Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας: Την Κυριακή το τελειωτικό χτύπημα στα συμφέροντα



Το δίλημμα των εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα.
«Θέλουμε την Ελλάδα της προόδου ή της συντήρησης;» είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στους πολίτες. 
«Ή εμπιστευόμαστε την Ελλάδα στους ανθρώπους που σας κοιτάζουν με καθαρό βλέμμα, που ζουν ανάμεσά σας, που δουλεύουν μαζί σας και έχουν πεντακάθαρα χέρια ή εγκαταλείπουμε την πατρίδα μας στους ομοτράπεζους της διαπλοκής, στους δωρολήπτες
της Siemens, στους τροφίμους της λίστας Λαγκάρντ και κάθε άλλης λίστας της διαπλοκής, στους αυτουργούς της μεγάλης φοροδιαφυγής» τόνισε αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε «έκκληση να μην πάει χαμένη καμία ψήφος».
«Δεν θα διευκολύνουμε το σχέδιο τους για «αριστερή παρένθεση» με την αποχή και την σπατάλη της ψήφου μας», τόνισε.
« Απευθύνομαι στους πολίτες - και ιδιαίτερα στη νεολαία - που προβληματίζονταν μέχρι σήμερα και δήλωναν αναποφάσιστοι, σκέφτονταν την αποχή ή ακόμα και να σπαταλήσουν την ψήφο τους» είπε.
«Όλο αυτό το σύστημα συμφερόντων που παίζει αυτές τις τελευταίες μέρες τα ρέστα του, την Κυριακή θα δεχτεί το τρίτο και τελειωτικό χτύπημα στη κάλπη. Τους αποσύρουμε οριστικά και ανασαίνουμε για τέσσερα χρόνια. Τους αφήνουμε στο παρελθόν και αναπνέουμε. Γιατί η προσπάθειά μας να ξαναφέρουμε στο τόπο την ελπίδα δεν θα είναι μια μικρή παρένθεση, στη συνέχεια του καθεστώτος της διαπλοκής και της εξάρτησης» πρόσθεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου