Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Αρχίζει σε λίγο ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Σάλκε και της Μάντσεστερ


Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η Σάλκε, η οποία θέλει να δώσει για πρώτη φορά το «παρών» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, μόνο χαμηλό δεν είναι για την ομάδα του Ραλφ Ράγκνκικ.

Το συγκρότημα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, από την άλλη, θα επιδιώξει να πάρει για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια το “εισιτήριο” για τον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας και το ψυχολογικό... ντοπάρισμα από τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερσιπ.

Ενα ακόμα “συν” για τους φιλοξενούμενους αποτελεί το ότι δεν έχουν δεχτεί φέτος ούτε γκολ στα πέντε ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια τους, στ' αρνητικά ότι δεν έχουν καταφέρει ποτέ να αποκλείσουν γερμανική ομάδα σε νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Σάλκε, πάντως, μετρά μόνο νίκες στις έξι φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της για το Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό απολογισμό τερμάτων 14-3!

Για τους γηπεδούχους, δεν υπολογίζεται ο μέσος Ανάν, ενώ τραυματίες παραμένουν ο μέσος Κλούγκε και οι επιθετικοί Γκαβράνοβιτς, Χούντελααρ. Επιστρέφει ωστόσο, ο Φαρφάν, που ήταν τιμωρημένος στη ρεβάνς με την Ιντερ.

Εκτός μάχης για τους “διάβολους” βρίσκονται οι Μπερμπάτοφ, Φλέτσερ.

Πηγή www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου