Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Επιβεβαίωση τηλεφωνικής επικοινωνίας Παπανδρέου -Σαμαρά


Επιβεβαιώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή, η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, τηλεφώνησε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά και ενημερώθηκε για τις προτάσεις της ΝΔ στο «Ζάππειο ΙΙ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Α. Σαμαρά να υπάρξει εθνική συνεννόηση, εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
«Η αναγκαία συναίνεση δεν κλείνει με ένα τηλεφώνημα και χρειάζονται πράξεις και ενέργειες», τόνισε ο κ. Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι «ο λαός δεν συγχωρεί μικροκομματικές τακτικές και πρακτικές, για κομματικά οφέλη».

Επανέλαβε δε ότι η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος θα γίνει με τους κανόνες που προβλέπονται από την κοινοβουλευτική διαδικασία, αντικρούοντας τις πληροφορίες ότι η τρόικα ζητά αυξημενη πλειοψηφία 180 ψήφων.

Ο Γ. Μιχελάκης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κ. Πεταλωτής για την ενώ λόγω τηλεφωνική επικοινωνία, δήλωσε τα εξής: «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είπε στον Πρωθυπουργό αυτά που είπε και την επομένη, στο Ζάππειο, σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό».

Πηγή www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου