Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Γιαννιτσά.Ούτε επί Χούντας αυτά…Προληπτικές συλλήψεις-προσαγωγές πριν από την έλευση Κουβέλη.


Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησαν οι πολίτες των Γιαννιτσών το χθεσινό Κυριακάτικο πρωινό. Με αποκλεισμένους κεντρικούς δρόμους ,απαγόρευση κυκλοφορίας από οχήματα της Τροχαίας και την παρουσία δεκάδων ένστολων και μη αστυνομικών ήρθε στην πόλη μας ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης.
Τα πρωτοφανή σε ένταση και έκταση αστυνομικά μέτρα σημαδεύτηκαν  από μια
πρωτόγνωρη ενέργεια . Άνδρες της κρατικής ασφάλειας από τη Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε μαζικές προσαγωγές-συλλήψεις πολιτών από τα γύρω καταστήματα και πεζοδρόμια σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης!
   Άγνωστο υπό ποιου την εντολή και καθοδήγηση ,αστυνομικοί έμπαιναν ακόμη και σε κλειστό χώρο παρακείμενης καφετερίας και οδηγούσαν στο Τμήμα αμέριμνους  πολίτες που εκείνη την ώρα απλά έπιναν τον καφέ τους! Εμβρόντητοι και άναυδοι πολίτες παρακολουθούσαν την πρωτοφανή παραβίαση κάθε έννοιας νομιμότητας και κατάλυσης της Δημοκρατίας.
   Η δράση της αστυνομίας που περισσότερο προσομοίαζε σε καθεστώτα Μαδούρο και Βόρειας Κορέας δεν έμεινε αναπάντητη από την πλευρά των πολιτών ,καθώς όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ ,προχώρησαν σε ομαδικές μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για κατάχρηση εξουσίας.


2 σχόλια:

  1. Nτροπή σας ρε ξεφτιλισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και υπάρχουν ακόμα άτομα που ευαγγελίζονται ότι αυτός ο τόπος κυβερνάται από προοδευτική και δημοκρατική κυβέρνηση!ΑΙΣΧΟΣ γιά την χούντα του 2019!

    ΑπάντησηΔιαγραφή