Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης των ΑΝΕΛ. Στους 152 βουλευτές η κυβερνητική πλειοψηφία


Νέα αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ, στη σκιά της συμφωνίας Αθηνών – Σκοπίων, αυτή τη φορά, του βουλευτή, Γιώργου Λαζαρίδη από τη Θεσσαλονίκη, προκαλεί επιπρόσθετο πλήγμα στη συγκυβέρνηση με την δικομματική πλειοψηφία να οδηγείται πλέον σε οριακές καταστάσεις:
Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι έχουν αθροιστικά μόλις 152 βουλευτές. Καθώς τα κρίσιμα νομοσχέδια, είτε αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση όπως ο «Κλεισθένης», που έρχεται στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και σειρά άλλων σημαντικών νομοθετημάτων, από τη νέα σύνοδο, μετά τον Οκτώβριο με κορύφωση τη Συνταγματική αναθεώρηση, το κλίμα αβεβαιότητας ως προς την πολιτική σταθερότητα εντείνεται.

Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα πριν, ήταν ο κ. Δημήτρης Καμμένος ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα το οποίο εξελέγη. Πολιτικοί παρατηρητές στο περιστύλιο επισημαίνουν πάντως, ότι εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων και με επίκεντρο τη συμφωνία των Πρεσπών, αναταράξεις καταγράφονται και στα άλλα κόμματα.
Επιβεβαιώνει ο Βούτσης
Από το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής ανακοινώθηκε ότι ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης απέστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποιεί στο Σώμα την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου