Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μεϊμαράκης και Άρης βάζουν τους ανθρώπους τους στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια


Δημοσκοπήσεις σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας διενεργεί η Συγγρού, τα αποτελέσματα των οποίων θα επηρεάσουν κατά πολύ τις αποφάσεις του Σαμαρά για το ποιοι θα συμμετάσχουν στα γαλάζια ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η εταιρεία Rass, για λογαριασμό της ΝΔ, "μετρά" μια σειρά απο πρόσωπα για την Αχαϊα, προκειμένου να διαπιστωθεί η δυναμική και η εκλογική "διείσδυση" του καθενός στο εκλογικό σώμα της περιοχής.

Συγκεκριμένα, στην έρευνα ζητείται η γνώμη των πολιτιών για τους: Καραμαλίκη, Νικολόπουλο, Γκοτσοπούλου, Κυριακοπούλου, Τσούκαλη, Ράγιου, Παπαδόπουλο. Παπαδημάτος Χριστόπουλο, Σταυρόπουλο, Χρυσανθακοπούλο, Μπεκίρη, Τσιγκρή, Σπηλιόπουλο, Α. Τριανταφυλλόπου, Δ. Τριανταφυλλόπουλο, Παναγιωτοπούλου, Καραθανασόπουλο.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και πρόσωπα απο άλλα κόμματα, όπως του ΛΑΟΣ και του ΠΑΣΟΚ για να καταγραφεί κατά πόσο αυτοί έχουν επιρροή στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Η ένταξη στη λίστα μέτρησης του ναυάρχου εν αποστρατεία Γιώργου Καραμαλίκη λέγεται ότι έγινε μετά απο επιθυμία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Σημειώνεται ότι ο Καραμαλίκης ήταν Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού επί υπουργίας Μεϊμαράκη στο Άμυνας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Η συμμετοχή στη δημοσκόπηση της Νίκης Γκοτσοπούλου έγινε μετά απο παρέμβαση του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Σημειώνεται ότι η κ. Γκοτσοπούλου ήταν γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας επί θητείας Σπηλιωτόπουλου.

Πηγή www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου