνουμε ότι η  ΕΕΤΑΑ καλεί κάθε ενδιαφερόμενη/ο που επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» έτους 2018-2019, να συμπληρώσει  και να  υποβάλλει  την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής-Δήλωση», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

Η Κομισιόν επιβεβαιώνει: Κόβονται συντάξεις και «ψαλίδι» στο αφορολόγητο


Και με τη «σφραγίδα» της Κομισιόν επιβεβαιώνεται ότι κόβονται οι συντάξεις απο 01/01/2019 και μειώνεται το αφορολόγητο απο το 2020.Το σχετικό απόσπασμα αναφέρει: «Στο πεδίο της προσαρμογής, το πακέτο αποτελείται από μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό που θα αποδώσει 1% του ΑΕΠ το 2019 η οποία θα ακολουθηθεί από μείωση του αφορολόγητου για τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης το 2020».