Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Χαιρετισμός Γ.Καρασμάνη σε Πανελλήνια Ημερίδα Αγροτικών Θεμάτων στην Πέλλα



Ασφαλιστικό/φορολογικό κλπ «καυτά» ζητήματα σε χαιρετισμό στην ημερίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων
Χαιρετισμό στην εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Πέλλας, απέστειλε ο Γιώργος Καρασμάνης.
Ο πρώην Υπουργός, εστίασε τον χαιρετισμό του στα θέματα που αποτελούσαν και την ¨ατζέντα¨ της ημερίδας, κυρίως ασφαλιστικό, φορολογικό, νιτρορύπανση κλπ.

Αναβολή αναμέτρησης Αλμωπού Αριδαίας – Εορδαϊκού



Ο Αλμωπός Αριδαίας ανακοινώνει ότι αναβάλλεται ο αγώνας της Κυριακής με τον Εορδαϊκό, λόγω ακαταλληλότητας του Δημοτικού σταδίου Πτολεμαΐδας.
Επίσης το Σάββατο 21/01/2017 στις 15:00 θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας με αντίπαλο την Cerno More.

Προβάδισμα της ΝΔ με 9 μονάδες σε δημοσκόπηση της ALCO



Ανοίγει η ψαλίδα- Η νέα δημοσκόπηση δίνει 26,8% στην αξιωματική αντιπολίτευση, έναντι 17,8% που λαμβάνει το κυβερνών κόμμα - Προβάδισμα ΝΔ στην παράσταση νίκης και Κυριάκου στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία
Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει και δεύτερη δημοσκόπηση, αυτή τη φορά της ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, που δημοσιεύεται αύριο. Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, η ΝΔ προηγείται κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του κυβερνώντος κόμματος.

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Ομάδα Αλμωπίας. Έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά της



Η ΥΠΕΡκαρναβαλικη Ομάδα Αλμωπίας έκοψε (19-01-2017) την καθιερωμένη βασιλόπιτα της
και εύχεται καλες αποκριες καλή χρονιά και υγεία σ΄ολους,
επίσης σας ανακοινώνουμε  ότι ήδη έχουμε μπει σε καρναβαλικους ρυθμούς,
Και από την επόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσουν τα νεα μας γραφεία
(Στην διαστάυρωση Εξαπλατάνου εναντι μνημείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμου)

Πώς θα πληρώνονται οι εισφορές για τα μπλοκάκια - Η εγκύκλιος



Σε κατηγορίες διαχωρίζονται οι αμειβόμενοι με μπλοκάκια βάσει της πολυαναμενόμενης εγκυκλίου για τον τρόπο που θα καταβάλλονται οι εισφορές τους. Η εγκύκλιος ρυθμίζει την ασφάλιση προσώπων που αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών και το εισόδημά τους προέρχεται από την απασχόληση σε ένα ή δύο εργοδότες (φυσικά και νομικά πρόσωπα). Σε περίπτωση που για κάποιο μήνα προστεθεί και τρίτος εργοδότης ο εργαζόμενος μπαίνει σε νέα «περιπέτεια». Επίσης η εγκύκλιος αποκλείει μισθωτούς που έχουν παράλληλα εισοδήματα από μπλοκάκι.

Στις 12 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου "Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ"


Όλοι οι άνθρωποι του Τράμπ.Ποιος είναι ο ελληνικής καταγωγής επιτελάρχης του.



Ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίστηκε χθες 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ κι αναλαμβάνει πλέον τις τύχες της Αμερικής, αλλά σε έναν μεγάλο βαθμό και τους υπόλοιπου κόσμου.Ο δισεκατομμυριούχος, εκκεντρικός ηγέτης όμως δεν αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη μόνος. Στο πλευρό του θα βρίσκεται πένα επιτελείο ανθρώπων, τους οποίους ο Τραμπ εμπιστεύεται και οι οποίοι θα καθορίζουν, σε έναν μεγάλο βαθμό, τις αποφάσεις που θα

Γ.Καρασμάνης; «Οι φτωχότερες οικογένειες στο έλεος του χιονιά και της κυβερνητικής αναλγησίας»



Για αναλγησία αλλά και κοροϊδία με το επίδομα θέρμανσης, κατηγορεί την Κυβέρνηση με Ερώτησή του στη Βουλή ο Γιώργος Καρασμάνης.
Όπως τονίζει, η θέσπιση φέτος αυστηρότερων κριτηρίων έχει μειώσει τον αριθμό των δικαιούχων στο μισό, το επίδομα έχει ¨κουτσουρευτεί¨ στα 0,25 ευρώ ανά λίτρο και η τιμή του πετρελαίου με το καλημέρα του νέου χρόνου έχει ξεπεράσει το ένα ευρώ, από 0.74 που ήταν πέρσι, με συνέπεια μια μέση οικογένεια να χρειάζεται φέτος τουλάχιστον 500 ευρώ περισσότερα για να αντιμετωπίσει την βαρυχειμωνιά. Το εξοργιστικότερο δε είναι ότι:

Ποινική δίωξη κατά Σώρρα για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους



Ποινική δίωξη για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του Αρτέμη Σώρρα, για πρόσφατες δηλώσεις και τοποθετήσεις του σχετικά με αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Η δίωξη αφορά το αδίκημα της υποκίνησης μίσους με ρατσιστικό λόγο κατ’ εξακολούθηση (νόμος 927/79) και ασκήθηκε μετά από αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας, με αφορμή τη δημοσίευση στο διαδίκτυο συνεντεύξεων ή δηλώσεων του Αρτέμη Σώρρα για τους αθλητές που συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία και μηχανισμός των Αντικυθήρων στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Γιαννιτσών



Συνεχίζοντας  τις επιτυχημένες εκδηλώσεις της η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» και πάντα σε  αγαστή συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας παρουσίασε την Δευτέρα 16-1-2017 μια ξεχωριστή εκδήλωση.                                                    
   Ομιλητής στην 7η εκδήλωση της 21ης περιόδου 2016-17 ήταν ο Κυριάκος Ευσταθίου, καθηγητής τμήματος  Μηχανολόγων-Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και διευθυντής του Εργαστήριου Εργαλειομηχανών και Διαμορφωτικής Μηχανολογίας.

FT: Η «ελληνική τραγωδία» ολοένα χειροτερεύει



Την κατάσταση στην Ελλάδα, την οποία περιγράφει ως «ελληνική τραγωδία», επιχειρεί να περιγράψει άρθρο του FT Magazine, σημειώνοντας ότι «αν και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει εξαφανιστεί από τα μυαλά αρκετών στην Ευρώπη, στο εσωτερικό της χώρας τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα».
Ο ανταποκριτής των FT για την κεντρική Ευρώπη Χένρι Φόι παρουσιάζει την κατάσταση

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 21/1



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Μελβούρνη: Έλληνας ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τρεις ανθρώπους (εικόνες)



Οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη σκοτώνοντας τρεις είναι ελληνικής καταγωγής, σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, και έχει παρελθόν βίαιης συμπεριφοράς.
Τουλάχιστον τρεις είναι οι νεκροί, ένας άνδρας και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα βρέφος, ενώ τουλάχιστον 20 οι τραυματίες, από την πτώση αυτοκινήτου σε πεζούς, στη Μελβούρνη.

Γιάννης Σηφάκης: Σημαντικά έσοδα στους κατοίκους και τους οικισμούς και της Πέλλας που φιλοξενούν μικρά υδροηλεκτρικά από τα ανταποδοτικά



Η κυβέρνηση αποφάσισε την απόδοση του 1% στους κατοίκους και οι δήμοι
οφείλουν να αποδώσουν σε έργα στα τοπικά διαμερίσματα που φιλοξενούν
μικρά υδροηλεκτρικά το 80% του 1,7% επί του τζίρου που εισπράττουν από
το 2010. Από το 2006 ως το 2010 εισέπρατταν το 3%.
Ο Δήμος Αλμωπίας θα αποδώσει επιτέλους τα ανταποδοτικά σε 8 οικισμούς
της Αλμωπίας – θετική απόφαση

Η κοπή Βασιλόπιτας της Δημοτικής Χορωδίας Γιαννιτσών



Με τις ευχές για μια δημιουργική νέα χρονιά έγινε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, η κοπή βασιλόπιτας των μελών της Δημοτικής Χορωδίας Γιαννιτσών, στην οποία εκ μέρους του Δήμου Πέλλας παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Αποστόλης Φάκκας ο οποίος ευχαρίστησε τους χορωδούς για την προβολή της πόλης των Γιαννιτσών με την μουσική τους δραστηριότητα.

ΕΕ: Απαραίτητο το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα



Η συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα είναι στην παρούσα φάση εκ των ων ουκ άνευ για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, τονίζουν καλά πληροφορημένες πηγές της ευρωζώνης, αναφέροντας όμως παράλληλα, πως ενδεχόμενη μη συμμετοχή θα σήμαινε νέο "ευρωπαϊκό αμιγώς" πρόγραμμα. 

Όλα τα μυστικά της ρύθμισης για την οικειοθελή αποκάλυψη φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών



Αναλυτική εγκύκλιος: Με "καπέλο" από 8% έως και 38% οι φόροι που θα πληρώνουν όσοι υποβάλλουν αρχικές ή τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις για τα έτη 2000-2015 * Έως 62,1% η συνολική επιβάρυνση στα αποκαλυπτόμενα οικειοθελώς εισοδήματα-Ρυθμίζονται χωρίς πρόστιμα όλες οι εκκρεμότητες με δηλώσεις πληροφοριακού χαρακτήρα όπως οι συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών-προμηθευτών, οι δηλώσεις έναρξης, μεταβολής ή διακοπής δραστηριοτήτων επιχειρήσεων, οι δηλώσεις Ε9 ετών 2000-2016 από τις οποίες δεν προκύπτει φόρος κ.λπ. * Αναλυτικά παραδείγματα και πίνακες

Κατερίνη.Ζευγάρι ναρκωμανών έσφαξε συνταξιούχο για 40 Ευρώ.



Ομολόγησαν την φρικιαστική πράξη τους - 15 βίαιες μαχαιριές στο σώμα του άτυχου 67χρονου, συνταξιούχου υδραυλικού  - Οι δράστες, χρήστες ουσιών,  αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, κλοπή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.Δεν δίστασαν να καρφώσουν περισσότερες από δεκαπέντε φορές το μαχαίρι στο σώμα του θύματος τους προκειμένου να του αποσπάσουν το ποσό των 40 ευρώ!

Με 14 μονάδες προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ



Συγκεντρώνει 30,5% έναντι 16,5% του ΣΥΡΙΖΑ - Άνοδος για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και Το Ποτάμι - Μόλις το 6% εγκρίνει την πολιτική Τσίπρα-  Ρεκόρ απαισιοδοξίας από τους Έλληνες που πιστεύουν ότι τα πράγματα θα είναι χειρότερα  το 2017
Τη διψήφια διαφορά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την τηλεόραση του Σκάι. Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει  30,5% έναντι 16,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Φόροι 53,112 δισ. ευρώ πληρώθηκαν μέσα στο 2016


Ο Δεκέμβριος ήταν ο καλύτερος εισπρακτικά μήνας για τη φορολογική διοίκηση καθώς εισέρευσαν στα δημόσια ταμεία έσοδα 5,7 δισ. ευρώ.Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, τα φορολογικά έσοδα για το σύνολο του 2016 κινήθηκαν υψηλότερα τόσο των αρχικών, όσο και των αναθεωρημένων στόχων.Συγκεκριμένα, τα έσοδα προ

ΟΑΕΔ: 910.468 οι αναζητούντες εργασία τον Δεκέμβριο



Το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), για τον μήνα Δεκέμβριο 2016, ανήλθε σε 910.468 άτομα. Από αυτά 488.797 (ποσοστό 53,69%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 421.671 (ποσοστό 46,31%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι άνδρες ανέρχονται σε 346.296 (ποσοστό 38,03%) και οι  γυναίκες ανέρχονται σε 564.172  (ποσοστό 61,97%). 

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 20/1



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Εξεδήμησε προς Κύριον ο π. Γεώργιος Εργατούλης



Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 εξεδήμησεν προς Κύριον ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Εργατούδης, συνταξιούχος κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, σε ηλικία 79 ετών.
Ο μακαριστός π. Γεώργιος χειροτονήθηκε το 1986 από τον μακαριστό Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κυρό Χρυσόστομο και υπηρέτησε επί δύο έτη στην ενορία Αγ. Αθανασίου Υδραίας.

Σε έξαρση η γρίπη - Τα συμπτώματα και οι τρόποι μετάδοσης



Μεγάλη αύξηση παρουσιάζει η δραστηριότητα της γρίπης, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά γενικότερα στην Νότια Ευρώπη, με τα σοβαρά κρούσματα να καταγράφουν άνοδο και τα συστήματα υγείας να δέχονται «πίεση». Ο υπότυπος που επικρατεί φέτος είναι ο Α (Η3Ν2), που προσβάλει κυρίως άτομα άνω στων 65 ετών.

Δύο βραβεία σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς απέσπασε η Βάσω Ρουμελή από την Αλμωπία



1) Β' ΒΡΑΒΕΙΟ στον Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με θέμα την επιστροφή των γλυπτών και μαρμάρων του Παρθενώνα «Γλυπτών Παλιννόστησις», που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Το Καφενείο των Ιδεών».
Ο τίτλος του ποιήματος: «Τα μάρμαρα αυτά ανήκουν στην χώρα μου».

Google Maps: Σύντομα θα εμφανίζει και τη διαθεσιμότητα θέσεων παρκαρίσματος!



Τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί στην υπηρεσία Google Maps πολλές χρήσιμες λειτουργίες που διευκολύνουν σημαντικά τον χρήστη, όπως (προφανώς) τις οδηγίες πλοήγησης, την κατεύθυνση των δρόμων και την κίνηση στους δρόμους σε πολλές πόλεις του κόσμου. Απ’ ό,τι φαίνεται, πολύ σύντομα θα προστεθεί ακόμα μία ενδιαφέρουσα λειτουργία.

Δήλωση-πρόκληση συμβούλου του Ερντογάν."Μόνο με αίμα θα πάρετε πίσω την Κύπρο"



Σε ένα άνευ προηγουμένου εθνικιστικό παραλήρημα προέβη ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρώην δημοσιογράφος, Γιγίτ Μπουλούτ, σε τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό κανάλι TRT, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό, εκφράζοντας -ως συνήθως- τις ακραίες απόψεις του.
Ο Μπουλούτ υποστήριξε ότι η Κύπρος είναι τουρκική και έχουν δώσει το αίμα τους για αυτήν πολλοί ήρωες. «Πώς πήραμε πίσω την Κύπρο; Με το αίμα που έχυσαν οι ήρωες μας

Ψηφίσματα Α' ΕΛΜΕ Πέλλας για διάφορα εκπαιδευτικά θέματα



Σε τρία ψηφίσματα προχώρησε η Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. Πέλλας σχετικά με τις Δημιουργικές Εργασίες στα Λύκεια, στο να μην κλείσει κανένα τμήμα – τομέας – ειδικότητα των ΕΠΑΛ στα μέσα της χρονιάς και τέλος με τα παιχνίδια αποπροσανατολισμού που αναφέρονται στην εκπαίδευση. Πιο συγκεγκριμένα:

Οι αγρότες ανάβουν τις μηχανές των τρακτέρ και κατεβαίνουν στα μπλόκα



Για άλλη μία χρονιά οι αγρότες ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και κάθοδο στις εθνικές οδούς!Σύσκεψη πριν την έναρξη των μπλόκων θα πραγματοποιήσει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων, την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα, στο Βασιλί Φαρσάλων. Σκοπός της σύσκεψης είναι η προετοιμασία της καθόδου των τρακτέρ στο

Μπλόκο στους πλειστηριασμούς-Έκλεισαν συμβολαιογράφους σε κυλικείο



Μεγάλες κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας, προκειμένου να εμποδίσουν την πραγματοποίηση πλειστηριασμών κατοικιών.
Αναλυτικότερα, στην Αθήνα ένταση επικράτησε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου είχαν προγραμματιστεί 14 πλειστηριασμοί.
Η ένταση σημειώθηκε όταν περίπου 30 μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», της «Λαϊκής

Ιδρύεται Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Έδεσσας



Στην Έδεσσα  ιδρύεται Σύλλογος  Φίλων του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας από δημότες και φίλους.
Καλούμε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια η οποία είναι αναγκαία με τα σημερινά προβλήματα νοσοκομειακής περίθαλψης που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας.

Ο Σόιμπλε ετοιμάζει δικό του μνημόνιο σε περίπτωση αποχώρησης του ΔΝΤ.



Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Βόλφανγκ Σόιμπλε προετοιμάζεται για τη συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα χωρίς την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild.
Όπως αναφέρεται, τους τελευταίους μήνες οι συζητήσεις μεταξύ της Αθήνας και των διεθνών πιστωτών για το πρόγραμμα βοήθειας, έχουν παρουσιάσει στασιμότητα εξαιτίας διαφορών

Σύλληψη 21χρονου για παιδική πορνογραφία.



Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Κατηγορείται 21χρονος που συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Από την άμεση ψηφιακή-διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που επακολούθησε, ότι το επίμαχο ηλεκτρονικό ίχνος ανήκει σε χρήστη του διαδικτύου σε περιοχή της Αττικής.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 21χρονου, κατασχέθηκε φορητός

Δραματικές ελλείψεις αίματος σε όλη την Ελλάδα – Σε ομηρία οι ασθενείς

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι ελλείψεις αίματος σε όλη τη χώρα με τους θαλασσαιμικούς και τους πολυμεταγγιζόμενους να βρίσκονται σε ομηρία αναμένοντας τις πολύτιμες μονάδες αίματος για τη μετάγγιση τους, με ό,τι κινδύνους μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την υγεία τους.
Η Ομοσπονδία Θαλασσαιμικών Ασθενών με ανακοίνωση της για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, υπενθυμίζει πως δυστυχώς αυτό συμβαίνει κατ’ επανάληψη και ζητεί να

Όλες οι προκυρήξεις του ΑΣΕΠ που τρέχουν αυτή την περίοδο



Σειρά προλήψεων μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ - Παρακάτω θα δείτε όλες τις προκηρύξεις που τρέχουν αυτή την περίοδο.
Με ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού προσωπικού

Ποιοι υποχρεώνονται να προμηθευτούν POS μέχρι το τέλος Ιουνίου 2017



Η υποχρεωτική εγκατάσταση POS στους επαγγελματικούς κλάδους και στις υπηρεσίες στην αγορά για την καθολική χρήση του πλαστικού χρήματος σε όλες τις συναλλαγές των φορολογουμένων θα γίνει σε τρεις φάσεις. Σύμφωνα με το σχέδιο της υφυπουργού Οικονομικών, Κατ. Παπανάτσιου, η πρώτη φάση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του α'

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Πέμπτη 19/1


 


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η Φανή Τουμπουλίδου μιλάει για την διάκρισή της στο TV100 (video)

Η νεαρή Γιαννιτσώτισα φωτογράφος και φοιτήτρια  στο τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών στο ΤΕΙ Αθήνας Φανή Τουμπουλίδου καλεσμένη στο TV100, στην εκπομπή «Πέριξ» και στην δημοσιογράφο Βιβή Ανδρίτσου μιλάει για την σπουδαία της διάκριση στο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας στο Λονδίνο.

Κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας την Παρασκευή 27/1


Κοπή Βασιλόπιτας και Συνέλευση του Σωματείου «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» την Παρασκευή 20/1



Το ΔΣ του Σωματείου «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» με έτος ιδρύσεως 1962 καλεί τα μέλη του στην 1η Συνέλευση της χρονιάς και στην κοπή της Βασιλόπιτας την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 8 το απόγευμα στην αίθουσα του Σωματίου.

Ο Πρόεδρος
ΠΕΝΟΓΛΟΥ  Γ.  ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ