Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Εκλογές βλέπουν κάποιοι στις 19 Ιουνίου, ημέρα Αγίου Πνεύματος


Μία πληροφορία για πρόωρες εκλογές στις 19 Ιουνίου που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο ήταν αρκετή για να δημιουργήσει κάποια αναστάτωση στα επιτελεία κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.
Χωρίς να ξέρει κανείς πως και από που προήρθε αυτή η πληροφορία, ωστόσο τα σενάρια αλλά και τα επιχειρήματα λένε για απόφαση που έχει πάρει ήδη ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου και που στόχος είναι να βγει πρώτο κόμμα και με κυβέρνηση συνεργασίας να μπορέσει με νωπή λαϊκή εντολή να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ.
Η ημερομηνία της 19ης Ιουνίου είναι καταλυτική ούτως ώστε να μπορέσει να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές με τη μικρότερη προεκλογική περίοδο που επιτρέπει το Σύνταγμα δηλαδή 3-4 εβδομάδες!
Σαν στήλη, θεωρούμε ότι το παραπάνω σενάριο δείχνει να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ωστόσο όμως οφείλουμε να το καταγράψουμε μιας και παίζει σαν είδηση αφήνοντας τον κάθε ένα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι πάντως πως μέχρι τέλος του Μαΐου θα ξέρουμε εάν θα επαληθευτεί. Κυριακή κοντή γιορτή που λένε.

Από Πέλλα Δώθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου