Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Σαμαράς από ΑΠΘ: «Δεν έχουν αντίκρισμα οι θυσίες του λαού»


«Οι θυσίες του λαού δεν έχουν αντίκρισμα, διότι προβλέπεται ότι και το 2012 το έλλειμμα θα παραμείνει στο 10%» προειδοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του σήμερα που διοργανώθηκε από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενόψει των φοιτητικών εκλογών στις 18 Μαΐου.

Ουσιαστικά, η ομιλία του κ. Σαμαρά στο ΑΠΘ σηματοδοτεί την έναρξη της επικοινωνιακής εξόρμησης του κόμματός του για την αναθεωρημένη πρόταση του κόμματός του για την έξοδο από την κρίση, γνωστή και ως «Ζάππειο 2».

Στο ασφυκτικά γεμάτο με τύμπανα και πανό της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αμφιθέατρο, ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι είναι ανίκανο να περιορίσει το έλλειμμα, τονίζοντας ότι «μπαίνουν συνεχώς λουκέτα και η Τσιμισκή γέμισε με άδεια καταστήματα». Για το «Ζ'άππειο 2», δήλωσε ότι «έχουμε απλές και ρεαλιστικές μετρημένες προτάσεις, είναι συνδυασμός ανάκαμψης και περικοπής της σπατάλης για να αντιμετωπιστεί το έλλειμμα». Υποσχέθηκε δε ότι «θα βρούμε τα αναγκαία για να ζήσουν οι συνταξιούχοι με αξιοπρέπεια, την οποία τους την έκλεψε το ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του». Τάχθηκε υπέρ της άρσης του ασύλου στα πανεπιστήμια και δήλωσε ότι είναι κόντρα στην εύκολη τακτοποίηση των εθνικών θεμάτων, τονίζοντας ότι «είμαστε Ελληνες, σπόρος που δεν πεθαίνει». Χαρακτήρισε ως την πιο ισχυρή σφυγμομέτρηση τις φοιτητικές εκλογές μεθαύριο και υπενθύμισε το σύνθημα «αρχίζει η νίκη από τη Θεσσαλονίκη» που έσπευσαν να φωνάξουν οι εκατοντάδες φοιτητές που βρίσκονταν στο αμφιθέατρο.

Πηγή www.agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου