Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Έντονη χιονόπτωση στο Δήμο Πέλλας.Πάγος σε δρόμους .Ανάστατοι οι γονείς με την μετακίνηση των παιδιών.

Όπως από χθες νωρίς το βράδυ έγκαιρα είχαμε ενημερώσει χαμηλό βαρομετρικό που θα κινούνταν στην περιοχή μας θα έφερνε έντονες χιονοπτώσεις.Λίγο μετά τις 8πμ σήμερα άρχισαν να σημειώνονται σ'ολόκληρη την Πέλλα.Τα προβλήματα τώρα αρχίζουν.Οδόστρωμα,πεζοδρόμια και σχολικές αυλές είναι ήδη καλυμμένες με στρώμα χιονιού που μέχρι το μεσημέρι σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΜΥ θα συνεχίσει να πέφτει σε κλιμακούμενη ένταση.Ήδη ο Δήμος Αλμωπίας
αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης.Ανάστατοι εκατοντάδες γονείς κυρίως εκείνοι που τα παιδιά τους μετακινήθηκαν σήμερα το πρωί με λεωφορεία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση από το Δήμο Πέλλας.

16 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ησυχια ο Σταμκος κοιμαται..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα αστικά εχουν προβλημα .ήδη κολησε ενα στην ανηφορα της μητροπολης.ειστε τρελοι που ανοιξατε τα σχολεια.καντε προσευχη μη γινει τιποτα.δεν σας σωζει ουτε ο νιαγαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΓΙΝΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΪΤ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο Μεσιανο για Νέα ΠελλΠ κάναμε 20 λεπτά με το αυτοκίνητο σε μια διαδρομή ούτε 5 λεπτών..Ο κεντρικός Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης είναι παγωμένος,πολύ γονείς με δική τους ευθύνη πήραν τα παιδιά από το σχολείο..Ο Δήμος απών για ακόμη μια φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλες φορές κρατατε τα παιδια, προληπτικά!! Σημερα βρηκατε να τα στείλετε;; Φυσικα και έπρεπε να υπαρχει ενημερωση, αλλα μην τρελαθουμε.... Αλλου κι αλλου πρωτοβουλίες παιρνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αξια του ηγετη φαινεται σε κρισιμες αποφασεις. Στην παρουσα περιπτωση (οππως και παντου) εδειξε το μεγεθος του ο ηγετης-Σταμκος. Αλλα δεν φταει μονο αυτος. Οι συμβουλοι του τι θεση πηραν. Εκτος εαν ειναι μονο για τον μισθο........ η κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην γινομαστε υπερβολικοι δεν νεκρωσε η αγορα με λιγο χιονι, μηπως δεν ζησαμε χιονια ως παιδια, πως πηγαιναμε σχολειο τοτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες ανακοινωσαν ότι τα σχολεία του Δήμου Γιαννιτσών θα είναι ανοιχτά όλα τα άλλα είναι απλά βουή στα αυτιά ο Δήμος θα έπρεπε να έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν ...τα παπαγαλάκια Καλό θα ηταν να σιωπήσουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΕΙΝΗ Η ΟΜΙΛΟΥΣΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΕΙΣ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ.ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ9 Ιανουαρίου 2019 στις 2:30 μ.μ.

      ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ...

      Διαγραφή
  13. ΕΝΟΧΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ.ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΣΤΑΜΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή