Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Εκτός έδρας επικράτησαν οι νεανίδες του Πανεδεσσαϊκού με 43-50 επί της ΑΓΕ Πιερίας



Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν το περασμένο Σάββατο οι νεανίδες του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ εκτός έδρας εναντίον της Α.Γ.Ε. Πιερίας.

Οι Εδεσσαίες αθλήτριες από την αρχή του αγώνα επέβαλαν τον ρυθμό του στο ματς και με όπλο την συγκέντρωση τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό πήγαν με μια μικρή διαφορά προηγούμενες στην ανάπαυλα.

Το σύνδρομο του τρίτου δεκαλέπτου εμφανίστηκε ξανά με τις αθλήτριες του Πανεδεσσαικού να δείχνουν υπνωτισμένες στην επίθεση με πολλά λάθη και έλλειψη καθαρού μυαλού, ενώ στα αμυντικά τους καθήκοντα έδειχναν το κακό τους πρόσωπο. Με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου η γηπεδούχος ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με διαφορά 4 πόντων.
Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησα με τον Πανεδεσσαικό να μπαίνει αποφασισμένος να επιστρέψει στο ματς και να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό του. Η άμυνα παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς το καλάθι του και με όπλο την υπομονή στην επίθεση κατάφερε να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη που τον βάζει οδηγό στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Περίοδοι:
Α: 11 - 17
Β: 11 - 10 (ημίχρονο : 22 – 27 )
Γ: 15 - 06
Δ: 06 - 17 (τελικό 43 – 50)

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Ιωαννίδου Κ. 15 (3 τρ, 2β) , Μποζίνη Χ.4 (2β), Παζάρκα Ε. 4, Σιάντη Ε., Μπαρουτσή Μ., Σιβένα Κ. 19 ( 7 β), Καρτσαμάρη Ν. 8 (2β), Πάχου Ε., Βαμβακίδου Ε.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Πανεδεσσαικός θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας τον Σκυδραικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου