Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Επιστολή προς κ.Φωτίου για την κατάργηση τροφίμων στους Πολύτεκνους Πέλλας



Εξοχότατη κ.Φωτίου.
Η δική μας θέση (εκπρόσωποι 1250 πολύτεκνων οικογενειών της ακριτικής Πέλλας) καθιστά επιτακτική την ανάγκη ν’απευθυνθούμε σε σας καθώς με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την πρόθεση σας ν’αποκλείσετε τις πολύτεκνες οικογένειες ακόμη κι από το τελευταίο «προνόμιο» που’ χει απομείνει, της διανομής φρούτων σε κάποιες οικογένειες εξ ημών .

Μιλάμε για το τελευταίο «προνόμιο» καθώς έχουμε υποστεί αποκλεισμό από επιδόματα, μετεγγραφές φοιτητών, τιμητική ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μάνας,κατάργηση αφορολόγητου, αποκλεισμό από τρόφιμα, Ε.Ν.ΦΙΑ κλπ, μέτρων στήριξης που το άρθρο 21 του συντάγματος ορίζει σαν υποχρέωση της πολιτείας απέναντί μας προς τόνωση του δημογραφικού προβλήματος που μαστίζει τη χώρα μας και για το οποίο όλοι δυστυχώς οι εκπρόσωποί μας στο κοινοβούλιο αδιαφορείτε.
Εμείς βιώνουμε καθημερινά την αγωνία και τον πόνο της ανατροφής των 4,5,6….10,11 …. παιδιών, αυτών που θα δουλεύουν αύριο και θα συνεισφέρουν στο καταρρέον φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα ενώ κάποιοι από εσάς ενδιαφέρεστε περισσότερο πως θα προσφέρετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και κλιματιστικά στις χιλιάδες των μεταναστών που κατακλύζουν τα παράλιά μας, αδιαφορώντας για τα Ελληνόπουλα.
Σας παρακαλούμε θερμά λοιπόν να σκεφτείτε πιο καθαρά και να πορευτείτε στο σωστό δρόμο ώστε να αποκατασταθεί κάπως αυτή η αδικία σε βάρος μας.

                                                                                      Με ιδιαίτερη εκτίμηση
                                                                                      Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
                                                                                      ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου