Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γρηγοράκος: Αν το ΠΑΣΟΚ πάει στο 4% θα υπάρξει θέμα ηγεσίας



Την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει εφόσον τα ποσοστά του συρρικνωθούν στις εκλογές εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» ο κ. Γρηγοράκος είπε χαρακτηριστικά «Θα το παίζω εγώ υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάρει τίποτα στην Λακωνία; Έχουμε και μια αξιοπρέπεια. Πρέπει να είσαι ντε καλά υπουργός αν δεν σε θέλει ο λαός;» και πρόσθεσε με νόημα «Ας κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν μπορούμε
να είμαστε απαξιωμένοι. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι απαξιωμένο σε μια κυβέρνηση συνεργασίας. Θυσιάστηκαν κάποιοι, τώρα ήρθε η ώρα να θυσιαστούν και κάποιοι άλλοι».
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε ακόμη πως εφόσον το ΠΑΣΟΚ πάει στο 4% ή στο 3% προφανώς θα υπάρξει και θέμα ηγεσίας. «Θα πάμε σε ανασύνταξη του χώρου ούτως ή άλλως μετεκλογικά... Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει αν τα ποσοστά του στις εκλογές συρρικνωθούν... Εξαϋλωμένοι δεν μπορούμε να κυβερνάμε».
Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών άφησε και αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου αναφέροντας «Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε το κόμμα από το 45% στο 12%».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου