Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ποιο είναι το Νο1 πράγμα που μπορείς να κάνεις για τέλειο σώμα;

Η λάθος διατροφή ή η λάθος γυμναστική δεν είναι πάντα ο λόγος που δεν μπορείς να χάσεις βάρος και να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου. Δες ποιος μπορεί να είναι ο λόγος..

Οι περισσότεροι άνθρωποι αν τους ρωτήσεις ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις το ιδανικό για σένα βάρος θα σου πουν πως είναι η διατροφή και η κίνηση. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Μερικές φορές ενώ θέλεις να τρως λιγότερο και να κινείσαι περισσότερο, σου φαίνεται αδύνατο να το πετύχεις. Ο λόγος είναι...


πως δεν κοιμάσαι αρκετά. Σύμφωνα με έρευνες περισσότερο από το 35% των ανθρώπων στερούνται τον ύπνο.

Το να μην κοιμάσαι αρκετά - λιγότερο από επτά ώρες την ημέρα - μπορεί να μειώσει τα αποτελέσματα της δίαιτάς σου. Σε έρευνα που έγινε, έβαλαν στους συμμετέχοντες που έκαναν δίαιτα διαφορετικά προγράμματα ύπνου. Αυτοί που κοιμόντουσαν καλά το μισό από το βάρος που έχαναν ήταν λίπος ενω αυτοί που δεν κοιμόντουσαν αρκετές ώρες δεν έχαναν λίπος παρόλο που έκαναν την ίδια ακριβώς δίαιτα. Επιπλέον ένιωθαν και πιο πεινασμένοι και λιγότερο ικανοποιημένοι ύστερα από κάθε γεύμα. 

Βάλε λοιπόν τον ύπνο στην καθημερινότητά σου και προσπάθησε να κοιμάσαι 7-8 ώρες την ημέρα. Έτσι θα είσαι γεμάτη ενέργεια και θα μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις της ημέρας σου αλλά και στις σκληρές προπονήσεις σου.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου