Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες της 1ης Διαβούλευσης Νέων του Δήμου Πέλλας



Με μεγάλη επιτυχία, το Σωματείο Εν Έργω ολοκλήρωσε τις διεργασίες της πρώτης δημόσιας διαβούλευσης των νέων του δήμου Πέλλας με τους εκπροσώπους διάφορων τοπικών φορέων. Ανήσυχοι νέοι και νέες όλων των ηλικιών συνομίλησαν με φορείς σε πέντε διαφορετικά θεματικά τραπέζια για νευραλγικούς τομείς, όπως είναι η εργασία, η παιδεία, το περιβάλλον, ο τουρισμός και η αυτονομία των νέων, καθώς επίσης και η σχέση τους με τη δημοκρατική ζωή, καταλήγοντας σε σημαντικά συμπεράσματα και αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι οι νέοι μπορούν να είναι και είναι ενεργοί πολίτες.

Οι εκπρόσωποι των φορέων έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ιδέες και τις απόψεις της νεολαίας σήμερα, συμμετείχαν ενεργά στη συζήτηση και συνέβαλαν στη διαμόρφωση ρεαλιστικών αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο. Ειδικότερα ευχαριστούμε για τη φυσική τους παρουσία και το χρόνο που αφιέρωσαν στη νέα αυτή δράση του Σωματείου μας τον κ. Κάμτση (Πρόεδρος λαογραφικού συλλόγου «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ»), τον κ. Σουκιούρογλου (Πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας), τον κ. Διαμαντόπουλο (Πρόεδρος του Συλλόγου δασκάλων του Δήμου Πέλλας), τον κ. Φουντουκίδη (Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών), την κ. Κουτσοκώστα (Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πέλλας), τον κ. Ξανθόπουλο (Πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Γιαννιτσών), τον κ. Λίγα (Οινοποιός – Οινοπαραγωγός Γιαννιτσών), την κ. Τριανταφυλλίδου (Αρχαιολόγος) και την κ. Ζουρνατζίδου (Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών).
Ευχαριστούμε επίσης την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς που πλαισίωσε με την αιγίδα της τη δράση αυτή, καθώς και τον εκπρόσωπο της κ. Μπάμπη Παπαϊωάννου που με μεγάλο ενδιαφέρον παρέστη και παρακολούθησε τις διεργασίες της διαβούλευσης. Τέλος, ευχαριστούμε για την ενθουσιώδη συνεισφορά της, τη Μαίρη Δροσοπούλου, η οποία ανέλαβε την πρώτη γνωριμία των συμμετεχόντων μέσω παιχνιδιών γνωριμίας, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους. 
Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι χορηγοί της δράσης μας, οι οποίοι με ειλικρινή χαρά βοήθησαν, ο καθένας με το δικό του μέσο. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε το Cafe Bar Must, τη σχολή οδηγών Δημητριάδης, τα φροντιστήρια Βαρελά και Υποδομή, το βιβλιοπωλείο Γραφή, το ζαχαροπλαστείο Κατσικάρης, το Σερραϊκόν και το Magic, το FameRadio, που κάλυψε την εκδήλωση, καθώς επίσης και τον Ανδρέα Χατζηδήμου που ανέλαβε τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
Τέλος, σας ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι παρευρεθήκατε στη διαβούλευση, είτε συμμετέχοντας είτε παρακολουθώντας. Μια πρωτόγνωρη δράση για το δήμο μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, κάνοντας την οικογένεια του Εν Έργω να μεγαλώνει, αφήνοντας το στίγμα της και την υπόσχεση της για όλα όσα έρχονται.


Το Δ.Σ. του Σωματείου
 «Εν Έργω»











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου