Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Θεσσαλονίκη: Γιορτή χαράς η "μέρα με τα χρώματα"



"Εισπνέουμε όνειρα, εκπνέουμε αγάπη", λένε οι διοργανωτές της Μέρας με τα Χρώματα στη Θεσσαλονίκη, που είναι αφιερωμένη "στην ανθρώπινη επικοινωνία, στη ζωή, στην αγάπη και στην ομοψυχία".
"Πόλεμο" με... κιλά πολύχρωμης σκόνης, χαρακτηρίζεται από την ομάδα SFINA που διοργανώνει την εκδήλωση για ακόμη μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου στο Φράγμα Θέρμης.


Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής, που θα παίξει χορευτικά pop κομμάτια υπό την διεύθυνση του Θοδωρή Παπαδημητρίου, η ομάδα κρουστών Paranaue, με ΑφροΒραζιλιάνικους ήχους, οι Stay Strong, μία ομάδα που διοργανώνει εκδηλώσεις με θέμα την γυμναστική και το χορό, αλλά και Djs.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι επανάχρησης ανακυκλώσιμων υλικών, διαγωνισμός για το πιο τρελό... καπέλο, ενώ ένα εντυπωσιακό στρώμα ύψους 2 μέτρων, θα "προκαλεί" για άλμα στα χρώματα.

Η Μέρα με τα Χρώματα είναι μία γιορτή χαράς που διοργανώνεται από το 2012, από την ομάδα SFINA, μια παρεμβατική ομάδα, η οποία επικεντρώνεται στη δημιουργία σουρεαλιστικών και "παιχνιδιάρικων" καταστάσεων σε αστικά περιβάλλοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου