Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Ζευγάρι μετέτρεψε βαν σε σπίτι και ταξιδεύει παντού (φώτο)Με ένα τροχόσπιτο, το οποίο αγόρασαν έναντι 900 δολαρίων, ο Άαρον Γκουντφέλοου και η Σόφι Τέιλορ αποφάσισαν να γυρίσουν όλη την Ευρώπη και τη βόρεια Αφρική.Δίνοντας άλλα 1.000 δολάρια για να ανακαινίσουν το βανάκι, το οποίο, αν και μικρό, από τις φωτογραφίες φαίνεται ζεστό και ρομαντικό, το ζευγάρι έχει διανύσει 2.000 μίλια μέχρι στιγμής.Περνώντας ήσυχες στιγμές με θέα το ηλιοβασίλεμα μέσα στη φύση, ανάβοντας τα βράδια φωτιά σε απόμερα μέρη και πίνοντας κρασί, η Σόφι και ο Άαρον ζουν έτσι τον έρωτά τους μακριά από
τη ρουτίνα της πόλης, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι.

«Και οι δύο είχαμε εργαστεί σκληρά όλον τον χειμώνα και έτσι είχαμε βάλει στην άκρη αρκετά χρήματα. Έτσι μόλις τελείωσε η σεζόν (τον Μάιο) αποφασίσαμε να περάσουμε το καλοκαίρι μας σε ένα βαν, ταξιδεύοντας όπου μας έρθει. Στην αρχή μείναμε για λίγο στο σπίτι μας στο Λονδίνο και αφού καταστρώσαμε ένα πρώτο πλάνο, ξεκινήσαμε, χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι πού ακριβώς θα πάμε» λέει ο Άαρον.
Οι δυο τους έχουν ήδη γυρίσει όλη τη Γαλλία και την Ισπανία, ενώ σκοπεύουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη Σαχάρα και να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής περνώντας από την Κροατία και τη Σουηδία.

Πάντως, όπως ανέφεραν στη Mirror, μέχρι στιγμής το ταξίδι τους δεν είναι καθόλου βαρετό. Μαγειρεύουν, ακούν μουσική, γυμνάζονται, εξερευνούν μέρη, μένουν όπου θέλουν για όσο θέλουν, παίζουν επιτραπέζια και ζουν ξέγνοιαστα, χωρίς καθόλου άγχος, την κάθε ημέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου