Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Πέφτουν οι μάσκες για Τσίπρα – Καμμένο μετά το δημοψήφισμα


Η τελευταία πράξη της πολιτικής παράστασης του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου θα αρχίσει να εκτυλίσσεται από το βράδυ της Κυριακής.
Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στα Σκόπια για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο χρόνος για τις εξελίξεις στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Εν όψει αυτών, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι επιχειρούν απεγνωσμένα, στο πεδίο των εντυπώσεων κυρίως, να πάρουν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον.
Ο μεν Καμμένος βλέπει την ηγεσία της κυβέρνησης και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προσποιούνται περίπου ότι δεν τον γνωρίζουν και απειλεί με ανατροπή της κυβέρνησης, ματαίωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και άλλα ηρωικά, ο δε Τσίπρας με τρόπους έμμεσους ή και φανερούς επιχειρεί να εξωθήσει τον κυβερνητικό εταίρο σε κάποια κίνηση, η οποία εκτιμά ότι θα λειτουργήσει λυτρωτικά για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πραγματικότητα, από την ερχόμενη εβδομάδα οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος θα είναι υποχρεωμένοι να ρίξουν τις χαμογελαστές μάσκες με τις οποίες πολιτεύθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Και στο πλαίσιο αυτό θα κληθούν να επινοήσουν το σενάριο με το οποίο θα πορευτούν προς τις εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου