Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αφγανός με άσυλο συνελήφθη έχοντας πυροκροτητές και πλαστά διαβατήρια.



Απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας, έχει εκδοθει για τον αλλοδαπό ο οποίος κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατοχή πυροκροτητών.Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει Αφγανός, έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Λυκαβηττού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μετά από τηλεφώνημα ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης ο οποίος ανέφερε ότι δεν δεχόταν να πληρώσει τον λογαριασμό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου έσπευσε να κάνει ανάρτηση για την σύλληψή του, κάτι που κάνει τις Αρχές να εκτιμούν ότι ίσως ο αλλοδαπός να έχει σχέσεις με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε σακίδιο που είχε μαζί του οκτώ πυροκροτητές. Η εξέταση του συλληφθέντα συνεχίζεται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου