Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Πώς πέθανε ο Ιησούς - Τι έδειξε η «νεκροψία» του ιατροδικαστή!



Σε μια εκπληκτική συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης ανέλυσε τα αίτια θανάτου Του και την επίπτωση κάθε βασανιστηρίου. Ο κ. Κουτσάφτης, έχει κάνει συστηματική μελέτη εξετάζοντας όλες τις πηγές και αναλύοντας τα Πάθη και τον θάνατο Του Ιησού Χριστού με επιστημονικό τρόπο.

Τηλεδιάσκεψη του Brussels group για την επίτευξη συμφωνίας



Έκτακτη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο μεταξύ των εκπροσώπων της κυβέρνησης και των δανειστών, σε επίπεδο Brussels group.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο οικονομικών, η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που γίνεται να υπάρχει έστω μια κατ΄αρχήν συμφωνία έως το Eurogroup της 24ης Απριλίου προκειμένου να εκταμιευθούν προς την Ελλάδα κεφάλαια που θα χρησιμοποιθούν για τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Στη διάθεση του κράτους η εκκλησιαστική περιουσία



Έτοιμος να προχωρήσει μαζί με το κράτος στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και τα έσοδα να διατεθούν για την αποπληρωμή του χρέους, εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μιλώντας στον Σκάι, διευκρίνισε ότι δεν μιλά για πώληση της εκκλησιαστικής περιουσίας, αλλά για αξιοποίησή της, προκειμένου να παραμείνει σε ελληνικά χέρια, υπό την προϋπόθεση ότι τα έσοδά που θα προκύψουν, θα διατεθούν για την αποπληρωμή του χρέους.

Ευχές του Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη


Ευχές από την Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος»



Πιστοί ακόλουθοι του Αναστημένου Χριστού, ασπαζόμαστε σιωπηλά με άφατη αγαλλίαση, ευγνωμοσύνη και ελπίδα τον Ζωοδόχο Τάφο Του, ευχόμενοι η ψυχή μας να αξιωθεί της αναστάσεώς της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας μας εύχεται ολόψυχα η Ανάσταση του Θεανθρώπου να είναι φάρος έμπνευσης και ψυχικής ανάτασης για όλους μας.
Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Σ   Α Ν Ε Σ Τ Η !

Ευχές από τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών


«Φρένο» στις καισαρικές επιχειρεί να βάλει ο ΠΟΥ



Οι καισαρικές δεν θα πρέπει να γίνονται παρά μόνο αν είναι «ιατρικά απαραίτητες», συνέστησε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), καταγγέλλοντας «την επιδημία των καισαρικών» σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

«Σε πολλές αναπτυσσόμενες και ανεπτυγμένες χώρες παρατηρείται πραγματικά μια επιδημία γεννήσεων με καισαρική, ακόμη κι όταν δεν είναι ιατρικά απαραίτητο», δήλωσε η δρ Μαρλίν Τέμερμαν, διευθύντρια του τομέα Υγείας και Γενετικής Έρευνας του ΠΟΥ.

Ευχές από ΝΟΔΕ Πέλλας


Ευχές από τους Μαραθωνοδρόμους του "Μέγας Αλέξανδρος"




Ζου Κινφέι: Μια πάμφτωχη εργάτρια γίνεται η πλουσιότερη γυναίκα της Κίνας



Κάποτε ήταν μια απλή εργάτρια σε κάποιο εργοστάσιο της Κίνας που έφτιαχνε γυαλί για ρολόγια. Με καταγωγή από ένα χωριουδάκι, μεγαλωμένη σε μια πάμφτωχη οικογένεια με καμιά βοήθεια από πουθενά. Από τότε, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι κι έτσι σήμερα η Ζου Κινφέι είναι η πλουσιότερη γυναίκα της Κίνας.
Ο μισθός της ως εργάτρια δεν ξεπερνούσε τις 137 ευρώ τον μήνα, ποσό που έστελνε σχεδόν

Ευχές από τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Επαρχίας Έδεσσας



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Επαρχίας Έδεσσας εύχεται προς τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους καθώς και σε όλους τους πολίτες του νομού Πέλλας

Το άγιο Φως της Ανάστασης
ας φωτίσει τις ψυχές
και τον νού όλων μας.

Ανάσταση της πατρίδος μας, ανάσταση της κοινωνίας μας, ανάσταση για τον καθ΄ έναν μας

Καλό Πάσχα

Τα κτήνη του Ισλαμικού Κράτους βίαζαν ομαδικά και δημοσίως αιχμάλωτες Γεζίντι



Γυναίκες από τη μειονότητα των Γεζίντι, οι οποίες απελευθερώθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος αυτή την εβδομάδα, αποκαλύπτουν στις συγκλονιστικές μαρτυρίες τους πως οι τζιχαντιστές τις βίαζαν ομαδικά και δημοσίως, και τις βασάνιζαν.  
Όπως αναφέρει η Independent, εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά απήχθησαν από την πόλη της Sinjar, στο βόρειο Ιράκ, και κρατούνταν όμηροι από το Ισλαμικό Κράτος για πάνω από

Ευχές για καλή Ανάσταση από το "Ποτάμι"


Η ΔΟΕ παραμένει στη Λοζάνη για άλλα 100 χρόνια



Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θυμήθηκε σήμερα στη Λοζάνη την εκατονταετηρίδα της εγκατάστασής της στην ελβετική πόλη.

Η Λοζάνη είχε επιλεγεί εν μέσω του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου από τον Γάλλο βαρόνο Πιερ ντε Κουμπερτέν, ως το αρχηγείο του κινήματος που ιδρύθηκε το 1894.
Η ΔΟΕ, λοιπόν, σκοπεύει να μείνει εκεί για τουλάχιστον έναν αιώνα ακόμη, καθώς ανανέωσε με το δήμο της πόλης την εκμίσθωση του χώρου για άλλα 100 χρόνια.

Αγωγή κατά του Facebook από 25.000 χρήστες!



Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook κατηγορείται από 25.000 χρήστες του ότι με τον τρόπο που παρακολουθεί τη διαδικτυακή δραστηριότητά τους παραβιάζει τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την κίνηση κατά του Facebook οργανώνει ο Μαξ Σρεμς, ένας 26χρονος Αυστριακός χρήστης.
Η αγωγή εναντίον του Facebook έχει κατατεθεί σε δικαστήριο της Βιέννης. Η αγωγή αφορά

Ευχές από την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών (Ο.Μ.Γ.)


Οι Έλληνες πιστεύουν στο Θεό, στο μάτι και στους εξωγήινους



Το ποσοστό των Ελλήνων που δηλώνουν θρησκευόμενοι έχει μειωθεί κατά 34% από το 2006 έως σήμερα, όπως καταγράφει η διαχρονική έρευνα της Κάπα Research, που δημοσιεύει Το Βήμα της Κυριακής. 
 Αντίστοιχα, το ποσοστό των πιστών που πηγαίνουν τουλάχιστον μία φορά στην εκκλησία μειώθηκε κατά 16% και το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι το Πάσχα δεν τους λέει τίποτα το ιδιαίτερο και που δεν τους γεννά κανένα συναίσθημα αυξήθηκε κατά 13%. 

Ευχές του Συλλόγου "Η Στράντζα"


Έρχονται αυξήσεις- φωτιά στα τέλη κυκλοφορίας



Ποια οχήματα αφορούν οι νέες αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας;

Προβληματισμό προκαλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Οικονομικών, η μείωση άνω των 500 εκατ. ευρώ που έχουν υποστεί τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας τα τελευταία πέντε χρόνια της κρίσης.

Εφιαλτικό σενάριο.2,5 εκατομ.λαθρομετανάστες ετοιμάζονται να "μπουκάρουν" από Τουρκία.



Σε «βόμβα» που θα γίνει ανεξέλεγκτη για την Ελλάδα, τείνει να μετατραπεί η έκρηξη των μεταναστευτικών ροών εξαιτίας κυρίως της κρίσης στη Συρία. Η μεγάλη όξυνση του φαινομένου προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς, κυρίως στα νησιά στα οποία έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε αποθήκες ανθρώπινων ψυχών.
Το πιο εφιαλτικό σενάριο όμως είναι άλλο. Είναι οι εκτιμήσεις ανώτατων αξιωματικών του

Ευχές για το ΠΑΣΧΑ του ΕΟΓ "Η Πέλλα"



Το Άγιο φως της Ανάστασης να απλωθεί σε όλη τη γη, να φωτίσει τις ψυχές μας και να γίνει πηγή ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.
ΤΟ Δ.Σ.

Aπάντηση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στους άθεους για το Άγιο Φως



Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με αφορμή το αίτημα που διατύπωσε η Ένωση Άθεων διαβεβαίωσε τους πιστούς ότι το Άγιο Φως θα ταξιδέψει κανονικά...

«Στους ισχυρισμούς της Ένωσης Άθεων, ότι πρέπει να καταργηθεί η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα, έχω να δηλώσω ότι η θέση τους αυτή έρχεται να επισφραγίσει το γεγονός... 

Eπενδυτικά δάνεια Jeremie με ευνοϊκούς όρους



Τα ευνοϊκά δάνεια JEREMIE για σκοπούς γενικής επιχειρηματικότητας με πόρους του ΕΣΠΑ, χορηγούνται πλέον από το δίκτυο τεσσάρων τραπεζών (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς), που συνεργάζονται για αυτό το σκοπό με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ.Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για επενδυτικά δάνεια καθώς και κεφάλαιο κίνησης τόσο

Πρώην ταξίαρχος της ΕΛΑΣ "πιάστηκε" με 370 κιλά ηρωίνης!



Συνελήφθη την Μεγάλη Παρασκευή από αστυνομικούς ένας απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της έρευνας για τα 370 κιλά ηρωίνης που εντοπίστηκαν σε δύο φορτηγά οχήματα στην αχαϊκή πρωτεύουσα.Στα χέρια της ΕΛΑΣ εκτός από τον πρώην αστυνομικό διευθυντή, που είχε υπηρετήσει και στην Ασφάλεια Αττικής, είναι επίσης και οι δύο οδηγοί των οχημάτων, σλοβακικής καταγωγής.

Νεκροί 2 νέοι που πέταξαν κροτίδα σε καλώδια της ΔΕΗ



Ένας 23χρονος κι ένας 26χρονος έπαιζαν σε αυλή σχολείου που βρίσκεται (λόγω της υψομετρικής διαφοράς) σε κοντινή απόσταση από διερχόμενα καλώδια της ΔΕΗ, έδεσαν μια κροτίδα σε καλώδιο και την πέταξαν προς τα σύρματα. 

Δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Παρασκευής από ηλεκτροπληξία, όταν πέταξαν κροτίδα σε καλώδια της ΔΕΗ, στην “Ανω “Αμφεια Θουρίας, λίγο έξω από την

«Χαράτσι» για 17.000 συνεπείς οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων



Ένα κρυφό χαράτσι, το οποίο αυξάνει σημαντικά τα χρέη χιλιάδων οφειλετών προς ασφαλιστικά ταμεία αποκαλύπτεται στη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", η δυσάρεστη αυτή έκπληξη περιμένει τους 17.000 περίπου οφειλέτες που είχαν τακτοποιήσει και πλήρωναν τα χρέη τους με τον προσωρινό διακανονισμό του νόμου 3943/2011 και τώρα εντάσσονται αυτοδίκαια στη νέα ρύθμιση.

Ημερίδα Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών



Την Τετάρτη 14 Απριλίου 2015, στην αίθουσα Υ/Η του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών και ώρα 18:00, η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών, διοργανώνει ημερίδα με θέμα ΄΄Μάθε το σώμα σου και τρέξε με την καρδιά σου΄΄.
Ο απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση σε αθλήματα αντοχής Τζανετάκης Ιωάννης και ο αθλητής της SALOMON TEAM HELLAS Σιδερίδης Νίκος θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν

Ποιες χώρες και τράπεζες επεξεργάζονται σενάρια για grexit



Παρά τις συνεχείς διαψεύσεις των αρμοδίων παραγόντων αλλά και τις επαναλαμβανόμενες διαβεβαιώσεις της Άνγκελα Μέρκελ, η παγκόσμια κοινότητα ανησυχεί για ένα ενδεχόμενο grexit και προετοιμάζεται κάνοντας προς το παρόν, ασκήσεις επί χάρτου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, η JPMorgan, η ΕΚΤ, η Fed, η Φινλανδία, η Κύπρος ακόμα και η Τράπεζα της Αγγλίας, έχουν ήδη προετοιμαστεί για μια πιθανή

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 11/4



Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα λόγια και στα έργα είναι ότι τα λόγια απευθύνονται προς τους ανθρώπους και τα έργα προς το Θεό.

KAΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Σαν Σήμερα, Μ. Σάββατο 11 Απριλίου



Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Το βίντεο που έλιωσε το Διαδίκτυο: Απίστευτος μπαμπάς κοιμίζει το μωρό του στο άψε-σβήσε



Ολοι όσοι έχουν μικρά παιδιά γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να κοιμηθούν, ωστόσο, ένας ευρηματικός μπαμπάς ανακάλυψε τον τρόπο και αποφάσισε να το μοιραστεί με άλλους «ταλαίπωρους» στο Διαδίκτυο.Ο Nathan Dailo από το Σίδνεϊ βρήκε το απόλυτο κόλπο και το μόνο που χρειάστηκε είναι ένα... χαρτομάντιλο ώστε ο τριών μηνών γιος του να πέσει για ύπνο μέσα σε 45 δευτερόλεπτα.