Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Πέλλα.Προφυλακιστέα η μάνα-τέρας από την Άψαλο που κακοποιούσε τα παιδιά της.



Προφυλακιστέα κρίθηκε η 37χρονη μητέρα των δύο παιδιών, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον σύντροφό της κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της. Η μητέρα και ο σύντροφός της φέρονται ότι υπέβαλλαν σε βασανιστήρια και κακοποιούσαν σεξουαλικά τα δύο ανήλικα παιδιά της πρώτης από την ηλικία των 6 και 4 ετών.Χθες η μητέρα, η οποία χθες συνελήφθη, απολογήθηκε στην α΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Κατά την απολογία της η 37χρονη επέρριψε όλες τις ευθύνες στον 44χρονο σύντροφό της. Όπως ισχυρίστηκε, ο 44χρονος
ασκούσε βία και ασελγούσε σε βάρος των παιδιών. Μάλιστα, ανέφερε ότι η ίδια φοβόταν και πως ήταν απροστάτευτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, από τις μαρτυρίες των παιδιών σε παιδοψυχολόγους προκύπτει ότι η μητέρα τους συμμετείχε στα βασανιστήρια και στη σεξουαλική κακοποίησή τους. Σημειώνεται ότι η 37χρονη και ο 44χρονος είναι οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού 5 ετών, το οποίο μετά την προφυλάκισή τους μένει μαζί με τον νονό του. Η 37χρονη είναι μητέρα και ενός βρέφους 2 μηνών, καρπός πρόσφατης σχέσης της με έτερο σύντροφο, το οποίο βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζεται ότι χθες κρίθηκε προφυλακιστέος ο 44χρονος σύντροφος της μητέρας (δείτε εδώ). Ο άνδρας συνελήφθη σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, με μικροποσότητα ναρκωτικών, και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου