Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα Αλ. Τσίπρα καθησυχάζει Βρυξέλλες και ΕΚΤ



«Καμιά πλευρά δεν επιδιώκει τη σύγκρουση και δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας να δράσουμε μονομερώς στο ζήτημα του ελληνικού χρέους», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε μια προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους σε σημερινό άρθρο του που δημοσιεύει το Bloomberg. 
Η δήλωση του πρωθυπουργού στο Bloomberg προέκυψε μετά από το κλίμα που του μεταδόθηκε για την Ελλάδα από τους Μάρτιν Σουλτς, Γέρουν Ντάισελμπλουμ και Μάριο Ντράγκι, με τους οποίους συνομίλησε τηλεφωνικά αργά χθες βράδυ. Οπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός θα έχει την Τετάρτη, στις Βρυξέλλες, συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Φανταστικές φωτογραφίες πουλιών




Αρχίζει το μεγάλο παιχνίδι των αγωγών. Ποιος ο ρόλος της Ελλάδας



Ανήσυχοι για την πιθανή επιβολή τελών διέλευσης από το ελληνικό έδαφος καταφθάνουν οι εκπρόσωποι του τουρκοαζερικού αγωγού ΤΑΡ στην Ελλάδα προκειμένου να διερευνήσουν την πρόθεση της κυβέρνησης στο θέμα αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγωγός ΤΑΡ που θα ξεκινάει από το κοίτασμα Σαχ Ντενίζ 2 της Κασπίας Θάλασσας και θα περνάει από την Τουρκία και εν συνεχεία μέσα από την Ελλάδα και μέσω της Αλβανίας θα περνάει στην Ιταλία είναι ο μοναδικός αγωγός παγκοσμίως που δεν θα πληρώνει τέλη διέλευσης τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Παρέμβαση του Γιάννη Σηφάκη στην κινητοποίηση των εργαζομένων στην επιχείρηση «Καταρράκτες» (βίντεο)



Παρέμβαση στην κινητοποίηση των εργαζομένων της επιχείρησης Καταρρακτών Έδεσσας πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σηφάκης αναλύοντας μαζί τους προτάσεις προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Γιάννη Σηφάκη.

Ευχαριστήριο Πασχαλίδου Γεσθημανής



Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με στηρίξατε με την ψήφο σας σε αυτές τις εκλογές και κάθε έναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε! 
Η εμπιστοσύνη σας αυτή, είναι που με γεμίζει με ευθύνη και θάρρος προκειμένου να συνεχίσω να αγωνίζομαι με πίστη και ανιδιοτέλεια, για την αναβάθμιση της πολιτικής αξιοπιστίας στον τόπο μας, με μοναδικό μέλημα την προσφορά για την πρόοδο της Πέλλας και της Πατρίδας μας.

Βρέθηκε αρχαίος τάφος με νομίσματα στις Σέρρες



 Αρχαίος τάφος, που έκρυβε μέσα του νομίσματα και κομματάκια χρυσού, βρέθηκε σε δημοτική έκταση, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων, έξω από τη Νέα Ζίχνη Σερρών.

Ο τάφος βρέθηκε κατά τις σκαπτικές εργασίες της δημοτικής αρχής, για να κατασκευαστεί στο σημείο υπαίθριο θέατρο.

Το ανασκαφικό μηχάνημα όμως αποκάλυψε τον αρχαίο τάφο και οι εργασίες σταμάτησαν.

Ευρεία σύσκεψη εργασίας για τον στρατηγικό προγραμματισμό και την διοίκηση της Ανάπτυξης στην ΠΚΜ



Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού–Σχεδιασμού κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/1) ευρεία σύσκεψη, για τον αναπτυξιακό προγραμματισμό και τη διοίκηση της Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή των Προϊσταμένων και στελεχών όλων των υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας.

Τώρα τάζουν 20 δισ. στην Ελλάδα οι Γερμανοί



«Τυρί» στη νέα ελληνική κυβέρνηση ρίχνουν τώρα οι Γερμανοί, κατά την πάγια τακτική τους, στην οποία «τσιμπούσαν» οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Έχει αντιληφθεί ήδη το Βερολίνο, ωστόσο, πως η νέα ελληνική κυβέρνηση έχει χαράξει διαφορετική πολιτική και μένει να διαπιστωθεί στην πράξη αν τηρήσει ο νέος πρωθυπουργός τις δεσμεύσεις του απέναντι στους δανειστές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό Spiegel, η γερμανική κυβέρνηση φέρεται να είναι έτοιμη να χορηγηθεί στην Ελλάδα ένα νέο πακέτο βοήθειας μέχρι 20 δις ευρώ.

Ο Εδεσσαϊκός λαός μίλησε. Απετράπη η Γ.Σ. εκκαθάρισης της επιχείρησης Καταρρακτών



Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρράκτες – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ χαιρετίζουν την μαζική συμμετοχή των πολιτών της Έδεσσας και του Ν.Πέλλας η οποία απέτρεψε την υλοποίηση της καταστροφικής απόφασης του δημάρχου Έδεσσας για λύση και εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρρακτών.

Οι εργαζόμενοι μαζί με πλήθος κόσμου απέτρεψαν την γενική συνέλευση η οποία θα αποφάσιζε την λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης Καταρρακτών. Ταυτόχρονα κατέθεσαν και τις εξής προτάσεις :

Παράταση για ΦΠΑ και καταβολή φόρου



Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ και η καταβολή του φόρου έως 27 Φεβρουαρίου 2015.

Η προθεσμία έληγε σήμερα 30 Ιανουαρίου. Αυτό ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών με τη διευκρίνηση ότι η νέα προθεσμία είναι καταληκτική και για τις δύο δόσεις καταβολής του φόρου στην περίπτωση που επιλεγεί η καταβολή του σε δόσεις.

Ανακοίνωση του τμήματος πρόληψης και προαγωγής υγείας για την εποχική γρίπη



Το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε τις ακόλουθες οδηγίες σχετικά με την εποχική γρίπη:

«Η διαχρονική παρακολούθηση της γρίπης στην Ελλάδα καταδεικνύει ότι η δραστηριότητα της εποχικής γρίπης αυξάνει κατά τον Ιανουάριο  και κορυφώνεται κατά τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο.
Κάθε επιδημική έξαρση της γρίπης εισβάλλει ταχύτατα και εξελίσσεται ανάλογα και με τους τοπικούς εποχικούς παράγοντες που ευνοούν τον τρόπο μετάδοσής της. Το γεγονός αυτό καθιστά αναγκαία την επικαιροποίηση των οδηγιών για τα μέτρα πρόληψης.

Τα επιδόματα που αυξάνονται μαζί με το βασικό μισθό



Μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης, ήταν και η αύξηση του βασικού μισθού από 586 ευρώ που είναι σήμερα στα 751 ευρώ.

Όπως αναφέρει το dikaiologitika, η αύξηση αυτή δεν επωφελεί μόνο τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα αλλά επωφελεί εξίσου και τους ανέργους του ΟΑΕΔ, που δικαιούνται μια σειρά από επιδόματα, τα οποία συνδέονται με τις κατώτατες αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα.

Τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ελλάδος στους "8"



Το... μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες που προκρίθηκαν στους οκτώ του Κυπέλλου έβγαλε η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ ήταν το τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι που προέκυψε.

Αναλυτικά, τα τέσσερα ζευγάρια:

Ρωσικά ΜΜΕ: Έστριψαν το χέρι στην Ελλάδα για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας



Η Ελλάδα δεν υπέστη μόνο πίεση για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας αλλά «της έστριψαν και το χέρι», μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι από την Αθήνα, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «η Αθήνα κατόρθωσε να μην επιτρέψει την επιβολή ενός νέου κύματος κυρώσεων, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει ένας διάλογος με τη Ρωσία» και όπως σημειώνεται «οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας άρχισαν ευθέως να συνδέουν το ζήτημα των χρεών της με τη θέση της για τη Ρωσία».

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 31/1



«Είμαστε από την ύλη που είναι φτιαγμένα τα όνειρα και την ζωή μας την περιβάλλει ολόγυρα ύπνος.»

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 31 Ιανουαρίου

Γεγονότα
1595: Το αριστούργημα του Γουίλιαμ Σέξπιρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο.
1823: Ανεύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Τήνου, μετά το όραμα της μοναχής Πελαγίας...

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σύγκρουση «στον αέρα» Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ



Δεκαπέντε δευτερόλεπτα λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη του Ολλανδού επικεφαλής του Eurorgoup στην Αθήνα αρκούσαν για να δείξουν την πολύ σκληρή σύγκρουση που είχε προηγηθεί στη διάρκειας μιας ώρας συνάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ στο κτήριο του υπουργείου Οικονομικών.

Το κέντρο του Γαλαξία!




Σ’ αυτή την εντυπωσιακή φωτογραφία, βλέπετε το κέντρο του Γαλαξία μας, όπου οι επιστήμονες της NASA βλέπουν νέους πληθυσμούς από αστέρια!.. Αν θέλετε να δείτε τη σελίδα με τις πληροφορίες, CLICK ΕΔΩ!..

O Τσίπρας ανοίγει το φάκελλο SIEMENS και ...όποιον πάρει ο χάρος!!



Μετά το άκουσμα της είδησης για τελεσίγραφο Σόιμπλε στην ελληνική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απάντησε με την υπόσχεση της πάταξης της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.Την ίδια στιγμή ανοίγει ο φάκελλος SIEMENS.Μάλιστα πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως ο κ.Τσίπρας αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του Eurgroup Γερούν Ντάισελμπουμ κάλεσε εσπευσμένα τον υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη θέλοντας να

Φουντώνουν τα σενάρια για Τζιτζικώστα στο τιμόνι της ΝΔ.



Bραχυκύκλωμα ανευ προηγουμένου προκαλούν οι πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην ταλαίπωρη ΝΔ. Οι νεοδημοκράτες έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και τρέμουν για τη συνέχεια του κόμματος.Η πρόθεση του Τσίπρα να υποδείξει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και η αποδοχή της πρότασης από τον Ελληνα Επίτροπο ξορκίζουν την επιστροφή στη δραχμή.

H Περιφέρεια Κεντ.Μακεδονίας προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα.



Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:Κακοκαιρία αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (30/01/2015) έως και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (01/02/2015) με κύρια χαρακτηριστικά:

Εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών F-16 κατά την επίσκεψη του Πάνο Καμμένου στα Ίμια



Σήμερα, ο Πάνος Καμμένος, με την ιδιότητα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, βρέθηκε στα Ίμια!
Την ώρα που πραγματοποιούσε ρίψη στεφάνου από ελικόπτερο στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων για τους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την Πατρίδα, σημειώθηκε εμπλοκή!
Εμφανίστηκαν δύο τουρκικά f-16 τα οποία προσπάθησαν να "παρενοχλήσουν" το ελικόπτερο!

Κοπή Πίτας από το Σύλλογο Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών



Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Εδεσσαϊκού Θεάτρου έγινε την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου  η κοπή της πίτας του Συλλόγου στην αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών
            Χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου οι οποίοι αναφέρθηκαν στο ρόλο του Εδεσσαϊκού θεάτρου για την πολιτιστική πρόοδο της Έδεσσας και του Νομού Πέλλας μέσα από τις παραστάσεις και τις δραστηριότητες του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και την δημιουργία θεατρικής παιδείας.

Πώς θα καταλάβετε αν το παιδί σας έχει σκωληκοειδίτιδα



Η σκωληκοειδίτιδα σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ύπουλη και μπορεί να «χτυπήσει» ακόμη και παιδιά μικρών ηλικιών.Αυτό φυσικά είναι κάτι που ανησυχεί πολύ τους γονείς καθώς θα πρέπει να χειρουργηθεί αμέσως το παιδί τους.
 Ποια είναι τα βασικά συμπτώματα; Εμείς απευθυνθήκαμε σε γιατρούς προκειμένου να μας δώσουν τις συμβουλές τους και να μας καθησυχάσουν.

Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών (ΟΜΓ)



Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΟΜΓ
Προσκαλεί

το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:00
στην αίθουσα υπολογιστών του Δημαρχείου Πέλλας

τους δρομείς, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου , να παραβρεθούν στην ετήσια γενική συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που θα συνοδεύεται από πλούσια δώρα ενώ θα ακολουθήσουν και βραβεύσεις -απονομές μεταλλίων μελών για την διαδρομή- προσφορά τους την χρονιά, που μας πέρασε.

Ποινές φυλάκισης έως και έξι χρόνια για πλαστά διπλώματα οδήγησης



Ποινές φυλάκισης έως και έξι ετών επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 85 κατηγορούμενους, ανάμεσα στους οποίους υπάλληλοι της διεύθυνσης συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, που παραπέμφθηκαν σε δίκη για υπόθεση έκδοσης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης.

Παρέμβαση Κουτζαμάνη για το κρέμασμα του 9χρονου από τη μπασκέτα



Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προκάλεσε το περιστατικό σχολικής βίας στο δημοτικό σχολέιο της Λέσβου, όπου μαθητές κρέμασαν έναν 9χρονο συμμαθητή τους από μια μπασκέτα, με αποτέλεσμα ο μικρός, μετά από λίγη ώρα, να πέσει και να υποστεί κατάγματα στα χέρια.
Η κυρία Κουτζαμάνη, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Βορείου Αιγαίου τη διενέργεια άμεσης προκαταρκτικής έρευνας αναφορικά με το επεισόδιο.

Νεκτάριος: Πολύ καλά έκανε ο Τσίπρας και δεν ορκίστηκε



Είναι απαράδεκτο να ορκιζόμαστε, σημείωσε με δηλώσεις του ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Αργολίδας ο οποίος τάσσεται κατά της χρήσης του θρησκευτικού όρκου, ακόμα και στα δικαστήρια, υπογραμμίζοντας μάλιστα, πως καλά έκανε ο πρωθυπουργός και δεν ορκίστηκε.

«Εγώ είμαι κατά της θρησκευτικής ορκωμοσίας όχι μόνο στην Βουλή, όχι μόνο στις υπηρεσίες, αλλά και στα δικαστήρια. Είναι απαράδεκτο να ορκιζόμαστε στο Ευαγγέλιο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Αργολίδας.

Άκαρπη η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου στην Ιταλία



Οι Ιταλοί κοινοβουλευτικοί και τοπικοί αξιωματούχοι δεν κατάφεραν, στον χθεσινό πρώτο γύρο της διαδικασίας, να εκλέξουν νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι να υπολογίζει πλέον στο ότι θα μπορέσει να επιτευχθεί η ανάδειξη του υποψηφίου που πρότεινε για το αξίωμα αυτό στον τέταρτο γύρο της διαδικασίας, όταν πλέον η απαιτούμενη πλειοψηφία θα είναι πολύ χαμηλότερη.

Σφάζονται για τα "τζαμπαντάν" γραφεία της Βουλής,πρώην πρόεδροι και πρωθυπουργοί.



«Μακελειό» γίνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο κεντρικό κτήριο της Βουλής, με πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους να έχουν οχυρωθεί στα γραφεία τους και να αρνούνται να τα αποχωριστούν και τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου να τους παρακαλούν να μετακομίσουν σε περιφερειακά κτήρια.
Η μεγάλη μάχη γίνεται για το προνομιακό γραφείο που διαθέτει τα τελευταία χρόνια ο πρώην

Βαρουφάκης: Δεν θέλουμε τη δόση των 7 δισ. θέλουμε αναθεώρηση του προγράμματος



Η νέα ελληνική κυβέρνηση «δε θέλει τα 7 δισεκατομμύρια ευρώ» των δόσεων που εκκρεμούν, αντίθετα θέλει «να ξανασκεφτεί ολόκληρο το πρόγραμμα» στήριξης, διαμηνύει, μέσω συνέντευξης στους «New York Times», ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ενόψει της συνάντησής του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην Αθήνα.

WSJ: Η Ευρώπη θα θυσιάσει την Ελλάδα για να σώσει την Ισπανία!



«Παρότι διαβεβαιώνει ότι δεν επιθυμεί ρήξη με τους δανειστές, οι μέχρι στιγμής κινήσεις του δείχνουν το αντίθετο», γράφει η WSJ, αναφερόμενη στην πολιτική του Αλ. Τσίπρα, εκτιμώντας ότι ένα γενναιόδωρο «κούρεμα» του χρέους δεν είναι εφικτό και ότι εν τέλει ο πιο ισχυρός αντίπαλος της Ελλάδας ενδέχεται να είναι η Ισπανία, όπου επίσης σημειώνεται άνοδος της ακροαριστεράς. Εκτιμά μάλιστα ότι δεν αποκλείεται η ευρωζώνη να προτιμήσει μια «ελληνική

ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος μένει μέχρι να...φύγει.



Την παραμονή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μέχρι τον ερχόμενο Μάιο (μετά το Πάσχα), όταν και θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο που προανήγγειλε, προκειμένου να εγγυηθεί ότι αυτό - ως πολιτικό – θα καθορίσει το στίγμα και τη στρατηγική της παράταξης, ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη δευτερολογία του στην κοινή συνεδρίαση της νέας Κ.Ο. και του ΠΣ ενώ μετά το συνέδριο θα κινηθούν οι διαδικασίες για να εκλεγεί η νέα ηγεσία.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Νέος τεχνικός ο Σαπουντζής



Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι από σήμερα το νωρίς το πρωϊ  ο  Αντώνης Σαπουντζής.
Ο Εδεσσαίος παλαίμαχος άσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη και ανέλαβε την ομάδα.
Ο Σαπουντζής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και για 3 χρόνια με την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη μια που ήταν υπεύθυνος τεχνικός των τμημάτων υποδομής και πολλά παιδιά της τωρινής ομάδας πέρασαν από τα χέρια του στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Οι μετακλητοί εργάτες στο επίκεντρο σύσκεψης στο Διοικητήριο



Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ο οποίος και προήδρευσε στη σύσκεψη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, Κοινοπραξίες και Ενώσεις με θέμα τη διαδικασία καθορισμό του όγκου εισδοχής πολιτών τρίτων χωρών που πρόκειται να απασχοληθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας τη διετία 2015- 2016.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι η συνάντηση αυτή με τους τοπικούς φορείς είναι το ενδιάμεσο στάδιο πριν την έκδοση της εγκυκλίου για τον καθορισμό του αριθμού των μετακλητών εργατών για απασχόληση σε επιχειρήσεις της περιοχής μας. Ζητείται η γνώμη των Περιφερειών της Χώρας έτσι ώστε να καθοριστούν από κοινού με τους παραγωγικούς φορείς οι ανάγκες σε μετακλητό εργατικό δυναμικό.

Βραδιά αγάπης για τα παιδιά του ορφανοτροφείου Γιαννιτσών