Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Μικρά και μεγάλα πράγματα που δεν ξέρουμε για τη σειρά-φαινόμενο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πάσχα χωρίς Ρόμπερτ Πάουελ, Φράνκο Τζεφιρέλι και «Ιησού από τη Ναζαρέτ» δεν είναι Πάσχα!
Και σίγουρα υπάρχει καλός λόγος που η σειρά-ορόσημο παίζεται και ξαναπαίζεται κάθε χρόνο, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές τηλεθεατών.
Κλασικό συνοδευτικό της Μεγάλης Εβδομάδας, η κορυφαία θρησκευτική παραγωγή που έγινε ποτέ για την τηλεόραση ζει και ξαναζεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, λες και ο μύθος της δεν μπορεί να καταβληθεί από τις τόσες συνεχείς επαναλήψεις της!

Ευχές από τον Σύλλογο Τριτέκνων Δήμου Πέλλας

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Δήμου Πέλλας εύχεται ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την σκέψη για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Το σχέδιο της κυβέρνησης για μια «ωφέλιμη θητεία» στον στρατό

Στο σχέδιο της κυβέρνησης για μία «ωφέλιμη θητεία» «για την πατρίδα, την κοινωνία αλλά και ατομικά για τον στρατευμένο» αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«"Η κοινωνική θητεία" να μην έχει εντός της διαδικασίες που μπορούν να θεωρηθούν "τιμωρητικές".

23χρονος στο Κλειδί Ημαθίας μαχαίρωσε τον ιερέα επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει τον πατέρα του!

φώτο αρχείο
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή για το δυσάρεστο αυτό συμβάν ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ της οικογένειας των δραστών και του ιερέα.


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Κλειδί Ημαθίας καθώς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής μαχαίρωσαν έναν 53χρονο ιερέα επειδή αρνήθηκε να κοινωνήσει έναν 69χρονο κάτοικο του χωριού.

Μοριακό υδρογόνο ανιχνεύτηκε σε δορυφόρο του Κρόνου

Το σκάφος Cassini της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) ανίχνευσε μοριακό υδρογόνο στον δορυφόρο Εγκέλαδο του Κρόνου. Το υδρογόνο αυτό κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από υδροθερμική δραστηριότητα στο βυθό του τεράστιου υδάτινου ωκεανού, ο οποίος εκτιμάται ότι υπάρχει κάτω από την παγωμένη επιφάνεια του δορυφόρου.

Δημοψήφισμα «θρίλερ» στην Τουρκία: Τα παίζει όλα για όλα ο Ερντογάν - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες έχουν απομείνει από το κρίσιμο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου στην Τουρκίαόπου ο Ερντογάν διεκδικεί να κερδίσει την δια βίου εξουσία και να γίνει ο απόλυτος Σουλτάνος - Κορυφώνεται η αγωνία για το μέλλον της Τουρκίας, την ίδια ώρα που οι δημοσκοπήσεις προμηνύουν πως η μέρα των εκλογών θα εξελιχθεί σε «θρίλερ» για γερά νεύρα, καθώς «ναι» το «όχι» βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Ευχές από την Ιστορική & Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος»

«Ω Πάσχα το μέγα και ιερωτατον Χριστε,

ω Σοφια και Λογε του Θεου και Δυναμις·

διδου ημιν εκτυπωτερον σου μετασχειν

εν τη ανεσπερω, ημερα της Βασιλειας σου.»

Πασχαλινές ευχές από την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης «ΙΚΑΡΟΙ» Γιαννιτσών


Προσφυγικό.Τρελό "φαγοπότι" ύψους 1 δις Ευρώ.



Είναι παράξενο αλλά οι περισσότεροι απ’ όσους συμμετέχουν στο «πάρτι» που έχει στηθεί γύρω από τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης ελάχιστα μοιάζουν να ασχολούνται με τα όσα φέρνουν το δημοψήφισμα στην Τουρκία, η όξυνση των συγκρούσεων σε πολλές χώρες που γεννούν πρόσφυγες, τα τρομοκρατικά χτυπήματα εντός της Ευρώπης.
Ισως να φταίει η «μέθη» που προκαλούν τα δισεκατομμύρια ευρώ των κονδυλίων που

Δεκαπέντε ερωτήσεις – απαντήσεις για το «ψαλίδι» στις συντάξεις



Την ώρα που οι νέοι συνταξιούχοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη μείωση των συντάξεων μα βάση τον νέο τρόπο υπολογισμού, στο κάδρο των περικοπών μπαίνουν και οι σχεδόν 1 εκατομμύριο παλαιοί συνταξιούχοι, των οποίων οι συντάξεις θα επανυπολογιστούν και θα κοπούν.
Σε ρεπορτάζ της «Καθημερινής » δίνονται απαντήσεις σε 15 ερωτήσεις κωδικοποιώντας τις ομάδες των συνταξιούχων, παλαιών και νέων, οι οποίοι θα υποστούν περικοπές και

Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πέλλας συνοδεία συμβούλων του μοιράζοντας λαμπάδες στους ασθενείς

Το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών επισκέφθηκε την Μ. Πέμπτη ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Παναγιώτη Κερασόπουλο, την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Δ.Κ. Γιαννιτσών Σταυρούλα Γκαδάκη και τα μέλη του: Γιώργο Γρηγοριάδη, Μιχάλη Σιγκούδη, Σοφία Φαρσακίδου και Θανάση Αδαμάκη.

Υπό διωγμό οι χριστιανικές μειονότητες ανά την υφήλιο



Αν και στον δυτικό κόσμο αποτελούν πλειοψηφία, σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου οι χριστιανοί αποτελούν μειονότητα - Συχνά έρχονται αντιμέτωποι με σκληρές διώξεις, καταπίεση και ευρύτατους περιορισμούς.Οι αιματηρές επιθέσεις σε χριστιανικές εκκλησίες Κοπτών στην Αίγυπτο την Κυριακή των Βαΐων προκάλεσαν παγκόσμιο σοκ και αποτροπιασμό. Σε αντίθεση με την κατάσταση που επικρατεί στον δυτικό κόσμο, οι

Λαμπάδες και δώρα στο Οικοτροφείο Γιαννιτσών από την ΝΟΔΕ Πέλλας

Μέρες αγάπης και η ΝΟΔΕ Πέλλας αποφάσισε να πραγματοποιήσει χθες Μεγάλη Πέμπτη επίσκεψη στον χώρο του Οικοτροφείου Γιαννιτσών. Τα μέλη αφού μοίρασαν δώρα και λαμπάδες είχαν συνομιλία με τον πάτερ Ελευθέριο και τις κυρίες-εθελόντριες οι οποίες προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες και ενισχύουν το θεάρεστο έργο του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου υπό την αιγίδα του οποίου λειτουργεί το Ίδρυμα.

Άρειος Πάγος: Στο αυτόφωρο όσοι βασανίζουν ζώα



Την αυστηρή τήρηση δύο παλαιότερων εγκυκλίων της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου (2013 και 2014) για την προστασία των ζώων, παρήγγειλε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, στους εισαγγελείς εφετών και εκείνοι με τη σειρά τους στους εισαγγελείς πρωτοδικών.
Ο κ. Πλιώτας ζητεί από τους συναδέλφους του να παρεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση που γίνεται γνωστός βασανισμός ζώων και παράλληλα να ελέγχουν εάν τηρούνται οι διατάξεις

«Καίνε» τα τεκμήρια- Παγίδες στο χτίσιμο αφορολόγητου με πλαστικό χρήμα



«Πληγή» για τους φορολογούμενους αποτελούν τα τεκμήρια διαβίωσης και όπως καταδεικνύεται περίτρανα από τα στοιχεία της ΑΑΔΕ για τους φόρους του 2016, τα νοικοκυριά από τον υπολογισμό των τεκμηρίων φορτώθηκαν επιπλέον σχεδόν άλλα 7 δισεκατομμύρια ευρώ.Το γεγονός ότι η εφορία δεν υπολογίζει μόνο το εισόδημα που δηλώνεται αλλά και τα τεκμήρια που αυξάνουν τον φόρο σε δυσθεώρητα ύψη ιδιαίτερα δε όταν χιλιάδες φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους και άδικους φόρους επί

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Μεγάλο Σάββατο 15/4


 


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου


 


Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη από τον Εκπολιτιστικό Όμιλο Γιαννιτσών "Η Πέλλα"


Επίσκεψη στο Γηροκομείο Έδεσσας πραγματοποίησαν στελέχη της ΝΔ Πέλλας



Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Έδεσσας Κωνσταντίνος Μπατσίρης με την συνδρομή της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Γηροκομείο Έδεσσας προσφέροντας τρόφιμα φρούτα καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.

Τι πρέπει να προσέξουμε για ασφαλή και υγιεινή διατροφή από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι το Πάσχα



Το τριήμερο από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, από άποψη διατροφής, χαρακτηρίζεται από το πέρασμα από τη νηστεία στην κατανάλωση τροφίμων ζωικής προέλευσης. Για μια ασφαλή και υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου, θα πρέπει να ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες. Τα παραπάνω αναφέρει ο ερευνητής γαστρονομίας στο τμήμα Επιστήμης της Διαιτολογίας -Διατροφής του Χαροκοπείου και εκπαιδευτής σε σεμινάρια του ΕΦΕΤ για την υγιεινή και ασφάλεια του

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: "Ψευδοθαύμα" το Άγιο Φως



Μετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, που χαρακτήρισε «παγανιστικό κατάλοιπο» το Άγιο Φως, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη σημείωσε ότι κατά τον Αδαμάντιο Κοραή το Άγιο Φως αποτελεί «ψευδοθαύμα».
«Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Ατακτα, το αποκαλεί "ψευδοθαύμα" που πιστεύουν

Ποιες δαπάνες «χτίζουν» το ηλεκτρονικό αφορολόγητο



Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, με απόφασή του χθες, έθεσε οριστικό τέλος στις χάρτινες αποδείξεις, αφού για το 2017 το αφορολόγητο χτίζεται μόνο με ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Στην απόφαση ορίζεται ότι οι φορολογούμενοι οι οποίοι δικαιούνται το αφορολόγητο -μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες- δεν θα είναι πλέον υποχρεωμένοι να κρατούν τις αποδείξεις. Οι συγκεκριμένες δαπάνες τους που μετρούν στο αφορολόγητο θα μπορούν να

NASA: Ενδέχεται να υπάρχει εξωγήινη ζωή σε δορυφόρο του Κρόνου



Η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος ανέφερε ότι έχουν εντοπιστεί όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία που υποστηρίζουν ζωή, σε έναν άλλο παγωμένο κόσμο που βρίσκεται μέσα στη «γειτονιά» μας.
Ο Εγκέλαδος, ο φυσικός δορυφόρος του πλανήτη Κρόνου, διαθέτει χημικά συστατικά που όταν εντοπίζονται στη Γη τείνουν να υποδηλώνουν την ύπαρξη ζωής, ανέφεραν οι επιστήμονες της  NASA, υπονοώντας ότι μπορεί να υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί κάτω

«Ψαλίδι» έως και 30% στις πρόωρες συντάξεις



Στην αρένα των περικοπών μπαίνουν 2.400.000 συνταξιούχοι όλων των Ταμείων, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία του επανυπολογισμού συντάξεων.Η πλειονότητα -ακόμη και οι συνταξιούχοι των 487 ευρώ- θα έχουν περικοπές, καθώς η νέα τους σύνταξη θα είναι μικρότερη από αυτή που παίρνουν και το περισσευούμενο ποσό είναι η προσωπική διαφορά παλιάς και νέας σύνταξης που καταργείται το 2019 με το νέο νόμο που ετοιμάζει η

Ριζικές αλλαγές στη στρατιωτική θητεία.



Με τον όρο «Ωφέλιμη θητεία» θα ορίζεται στο εξής ο χρόνος του κάθε στρατευμένου, σύμφωνα με το νέο σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.Αναφερόμενος στο μεγαλόπνοο σχέδιο, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής “Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας σχολίασε «Ωφέλιμη για την πατρίδα, την κοινωνία αλλά και ατομικά για τον στρατευμένο. Ο στόχος μας είναι να υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο κι υπό αυτή την έννοια να εκτελεί το

"Φουσκωμένα" για όλους τα φετινά κκαθαριστικά.





«Φουσκωμένα» για όλους θα είναι τα φετινά εκκαθαριστικά της εφορίας μετά τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος που ψηφίστηκαν τον περασμένο Μάιο.
Μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και επιχειρήσεις θα υποχρεωθούν να πληρώσουν για φέτος μεγαλύτερο φόρο, αφού ο προϋπολογισμός προβλέπει για το 2017 περίπου 2 δισ. ευρώ περισσότερα έσοδα από άμεσους φόρους, δηλαδή τη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων.

Διορία έως τον Ιούλιο για POS σε συνεργεία, καταστήματα και ιατρεία



Τρεις μήνες έχουν στη διάθεσή τους τα καταστήματα λιανικής, τα συνεργεία, τα ιατρεία, οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών και άλλοι επαγγελματίες για να εγκαταστήσουν τερματικά αποδοχής καρτών (POS).Τη Μεγάλη Πέμπτη, υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας με την οποία καθορίζονται οι κατηγορίες επαγγελμάτων και επιχειρήσεων που υποχρεούνται να αποδέχονται μέσα

Μεγάλη Παρασκευή.Η απόλυτη μέρα πένθους της Χριστιανοσύνης.



Η απόλυτη μέρα πέθνους της Χριστιανοσύνης είναι η Μεγάλη Παρασκευή του Πάσχα. Δείτε τι γίνεται εκείνη τη μέρα και τα πασχαλινά έθιμα από όλη την Ελλάδα.
Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής γίνεται ο στολισμός του Επιταφίου στις εκκλησίες. Αρχικά ψάλλονται οι Μεγάλες Ώρες, που περιέχουν ψαλμούς, τροπάρια, Αποστόλους, Ευαγγέλια και Ευχές. Στη συνέχεια ψάλλεται ο Εσπερινός της Μεγάλης Παρασκευής και γίνεται η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου. Ακολούθως, τοποθετείται στο Ιερό Κουβούκλιο

Πρωταθλητής Ελλάδος στο Χάντμπολ ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Πρωταθλήτρια Ελλάδος στέφθηκε η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, επικρατώντας του ΟΦ Νέας Ιωνίας με 25-23.Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών τελείωσε το Final 6 αήττητη, επικρατώντας χθες και της έτερης αήττητης ομάδας του τουρνουά, του ΟΦ Νέας Ιωνίας με 25-23. Τα κορίτσια των δύο ομάδων πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, με εναλλαγές στο προβάδισμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όταν και οι νικήτριες ξέφυγαν με

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 14/4


 


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου


 


Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Πανεδεσσαϊκός - «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» 34-47 (ΜΙΝΙ πρωτάθλημα)

Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μίνι του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς επιβλήθηκε του Πανεδεσσαϊκού με 34-47, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μίνι αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.  Είχαν προηγηθεί δύο ήττες από τον Ζαφειράκη Νάουσας εκτός έδρας με 55-51 μετά από εξαιρετική εμφάνιση, καθώς και από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας εντός έδρας με 35- 49.

ΑΟΚ Βέροιας - «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» 64-40

Την ήττα γνώρισε ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» στην 1η αναμέτρηση για τα  play offs 2017 από τον ΑΟΚ Βέροιας με 64-40. Η ομάδα της Έδεσσας ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση, καταφέρνοντας να βρίσκεται κοντά στο σκορ και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον ΑΟΚ Βέροιας να προηγείται με 29-24 και το παιχνίδι να έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπυ.

Το Πάσχα στα μοναστήρια των Μετεώρων

Η αγιομετεωρίτικη μοναστική κοινότητα και γενικότερα το περιεχόμενο της Αγιομετεωρίτικης κληρονομιάς, πρεσβευτές ορθοδοξίας, ελληνισμού, παιδείας, ιδανικών και πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, αποτελούν αναμφισβήτητα τις ημέρες του Πάσχα έναν πνευματικό προορισμό έμπλεο των ναμάτων της Ορθόδοξης πίστης και λατρείας όπως τον επιτάσσει η παράδοση της Εκκλησίας και του ελληνικού λαού.

Καλό Πάσχα από την Δημοτική Παράταξη Έδεσσας Βεγορίτιδας

Φίλες και φίλοι, Καλό Πάσχα ή αλλιώς Καλό Πέρασμα στη νέα πραγματικότητα  που γεωπολιτικά συντελείται στη γειτονιά μας, λόγω της  αναπόφευκτης, όπως λένε οι ειδικοί, πλέον διάσπασης της Τουρκίας και τη δημιουργία του κουρδικού κράτους.
Οι οδύνες αυτού του τοκετού, με τη μορφή συνεχώς αυξανόμενης έντασης στην περιοχή, προσδιορίζουν τη συμπεριφορά και τις ενέργειες  των εμπλεκόμενων.

«Φωτιά» τα εκκαθαριστικά

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν εφέτος χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι θα δουν αυξημένο τον… λογαριασμό που θα πρέπει να πληρώσουν μετά την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης.

Η ώρα της εφαρμογής των μέτρων που συμφωνήθηκαν μεταξύ οικονομικού επιτελείου και θεσμών για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης έφθασε, με ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων που εισπράττουν ενοίκια και μισθωτούς με εισόδημα από ελεύθερο επάγγελμα να σηκώνουν το βάρος.

Καλές γιορτές από τον ΟΕΒΕΣ Ν.Πέλλας


Έτοιμο μέχρι το 2020 το Μετρό Θεσσαλονίκης

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γ.Μυλόπουλος, κατά τη διάρκεια συνάντησης με φορείς της πόλης για την πορεία των έργων στη Θεσσαλονίκη

Τη διαβεβαίωση ότι το Μετρό Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί το 2020 έδωσε εκ νέου σήμερα ο πρόεδρος της "Αττικό Μετρό ΑΕ", Γιάννης Μυλόπουλος, στη διάρκεια συνάντησης με φορείς της πόλης, υπογραμμίζοντας ότι η εποχή του διχασμού και του τεχνητού διλήμματος "ή αρχαία ή μετρό" έχει παρέλθει οριστικά (σ.σ. διαφορετικές απόψεις επικράτησαν τα τελευταία χρόνια σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης και ανάδειξης των σημαντικών αρχαιοτήτων που βρέθηκαν στο εργοτάξιο του Σταθμού Βενιζέλου του Μετρό, με αποτέλεσμα να προκύψουν καθυστερήσεις και εξαιτίας των διχογνωμιών).

Επανασύσταση ΑΣ Μακεδονικού Γιαννιτσών

Ο ΑΣ Μακεδονικός Γιαννιτσών μετά από παύση δυο ετών επαναδραστηριοποιείται στο χώρο του ποδόσφαιρου με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας υπό νέα διοίκηση καθώς επίσης και δημιουργεί τμήματα υποδομής σε συνεργασία με την ιταλική ακαδημία ποδοσφαίρου “tor tre teste”.
TOR TRE TESTE SALONICCO

Χημικός έκανε ιδιαίτερα και βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα!

Το αποκάλυψε ένα από τα κορίτσια, που αντιλήφθηκε τη μικροκάμερα που βρισκόταν κάτω από το γραφείο όπου έκανε μάθημα

Παγιδευμένο με κρυφές κάμερες ήταν το σπίτι όπου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα ένας καθηγητής Χημείας από τη Δυτική Αττική, ο οποίος κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα και στο χώρο διδασκαλίας.

1η νίκη στο εφηβικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Ίκαρο Έδεσσας

Την πρώτη του νίκη στο Εφηβικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Volley, έκανε ο ΙΚΑΡΟΣ Εδεσσας αφού είχε προκριθεί στις 10 ομάδες της Ελλάδος... 
O ενισχυμένος Ίκαρος την Δευτέρα 10-4-2017 στο κλειστό γήπεδο Βόλλευ στην Πολίχνη Θεσ/νίκης κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Πρέβεζα με 3-1 στον πρώτο αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων για τον Β Όμιλο..
Ο ΊΚΑΡΟΣ δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην υποδοχή της Πρέβεζας και πήρε πόντους στα κρίσιμα σημεία και κατέκτησε εύκολα το 1ο σετ 19-25.

Τέλος οι χάρτινες αποδείξεις για τα εισοδήματα του 2017

Με απόφαση Πιτσιλή - Πώς θα χτίζεται το αφορολόγητο με τραπεζικά statements και e-banking στα εκκαθαριστικά του 2018 (εισόδημα 2017) - Τι ισχύει για την κοινή δήλωση δύο συζύγων  

Στον κάλαθο των αχρήστων στέλνει με απόφασή του τις χάρτινες αποδείξεις που κρατούσαν μέχρι σήμερα οι φορολογούμενοι για το χτίσιμο του αφορολογήτου ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Ευχές από το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Περ. Ενότητας Πέλλα –Γιαννιτσών, εύχεται Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

Κάλο Πάσχα

Βουλή: Εξεταστική για την Υγεία την περίοδο 1997 - 2014 ψήφισε η Ολομέλεια

Δεκτή με 187 «ναι» έναντι 71 «όχι» έγινε η πρόταση των συγκυβερνώντων κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το χώρο της Υγείας, την περίοδο 1997-2014, με την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η αντίστοιχη πρόταση της ΝΔ, για την περίοδο 1996 μέχρι σήμερα, απορρίφθηκε με 107 «ναι», 151 «όχι» και 21 «παρών».

Μειώσεις σε όλους, ακόμη και χαμηλοσυνταξιούχους, από την προσωπική διαφορά

Περικοπές από το πρώτο ευρώ της προσωπικής διαφοράς  προκειμένου να μην φορτωθούν το βάρος μόνον συγκεκριμένες ομάδες συνταξιούχων που θα είχαν απώλειες έως και 39% εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, ενόψει των συζητήσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών σε τεχνικό επίπεδο.
Ο σχεδιασμός που έχει τεθεί επί τάπητος προβλέπει μείωση της συνταξιοδοτικής δαπάνης κατά 1% του ΑΕΠ ή 1,8 δισ. ευρώ εντός του 2019. Μειώσεις στις προσωπικές διαφορές θα έρθουν για 900.000 συνταξιούχους, καθώς οι υπόλοιποι 500.000 έχουν «αρνητικές» προσωπικές διαφορές.

Μεγάλη Πέμπτη: Τα Πάθη του Χριστού – Η σύγκρουση με τον θάνατο

Ο Χριστός βασανίζεται και σταυρώνεται ύστερα από τη θρησκευτική καταδίκη του από το Μέγα Συνέδριο των Ιουδαίων και την πολιτική καταδίκη του από τον Ρωμαίο Επίτροπο της Ιουδαίας Πόντιο Πιλάτο. Ο λόγος της καταδίκης του είναι η σύγκρουσή του με τις δυνάμεις που αντιμάχονται τη βασιλεία του Θεού, τον κόσμο της ελευθερίας και της αγάπης.
Ο ίδιος ο Χριστός αποτελεί την κρίση των ανθρώπων. Επειδή ενσαρκώνει και φανερώνει την αλήθεια σε κάθε πτυχή της ζωής, η παρουσία του και μόνο κρίνει κάθε ψεύδος και αλλοτρίωση.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Μ.Πέμπτη 13/4

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.