Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Φορολοταρία Αυγούστου : Δείτε αν κερδίσατε 1000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η κλήρωση της φορολοταρίας για τα 1.000 ευρώ, που αφορούν στις συναλλαγές που έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο τον Ιούλιο του 2019.
Στη φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα
είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
Όσοι προνόησαν να ενημερωθούν για τους λαχνούς που τους αναλογούν πριν γίνει η φορολοταρία με μια ματιά στην παραπάνω λίστα θα ξέρει αν περιλαμβάνεται στους νικητές.
Διαφορετικά μπορείτε να ελέγξετε εάν είστε στους κερδισμένους στον δικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στην προσωπική πληροφόρηση, αφού συνδεθείτε με τους κωδικούς του TAXIS (πατήστε εδώ).
Tα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.
Όσοι κληρωθούν στη φορολοταρία και δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.
Υπενθυμίζεται ότι κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση τη νέα κλίμακα που ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ:
Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου