Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Εριξαν μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη -Διαμαρτυρία για τις Πρέσπες

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε στις 10 περίπου το βράδυ της Τετάρτης, στο σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη στα Γιαννιτσά Πέλλας.
Από την ρίψη μολότοφ προκλήθηκαν σημαντικές υλικές φθορές, αλλά δεν υπήρξε τραυματισμός. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι οι γονείς και ο σύζυγος της βουλευτού καθώς και το ανήλικο παιδί της.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, φθάνοντας στο σημείο, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος ασφαλείας Πέλλας για τον εντοπισμό των δραστών. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν τους δράστες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Kαταδίκασε δηκτικά η Νέα Δημοκρατία
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στο σπίτι της βουλευτή κ. Τζάκρη. Αυτές οι πρακτικές, τις οποίες κάποιοι υπέθαλψαν στο παρελθόν σπάζοντας οι ίδιοι «το αυγό του φιδιού», δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Ελλάδα.
Αναμένουμε από τη αστυνομία να συλλάβει άμεσα τους δράστες».
Από το γραφείο τύπου της ΝΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου