Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ποιοι εκλέγονται στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.Εκτός οι δύο από την Πέλλα.


Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, Βουλευτή Καβάλας, ως Προέδρου της Επιτροπής, και τους Ελίζα Βόζεμπεργκ - Βρυωνίδη, Ευρωβουλευτή και Ιωάννη Κεφαλογιάννη, Βουλευτή Ρεθύμνου, ως μέλη, συνεδρίασε σήμερα,Κυριακή 16 Δεκεμβρίου προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.


Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 25 εκλογικά τμήματα, στο σύνολο των οποίων η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε ομαλά.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ξεκίνησε η διαλογή των ψήφων:
Εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο:
2.797
Ψήφισαν:    
1.855
Λευκά:                                              
2
Άκυρα:                                              
19
Έγκυρα ψηφοδέλτια:                        
1.834

Από την Πέλλα υποψήφιοι ήταν ο αποτυχών στις πρόσφατες εκλογές τις ΝΟΔΕ Νίκος Θωμαϊδης και η τοπική σύμβουλος Γιαννιτσών Σοφία Φαρσακίδου.Και οι δύο  βίωσαν μια δυσάρεστη εμπειρία μολονότι εμφανίζονταν ως φαβορί για την κατάληψη μιας θέσης που οι ίδιοι θεωρούσαν ώς βέβαιη.Έτσι ο πρώτος αν και μέλος της απερχόμενης Πολιτικής Επιτροπής συγκέντρωσε μόλις 59 ψήφους  φθάνοντας στην 158η θέση,ενώ η δεύτερη έλαβε ελάχιστες ψήφους (50) πολύ πίσω ακόμη κι από τους πιθανούς επιλαχόντες.

Δείτε τα αποτελέσματα Εδώ

32 σχόλια:

  1. Σ'άλλους νομούς στενοχωριούνται που δεν έβγαλαν τους δικούς τους και στην ΝΔ Πέλλας πανηγυρίζουμε απο ανακούφιση που οι συγκεκριμένοι πάτωσαν.Μπράβο στον Μητσοτάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΘΩΜΑΙΔΗ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΚΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΧΑΣΤΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού κατάφερε ένα αλαζονικό άδειο παλτό να διχάζει μια ΝΟΔΕ κάνοντας τη συκοφαντία επάγγελμα πήρε την σφαλιάρα που του άξιζε.Ο παράγοντας...Για την άλλη τη φαντασμένη ,αφήνω εδώ ένα μαύρο δάκρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σε στηρίζουν οι γίγαντες Σταμενίτης,Στάμκος και Δήμου(!) είναι τελικά ευλογία ή κατάρα;
    Να απαντήσει αυτός με τα 300 λάικ στο φβ και τους 59 σταυρούς στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. QUIZ..... Ποιος δήμαρχος κατέβηκε με το υπηρεσιακό στην Αθήνα για να ψηφίσει ένα Νικολάκη όχι όμως τη Σοφούλα σε συνέδριο κόμματος οι οποίοι τελικά αμφότεροι γραντζούνησαν τον πάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπίνος ψήφισε και τους δύο.Άρα είναι ο Στάμκος που ψήφισε μόνο τον Θωμαϊδη γιατί τη Φαρσακίδου μπροστά τη χαϊδεύουν κι από πίσω τη θάβουν.

      Διαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ ΤΟΤΕ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.ΝΌΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΆΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από Μητσοτάκη ήταν ανέκαθεν τελειωμένος,από Τζιτζικώστα τον καθάρισαν πρόσφατα γιατί τον κατάλαβαν.Αλλά να φάει τόσο άγριο άδειασμα κι από Σαμαρά-Άδωνι;Κι εσύ ρε Διονύση προστάτεψε επιτέλους τους λιγοστούς φίλους σου.Τέτοιο ξεπούλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΝΑΝΩΝ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΝΤΑΝ ΩΣ ΘΕΟΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.ΒΥΘΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΥΘΜΕΝΑ.ΟΒΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καρπαζοεισπράκτορας .Κι ακόμη δεν τρίτωσε το πράμα.Έχουμε και τις δημοτικές.Εκεί να δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο γίγαντας μπάρμπα γιωργος και ο γίγαντας Λαλάκης να δείτε τι μαύρο έχουν να φάνε ...
    Εκεί να δεις καρπαζα που εχει να πέσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας ρε Νίκο, δημοτικός σύμβουλος δεν μπορείς να βγεις, νομίζεις ότι μπορείς να επηρεάσεις και κόσμο. Θαρρείς και σε υπολογίζει κανένας. Οι μόνοι οι οποίοι μιλάς είναι αυτοί που έτσι και αλλιώς δεν θα ψήφιζαν ποτέ κάποιον άλλο πέρα του Διονύση.

      Διαγραφή
  12. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΟΝΟ 59 ΨΗΦΟΥΣ;;;; ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κάλπη είναι έγκυος.Το κατάλαβε πολύ καλά η μαία που νόμιζε οτι μπορεί να ξεγελά τους πάντες για πάντα.Ετσι δεν είναι Σοφία; Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H φωτογραφία στο μπαλκόνι σε μάρανε σαν αρχηγός κράτους, και το γυαλί αλλά μπάτσος στο Τέξας, δεν πειράζει Νικολάκη, όπου σπέρνεις άνεμους θύελλες θα θερίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοίτα μπελά που βρήκαμε μέσα στον χειμώνα. Περαστικά σας παιδιά. Τον Μάιο οι επόμενες σφαλιάρες...ξέρετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παίζει να λέει τώρα σε άσχετους οτι του τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης για να του ζητήσει συγνώμη; Κολλητοί ήταν αφού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ.ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ.ΜΟΝΟ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.Η ΦΑΡΣΑΚΙΔΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΗ.ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΚΑΔΑΚΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΙΚΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΟΥΤΕ Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ.ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νίκο μην τους ακούς.Βρες αυτούς τους 59 πραγματικούς φίλους σου και κάνε τους το τραπέζι.Μόνο αυτοί ξέρουν το μεγαλείο της ψυχής σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά έγινε λάθος.Τώρα το ανακοίνωσαν από τη ΝΔ. Τελικά πήρε 158 ψήφους και είναι στην 59η θέση.Τζάμπα τόση κακία σε βάρος του.Δείτε στην επίσημη σελίδα της ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα; Με κάνατε και μπήκα να δω.Δεν υπάρχει τίποτα.Φτάνει το δούλεμα.Αφήστε τον στον πόνο του ρε

      Διαγραφή
    2. Με 59 χτύπους το δευτερόλεπτο πήγαινε η καρδιά του μολις το διάβασε.Ρε λες;;;;Κλάμααααα ο μεγαλοπαράγοντας της καρπαζιάς.

      Διαγραφή
  20. Τώρα θα δείτε τι πάθατε...τώρα θα δείτε τι θα σας κάνωωωω!!!! Έλεγε ο ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα που ο Νίκος θα κατέβει στις δημοτικές με το Μπακογιάννη στην Αθήνα και θα βγεί πρώτος να δω τι θα βρείτε να λέτε εσείς του Καρασμάνη.Άντε απο δω μας πρήξατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΙΑ ΟΛΟΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Θωμαϊδης έχει σβερκαδούρα από πλατίνα.Αντέχει καρπαζιές απ'όπου κι αν προέρχονται.Επόμενη στάση "Δημοτικές Εκλογές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Kαι τώρα πως θα γίνει εκδήλωση χωρίς πρώτη καρέκλα για τη στελεχάρα ρε παιδιά;;; Καταραμένοι σύνεδροι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. To ανθρωπάκι που τόσο καιρό ως λυσσασμένο γουρούνι έριχνε λάσπη σε βουλευτές,στελέχη και μέλη της ΝΔ μη διστάζοντας να θίξει την προσωπική και οικογενειακή τιμή εσωκομματικών αντιπάλων του διαμαρτύρεται που τον πήραν στο ψιλό επειδή το κόμμα του τον έστειλε στα αζήτητα.Το ανθρωπάκι που δεν κατάφερε ποτέ στη ζωή του να πετύχει καθαρή εκλογή σε ανοιχτές διαδικασίες εμφανίζεται ως αδικημένος και μιξοκλαίγεται περιφέροντας την ανυποληψία του δεξιά κι αριστερά.Μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που μπορεί και πετυχαίνει έστω και με καθυστέρηση την αυτοκάθαρση που χρειάζεται.Κι έπεται συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή