Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

-3 βαθμούς και 2 έως 3 αγωνιστικής χωρίς θεατές κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ μετά την διακοπή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό


(φώτο από onsport)

Αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία έρχεται ο δικέφαλος του βορά η οποία τον φέρνει σε πολύ μειονεκτική θέση όσον αφορά την προσπάθειά του για κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την διακοπή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Όλα συνέβησαν όταν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ένα από τα ρολά χαρτιά που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται να βρίσκει τον τεχνικό του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία λίγο κάτω από το αριστερό μάτι.
Υποβασταζόμενος οδηγήθηκε στα αποδυτήρια προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα προκειμένου να διαπιστώσει εάν συντρέχουν λόγοι διακοπής ή όχι της αναμέτρησης. Μετά από ώρα ο τεχνικός του Ολυμπιακού οδηγήθηκε με συνοδεία στο νοσοκομείο και ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε οριστικά την διακοπή της αναμέτρησης, απόφαση η οποία σύμφωνα με τον κανονισμό μπορεί να οδηγήσει σε κατακύρωση του αγώνα με νίκη στην ομάδα του Ολυμπιακού και στον ΠΑΟΚ εκτός από χρηματικό πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών αλλά και τιμωρία 2-3 αγωνιστικών κεκλισμένων των θυρών.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το άρθρο 15, παρ. 3

«Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου