Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Προσοχή! Παιδόφιλοι εισέβαλαν στο παιδικό facebook(Stardoll) - Τέσσερις συλλήψεις



Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από καταγγελίες έντρομων γονέων, ότι επικίνδυνοι παιδόφιλοι έχουν εισβάλει στο site κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά Stardoll.Το Stardoll είναι ένα δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κυρίως ανάμεσα σε κορίτσια ηλικίας 10 – 15 ετών και όπως αποδείχθηκε έχει γίνει και ο αγαπημένος δικτυακός τόπος παιδόφιλων.Όπως ανακοίνωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα αρρωστημένα αυτά μυαλά μπαίνουν στο site με ψεύτικα προφίλ και
προσποιούμενα ότι είναι ανήλικες «ψαρεύουν» μικρά κοριτσάκια για να ικανοποιήσουν τα πιο ανώμαλα σεξουαλικά τους ένστικτα.

Ήδη η Δίωξη έχει καταφέρει να εντοπίσει έξι παιδόφιλους, οι τέσσερις από τους οποίους βρίσκονται στην επαρχία. Οι παιδόφιλοι αυτοί είχαν εμφανιστεί στο Stardoll ως ανήλικοι και είχαν καταφέρει να παρασύρουν κοριτσάκια ηλικίας 10 και 11 ετών, πείθοντάς τα να ανεβάσουν γυμνές τους φωτογραφίες.

Ευτυχώς, σε αρκετές περιπτώσεις οι μητέρες των κοριτσιών αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, αφού έπιασαν τα παιδιά τους να προσπαθούν να βγάλουν ημίγυμνες φωτογραφίες τους μέσα στο μπάνιο τους.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της Espresso όταν ρώτησαν τα παιδιά τους τι κάνουν, εκείνα τους είπαν, πως κάποιος «συνομήλικός» τους, τους είπε να βγάλουν τη φωτογραφία και να την ανεβάσουν στο Stardoll.

Οι γονείς έπειτα έκαναν για λίγο τους ντετέκτιβ και όταν αντιλήφθηκαν ότι ο… φίλος αυτός ήταν ενήλικας και μάλιστα από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους, ειδοποίησαν την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι συγκεκριμένες υποθέσεις έχουν εντοπιστεί στην Αθήνα, ενώ οι παιδόφιλοι είχαν πείσει με διάφορα τεχνάσματα τα κοριτσάκια να βγάλουν τις γυμνές φωτογραφίες και μάλιστα τα είχαν δασκαλέψει ώστε να μην το καταλάβουν οι γονείς τους.

Η Δίωξη μετά τις καταγγελίες έχει εντοπίσει τέσσερα στίγματα στην επαρχία και δύο στην Αθήνα και στις αμέσως επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε συλλήψεις.

3 σχόλια:

  1. αμανννννννννννννννννννννννννννννν παιδια η κορακλα μου εμπενε και ακριβως ετσι εγινε την επιασα να βγαζει στο μπανιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πο πο ρε παιδια ελεος μα τι κανουν στα κοριτσακια και στα αγορακια μα τι μυαλα εχουν??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μυαλιά π εχουν κνς δν τα καταλαβένει,η κόρη μ είθελε να συναντηθή με κάποιον απο stardoll,βέβαια της το απαγόρευσα να συναντηθούν,την άλλη μερα της στέλνει στο chat 'Γιατί δεν είρθεςΠρόσεξε καλά γιατί δεν ξες ποιος είμαι'Βέβαια μετά απο αυτό απευθινθήκαμε αμεσως στην Δίοξη Ηλεκ. Εγκλήματος ερέυνησαν το θέμα και βρήκαν οτι ήταν ενας 26χρονός νεαρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή