Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι UPSIDE DOWN στην 2η εμποροπανήγυρη Σκύδρας!



Τις εντυπώσεις έκλεψε το νεανικό ροκ συγκρότημα της Σκύδρας που ακούει στο όνομα Upside Down, στη συναυλία που έδωσε στην 2η εμποροπανήγυρη Σκύδρας την 21η του Αυγούστου.

Το συγκρότημα τραγούδησε πολλά γνωστά ροκ κομμάτια, ενώ είπε και το δικό του με τίτλο "I'm going crazy".

Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας στο διαδίκτυο



Η πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται με ασφάλεια; Με ποιους τρόπους μπορούμε να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητά μας όσο είμαστε online;
Προσέχουμε τι αναζητάμε. Η Google αποθηκεύονται τις αναζητήσεις μας για τη δημιουργία ενός ιστορικού δεδομένων, άρα και ενός πακέτου πληροφοριών που κάλλιστα μπορεί να μοιραστεί αν είναι κοινόχρηστο.

Wi-Fi, κινητά και ασύρματα τηλέφωνα – Πώς θα προστατευτείτε από την ακτινοβολία;



Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός για τις πιθανές βλαπτικές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και για το λόγο αυτό έχουν γίνει πολλές μελέτες, οι οποίες όμως καταλήγουν σε αντίθετα αποτελέσματα.
Ορισμένες από αυτές δείχνουν πως υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου και του δέρματος, λευχαιμία, στειρότητα, απώλεια μνήμης, πονοκεφάλους,

Θρήνος στην Ιταλία.Στους 281 οι νεκροί από τον σεισμό



Συνολικά 281 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τον φονικό σεισμό των 6,2R που «χτύπησε» την Ιταλία την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό.
Τρία εικοσιτετράωρα μετά τον σεισμό σωστικά συνεργεία και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων.
Ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 388, εκ των οποίων οι 40 βρίσκονται σε κρίσιμη

Προβλήματα έχει προκαλέσει η νέα ενημέρωση για τα Windows 10



Η Microsoft παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η τελευταία ενημέρωση για το λειτουργικό της σύστημα, τα Windows 10, την οποία διέθεσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έχει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εγκαταστάθηκε.
Η εταιρεία διέθεσε την ενημέρωση Windows 10 build 14393.82 για τους υπολογιστές την Τρίτη, υποσχόμενη αρχικά ότι η έκδοση αυτή θα περιείχε διορθώσεις για το εργαλείο PowerShell.

«Πράσινο φως» για τη διάσωση της ΕΒΖ



Το «πράσινο φως» και επίσημα στο σχέδιο διάσωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, μέσω της δανειακής αναδιάρθρωσης από την πιστώτρια Τράπεζα, που αφορά και σε πώληση περιουσιακών στοιχείων, άναψε η σημερινή γενική συνέλευση της ΕΒΖ, στη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκε και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, κατά 36,43 εκατ. ευρώ.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα γίνει με την καταβολή μετρητών, μέχρι του ποσού

Τακτική και Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας



Με τα παρακάτω δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη συγκαλείται σε Τακτική Συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας, στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 κι ώρα 18:00΄. 

1.Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Έργων Δήμου Σκύδρας 2017.
2.Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων».

ΕΝΦΙΑ: Τα σημεία «κλειδιά» στο εκκαθαριστικό που πρέπει να προσέξε για να γλιτώσετε ...το εγκεφαλικό.



Επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, καλούνται να βάλουν άμεσα το χέρι στην τσέπη καθώς τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, θα αρχίσουν να αναρτώνται από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο Taxis.Οι φορολογούμενοι θα πρέπει οι ίδιοι να ελέγξουν βήμα προς βήμα τα στοιχεία που αναγράφονται στο εκκαθαριστικό, για να διαπιστώσουν την ορθότητά τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Πέλλας στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων



Αγαπητοί νέοι φοιτητές και φοιτήτριες, σας συγχαίρω για την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες εξετάσεις και εύχομαι μια εποικοδομητική φοιτητική πορεία.
Με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ξεκινάει το ταξίδι της ακαδημαϊκής σας ζωής. Ένα ταξίδι δύσκολο αλλά συναρπαστικό.

Οι 14 φόροι που θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες μέχρι το Δεκέμβριο.



Φορολογικό γολγοθά περιμένει τους Έλληνες φορολογούμενους, καθώς από τον Σεπτέμβρη του 2016 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2017 θα κληθούν να πληρώσουν 14 φόρους.
Το οικονομικό επιτελείο τρέχει για να εκτελέσει τον προϋπολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ για τον Σεπτέμβριο μετατέθηκε και η ενεργοποίηση των επώδυνων μέτρων του τρίτου μνημονίου όπως η περικοπή των περισσότερων επικουρικών συντάξεων, η επιβολή

Ποιοι και πώς ξαναμπαίνουν στις 100 δόσεις



Και όμως υπάρχει η δυνατότητα επανένταξης στην ρύθμιση των 100 δόσεων για κάποιον όμως ο οποίος την έχασε χωρίς δική του ευθύνη.
Ως γνωστό η ρύθμιση των 100 δόσεων, όπως ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2015 από την τότε αναπληρώτρια υπουργό οικονομικών κ. Νάντια Βαλαβάνη ήταν εξαιρετικά ευνοϊκή.
Προέβλεπε ότι η ρύθμιση παλαιότερων οφειλών έως και 5.000 ευρώ προς την εφορία μπορούσε να γίνει χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και μπορούσε να εξοφληθεί άτοκα με

Έχεις "κόκκινο" καταναλωτικό;Δες τι πρόκειται να σου συμβεί.



Με πωλήσεις «κόκκινων» καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών σε εξειδικευμένες εταιρείες ανάκτησης οφειλών φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν οι τράπεζες την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των επισφαλειών.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή» οι συστημικές τράπεζες δουλεύουν ήδη για τη δημιουργία πακέτων μη εξυπηρετούμενων καταναλωτικών δανείων, τα οποία θα πουλήσουν σε εξειδικευμένες εταιρείες.

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 27 Αυγούστου



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα ή να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα διευκολύνει το έργο σου. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις εργασία, από την άλλη πλευρά όμως ο Δίας θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ξεκουραστείς, αφήνοντας κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις κι ίσως τελικά να μην αντισταθείς στον πειρασμό!

Σαν Σήμερα, Σάββατο 27 Αυγούστου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Στην τελική ευθεία το Aridea Cup 2016



Στην τελική του ευθεία μπαίνει από σήμερα το Aridea Cup στα γήπεδα της Πιπεριάς. Παρά την μικρή διακοπή που προέκυψε για ακόμα μια μέρα λόγω του καιρού,  χθες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα προημιτελικά των μονών. Από τις αναμετρήσεις, ξεχώρισε αυτή του Ανδρέα Καρδάρη με τον Δημήτρη Χούμη που διήρκησε πάνω από δυόμιση ώρες και κρίθηκε στο tie break του τρίτου σετ, υπέρ του πρώτου.

Πιείτε νερό με άδειο στομάχι το πρωί!



Μπορεί να απολαμβάνετε ένα ποτήρι καφέ το πρωί, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει για το καλό του οργανισμού σας, το απλό, καθαρό νερό.
Και ενώ φυσικά ένα ποτήρι νερό είναι καλό ανά πάσα στιγμή, αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως είναι ευεργετικό για την υγεία σας, όταν το πίνετε το πρωί με το που σηκώνεστε από το κρεβάτι.

Τρία στα 10 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών



Τρία στα 10 παιδιά, των οποίων οι γονείς είχαν υποβάλει σχετικές αιτήσεις, θα μείνουν εκτός της δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Συγκεκριμένα ενώ έγιναν αιτήσεις για 121.569 παιδιά, αριθμός αυξημένος κατά 13,74% σε σχέση με το 2015, οι προσφερόμενες θέσεις ήταν μόλις 84.800. Αυτό σημαίνει ότι εκτός και αν βρεθούν πρόσθετα κονδύλια 36.769 παιδιά θα μείνουν εκτός του προγράμματος.

Επτά Τούρκοι πολίτες ζητούν άσυλο στην Ελλάδα!



Επτα Τούρκοι πολίτες, που έφτασαν σε Αλεξανδρούπολη και Ρόδο, ζητούν άσυλο στην Ελλάδα, όπως σημειώνει η Wall Street Journal, επικαλούμενη Ελληνες αξιωματούχους.Τα εφτά άτομα έφτασαν εχθές Τετάρτη σε Αλεξανδρούπολη και Ρόδο. Ειδικότερα, πρόκειται για ενα ζευγάρι καθηγητών Πανεπιστημίου μαζί με τα δύο τους παιδιά, οι οποίοι έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη, πιθανότατα διασχίζοντας τον Έβρο με σκάφος. Τα άλλα τρία άτομα,

Ολοκληρώθηκε η φάση των «16» στο Aridea Cup 2016



Πολλούς αγώνες και πολύ ωραίο τένις, τόσο στα μονά όσο και στα διπλά, περιλάμβανε η χθεσινή μέρα του Aridaia Cup. Με τον καιρό να μην δημιουργεί άλλα προβλήματα, διεξήχθει με επιτυχία η φάση των «16» στο μονό αγοριών και κοριτσιών όπως επίσης και η πρώτη φάση του διπλού αγοριών και τα προημιτελικά του διπλού κοριτσιών.

Πυρά δέχτηκε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία



Εν μέσω διαδοχικών πυρών βρέθηκε δύο φορές η αυτοκινητοπομπή του ηγέτη του Ρεπουμπλικανού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στην επαρχία Άρτβιν της βορειοανατολικής Τουρκίας. Ο ηγέτης του κεμαλικού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καλά στην υγεία του.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Εφκάν Αλά, κατηγόρησε το ΡΚΚ ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση και ανέφερε ότι κατά το επεισόδιο τραυματίστηκαν τρεις στρατιώτες, ένας εκ των οποίων αργότερα εξέπνευσε.

«Μπλοκάρουν» την έκδοση οριστικών συντάξεων



Μπλοκάρει «επ΄αόριστον» η έκδοση οριστικών αποφάσεων κύριας σύνταξης για 150.000 ασφαλισμένους που παίρνουν μόνο την προσωρινή και οι οποίοι θα περιμένουν άγνωστο για πόσους μήνες μέχρι τα Ταμεία να βγάλουν την τελική τους κύρια σύνταξη.
Η έκδοση της οριστικής τους σύνταξης συνδέθηκε με κρυφή «ρήτρα» επανυπολογισμού, η οποία «δένει τα χέρια» των Ταμείων, καθώς η Υπουργική Απόφαση για τον

Ιταλία: Στους 268 οι νεκροί του σεισμού



Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανακοίνωσε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης τον τελευταίο απολογισμό της τραγωδίας στην Ιταλία: 268 νεκροί και 365 τραυματίες που νοσηλεύονται.
Την ίδια ώρα εκατοντάδες σεισμοπαθείς περιμένουν το πράσινο φως από τις αρχές για να επιστρέψουν στα σπίτια τους στις πλέον πληγείσες περιοχές κι αφού πέρασαν τη νύχτα στα οχήματά τους ή στις σκηνές που έχουν στήσει οι αρχές. «Παραμένουμε σε κατάσταση σοκ. Κοιμηθήκαμε στο αυτοκίνητό τη νύχτα, αν και με όλους αυτούς τους μετασεισμούς ήταν

ΝΟΔΕ Πέλλας: “OXI στην υποβάθμιση της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ της ΠΕΛΛΑΣ”



     Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες αλλοπρόσαλλων αποφάσεων της κυβέρνησης.
Ένα από τα σημαντικότερα αγαθά του πολίτη, που είναι να αισθάνεται και να ζει ασφαλής, δυστυχώς γίνεται έρμαιο πολιτικών παιχνιδιών  της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου.
     Συγκεκριμένα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, που αφορά την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών. Όπως, πλέον, έχουμε συνηθίσει από την συγκεκριμένη κυβέρνηση, πρόκειται για ακόμη ένα ποδογράφημα, που δεν λαμβάνει υπ’όψιν τις πραγματικές ανάγκες του λαού μας και ειδικότερα της Ελληνικής υπαίθρου!

Nεκρή 52χρονη από τσίμπημα σφήκας



Το τσίμπημα από μία σφήκα ήταν η αιτία που μια 52χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της στον Άγιο Βλάσιο του Πηλίου.
Η άτυχη γυναίκα με την ιδιότητά της ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, επρόκειτο να μεταβεί σε περιοχή του χωριού όπου βρίσκονται οι δεξαμενές νερού και συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ, όπου θα πραγματοποιούντο εργασίες καθαρισμού.

Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2016



Το ενδιαφέρον, η συμπαράσταση και κυρίως η αγάπη είναι δεδομένα προς τη νεολαία απ΄όλους μας.
Από τις νέες και τους νέους μας αντλούμε δυνάμεις κι αισιοδοξούμε για το μέλλον του τόπου μας.
Σε τούτο το χρονικό σημείο η προσοχή μας είναι εστιασμένη στους πίνακες του Υπουργείου  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τα ονοματεπώνυμα των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας,         

Oμολογία Βίτσα."Πρόσφυγες σε διαμερίσματα με χρηματοδότηση ΟΗΕ"



Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.Το σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό και για τους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων στην χώρα μας αποκάλυψε ο κ Βίτσας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.Η άποψη του υπουργού λοιπόν είναι ότι οι περίπου 60.000 μετανάστες σε όλη τη χώρα δεν είναι και τεράστιος αριθμός!

Μετά την Γερμανία, τώρα και η Τσεχία προειδοποίησε τους πολίτες της…



Πρώτα ήταν η Γερμανία που προειδοποίησε τους πολίτες της να αποθηκεύουν νερό και τρόφιμα. Τώρα έρχεται και η Τσεχία, με την κυβέρνηση της χώρας να προειδοποιεί τους πολίτες της να είναι «προετοιμασμένοι για το χειρότερο…».Συγκεκριμένα το Τσεχικό ct24 την ώρα που μετέδιδε την είδηση της γερμανικής κυβέρνησης να αποθηκεύσουν τρόφιμα και νερό, συμπλήρωσε πως και η Τσεχική κυβέρνηση είπε στους πολίτες της να προετοιμάζονται,

Η Αννα Κορακάκη ξεσπάει: Ποτέ δεν με προσκάλεσαν στο προεδρικό -Είναι θλιβερό και αναξιοπρεπές



Η Αννα Κορακάκη δεν ήταν παρούσα σήμερα στην υποδοχή των Ολυμπιονικών στο προεδρικό μέγαρο. Διαρροές που έλεγαν ότι είχε κληθεί αλλά ήταν σε άδεια, έκαναν την ηρωίδα αθλήτρια να ξεσπάσει.
Ολόκληρη η ανάρτηση της Αννας Κορακάκη:
Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο προεδρικό μέγαρο σήμερα για την υποδοχή των

Διπλός φόρος στα αγροτεμάχια από το 2017



Ολοκληρώθηκε χθες η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ και η ανάρτηση των εκκαθαριστικών στους ατομικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων στο Taxis θα γίνει τα επόμενα 24ωρα, καθώς πρέπει να ακολουθήσουν ορισμένες τεχνικές διαδικασίες.
Το 2017, περίπου 3,6 εκατ. φορολογούμενοι, εκτός από τον κύριο φόρο στα αγροτεμάχια, θα επιβαρυνθούν με συμπληρωματικό φόρο, εάν η συνολική αντικειμενική αξία της περιουσίας τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώΌπως αποκαλύπτουν ωστόσο τα νέου τύπου εκκαθαριστικά,

Ποιοι θα πληρώσουν το φετινό ΕΝΦΙΑ με καπέλο.



Με «καπέλο» θα πληρώσουν το φετινό φόρο ακινήτων οι ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, καθώς το υπουργείο Οικονομικών συνειδητά διαχώρισε την εισοδηματική απόδοση αυτών των ακινήτων από την κατοχή τους.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών, περίπου 50.000- 60.000 είναι τα ξενοίκιαστα ακίνητα, που είχαν τα δύο προηγούμενα χρόνια έκπτωση 20% από τον ΕΝΦΙΑ

«Καπνός» έγινε ΦΠΑ ύψους 1 δισ. ευρώ!



Από 60 έως και 230 εκατ. ευρώ τον μήνα απλήρωτο ΦΠΑ αφήνουν επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες από τις αρχές του έτους, με το ποσοστό εισπραξιμότητας να κυμαίνεται από 80% έως και 88%.
Κάπως έτσι στο τέλος του πρώτου εξαμήνου ο συνολικά οφειλόμενος ΦΠΑ ήταν 5,466 δισ. ευρώ και από αυτά στα ταμεία είχαν μπει 4,509 δισ. ευρώ ή περίπου 1 δισ. ευρώ λιγότερα.
Τα ποσά αυτά προκύπτουν στη βάση των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ που έχουν

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 26/8

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Το ευτύχημα είναι ότι παρά τις όποιες αναταράξεις ή παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, ο Δίας θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, αρκεί μόνον να αξιοποιήσεις και κάποιες από τις ευκολίες του!

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 26 Αυγούστου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Προφυλακιστέος ο 77χρονος για την τραγωδία στην Αίγινα



Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά μετά τη διαφωνία την περασμένη Παρασκευή ανάμεσα στην ανακρίτρια και την εισαγγελέα
Προφυλακιστέο έκρινε την Πέμπτη το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά τον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο για το ναυτικό δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς στην Αίγινα με βούλευμά του μετά τη διαφωνία που είχαν την περασμένη εβδομάδα η ανακριτής και η εισαγγελέας που χειρίζονται την υπόθεση για την τύχη του ηλικιωμένου.

Ομόφωνη απόφαση-διαμαρτυρία του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας για την κατάργηση του Α.Τ Κρύας Βρύσης.




Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συζητήθηκε το φλέγον θέμα της κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης.Το σώμα αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση και δημοσιοποίηση της παρακάτω διαμαρτυρίας η οποία θα σταλεί σ’όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και στα μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου που εκπροσωπούν την Πέλλα.Δείτε την ανακοίνωση.

To κόλπο για καθαρά λευκά αθλητικά!



Τα λευκά παπούτσια είναι δύσκολο να διατηρηθούν καθαρά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Προκειμένου λοιπόν, να μην αγοράζετε κάθες τρεις και λίγο καινούργια αθλητικά, κάντε το παρακάτω κόλπο, ώστε τα έχετε πάντα καθαρά!
Θα χρειαστείτε:

Οκτώ δείγματα άγχους που οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν



Πόνος, αϋπνία, κούραση και εναλλαγές στη διάθεση είναι μόνο μερικά από τα δείγματα που φανερώνουν ότι ένα άτομο είναι αγχωμένο.Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πως το άγχος εκδηλώνεται μονάχα με το συναίσθημα της μόνιμης ανησυχίας, αλλά η αλήθεια είναι ο οργανισμός μας μπορεί να μας δείξει με αρκετούς τρόπους αν βρίσκεται υπό την πίεση έντονου στρες. Τα οκτώ συνηθέστερα δείγματα άγχους είναι:

Ο Δημήτρης Βατός head coach στον Πανεδεσσαϊκό



Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός ανακοινώνει επισήμως, ότι προχώρησε σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή Δημήτρη Βατό για την από μέρους του ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο εξαιρετικά δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ο Εδεσσαίος "Αγάπη Μόνο" έτοιμος για τον Σειρηνάκη;Πονηρές selfie με την Αλεξανδράτου.



«Τακίμιασαν» στη Μύκονο η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο εξωστρεφής κλαρινογαμπρός από την Έδεσσα,«Αγάπη Μόνο» (κατά κόσμον Τάσος Ποτσέπης). Πριν μερικές μέρες τους είδαμε σε βίντεο του Mykonos Live TV να ξεσαλώνουν στα σοκάκια της Χώρας, ενώ χθες ο μάνατζερ Σπύρος Ρέβης δημοσίευσε φωτογραφίες τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σημαντική ανακάλυψη: Βρέθηκε πλανήτης που μοιάζει με τη Γη



Μία εξαιρετικά σημαντική ανακάλυψη πραγματοποίησαν οι αστρονόμοι που αναζητούν πλανήτες όμοιους με τη Γη, στο πλαίσιο του προγράμματος εντοπισμού εξωγήινης ζωής.
Η ανακάλυψη πιθανόν να είναι ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια να δοθεί απάντηση στο αιώνιο ερώτημα της ύπαρξης ζωής κάπου αλλού στο διάστημα.

Τη Δευτέρα 29/8 η πρώτη επίσημη προπόνηση των αγωνιστικών τμημάτων του Πανεδεσσαϊκού



Η πρώτη επίσημη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 των αγωνιστικών τμημάτων καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29/8 και ώρα 19:00 στο ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας "Φόρης Γεντζής". Καλούνται οι αθλητές των τμημάτων παίδων, εφήβων και ανδρών του συλλόγου να δώσουν το παρόν.

Συνεργάτες Τραμπ: Η Χίλαρι θα πεθάνει – Κρύβει την θανατηφόρο ασθένειά της!



Τι κι αν η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να διασκεδάσει τις φήμες που διαρρέουν από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ για την υγεία της στο σόου του Jimmy Kimmel; Οι άνθρωποι του Ντόναλντ Τραμπ επιμένουν πως θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο!
Άνθρωπος από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται μάλιστα σε θέση – κλειδί της προεδρικής του εκστρατείας, επιμένει στην πρόβλεψη πως η Χίλαρι Κλίντον θα είναι νεκρή μέσα στον επόμενο χρόνο.

Το αρχαιότερο δέντρο της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα - Φύτρωσε το 940 μ.Χ [εικόνα]



Μια ιδιαίτερη «πρωτιά» για την Ελλάδα ανακάλυψε μία διεθνής ερευνητική ομάδα: Το αρχαιότερο δέντρο της Ευρώπης βρίσκεται στην Πίνδο!
Σύμφωνα με τους επιστήμονες (από Σουηδία και ΗΠΑ) το δέντρο έχει διάρκεια ζωής 1.075 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι φύτρωσε στην οροσειρά το 940 μ.Χ.
Όταν δηλαδή η Βυζαντινή Αυτοκρατορία ήταν στην ακμή της και οι Βίκινγκς έπλεαν στις θάλασσες.

Πανελλαδικές 2016.Οι επιτυχόντες μαθητές του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης.


Δείτε τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ Κρύας Βρύσης.
Πατήστε ΕΔΩ

Ημερήσια εκδρομή στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης από την Ενορία Αγ.Γεωργίου Γιαννιτσών



Η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης για προσκύνηση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Οι εγγραφές γίνονται στο Γραφείο του Ι. Ναού & στο τηλ. 23820 22714.
Ώρα αναχώρησης: 6:30 π.μ. - Τιμή Εισιτηρίου: 12 € *

Διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ -10 συλλήψεις.



Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε υπαίθριους χώρους γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.Η επιχείρηση έγινε με στόχο την πρόληψη της παραβατικότητας και την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ένας από τους 10 συλληφθέντες, ηλικίας 21 ετών, είχε στην κατοχή του δύο μικροδέματα

Το σκίτσο του Αρκά που προκάλεσε θύελλα -Τι απάντησε ο ίδιος [εικόνα]



Αντιδράσεις προκάλεσε σε μερίδα χρηστών των social media, ένα προσφυές σκίτσο του Αρκά.
Απεικονίζεται ο περίφημος «προφήτης» του ο οποίος έχει το εξής διάλογο με το κοινό του:
  • Κάντε αυτό που πρέπει αν δεν θέλετε να σας καταριούνται οι επόμενες γενιές!
  • Δηλαδή, τι να κάνουμε;
  • Στείρωση!

Δωρεάν διαμέρισμα σε φοιτήτριες στη Θεσσαλονίκη από το Δήμο Έδεσσας



Δωρεάν θα παραχωρήσει ο δήμος Έδεσσας ένα διαμέρισμα της ιδιοκτησίας του που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, σε δύο νεοεισαχθείσες φοιτήτριες για όλη τη διάρκεια των κανονικών τους σπουδών!
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή των Πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη. Η παραχώρηση αυτή γίνεται σύμφωνα με τους όρους του κληροδοτήματος της Μαρίας Μιχαηλίδου - Βαλάσα.

Προφεστιβαλική εκδήλωση ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στην Έδεσσα



Με κεντρικό σύνθημα "Αγώνας, Γνώση, Τόλμη, Αντοχή ! -  Να προχωράς κι εσύ καθώς προβαίνει μπρος η Ιστορία" , πραγματοποιείται το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή την Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη στην Έδεσσα και συγκεκριμένα στο “Φρύδι” στο Βαρόσι.
         Το πρόγραμμα του Φεστιβαλ περιλαμβάνει :
-  Ομιλία από τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ
-  Ροκ συναυλία  με τον Νίκο Τοπαλίδη
-  Λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Σαπουνά