Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε η αντιδήμαρχος Πέλλας Κατερίνα Ρουσοπούλου. Στη θέση της ο Νίκος Σαμόπουλος


Μετά από διαμάχη ενός και πλέον έτους, για ζητήματα που αφορούσαν την λειτουργία του τομέα περιβάλλοντος και πρασίνου, τελικά την Παρασκευή η κ. Κατερίνα Ρουσοπούλου υπέβαλε την παραίτησή της στον Δήμαρχο Πέλλας. Ο κ. Στάμκος έκανε αποδεχτή την παραίτηση καθώς την τελευταία περίοδο η συνεργασία των δύο ήταν από μικρή έως ανύπαρκτη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Πέλλα Δώθε, καθήκοντα αντιδημάρχου στη θέση της κ. Ρουσοπούλου αναλαμβάνει ο Νίκος Σαμόπουλος.

9 σχόλια:

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΕΣ! ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει μη σφάξεις σήμερα.....θα φάμε αρακά....
      Ξύπνα ρε φίλε.Τέτοιοι και τέτοιες που λιβανίζεις μόνο την πρωταπριλιά βρίσκουν το θάρρος να παραιτηθούν.

      Διαγραφή
    2. Πρωταπριλιά ξεπρωταπριλιά πάντως, τα προβλήματα στο γκαράζ υπάρχουν από τότε που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή. Όχι ότι δεν υπήρχαν και πριν απλά τώρα έχει χαθεί εντελώς η μπάλα. Α ρε Παυλάρα, που είσαι...

      Διαγραφή
  2. Ο καυμένος ο Νικολάκης το πίστεψε και άρχισε να κερνάει μπίρες............
    Βρε Σαμόπουλε δε πρόκειται να γίνεις ποτές αντιδήμαρχος μη τρελένεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως πολύ σωστά θα διαπιστώσατε αρκετοί από τους 500 και πλέον αναγνώστες που μπήκατε να διαβάσετε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η είδηση της παραίτησης της κ. Ρουσοπούλου κινήθηκε στα πλαίσια του πνεύματος της Πρωταπριλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ονειρο ζω μη με ξυπνάτε...!!!!!
      τραγουδούσε όλη μέρα ο Σαμόπουλος αλλά ......και ο Στάμλος.
      Όχι ρε δε παραιτείτε το κορίτσι δεν παραιτείται που να σκάσετε!!!!

      Διαγραφή
  4. Για να τα λέμε όλα.Η Ρουσοπούλου θα επρεπε να χε παρετηθει εδω και καιρο.Όμως τα λεφτα είναι καλά σε τετοιες εποχες.Τη πληρωνει ο δημοτης για να πινει καφεδες στο γκαραζ με τους αυλικους της.οσοι εχουν μηνει δηλαδη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή