Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Αφού μπόρεσαν οι 300 γιατί όχι και οι 11»...


Όχι μόνο είναι φιλέλληνας και το δείχνει, γνωρίζει και την ελληνική ιστορία… Ο λόγος για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος σχολίασε την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γερμανία, εκφράζοντας μια εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη από το… σύνολο του ξένου Τύπου και των συναδέλφων του.

Την ώρα που ο Οτμαρ Χίτσφελντ δήλωσε ξεκάθαρα πως «Οι Ελληνες δεν έχουν καμία τύχη και κανείς δεν τους υπολογίζει για πρόκριση», ήρθε ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και πλέον προπονητής να δώσει μια απάντηση, καλύτερη και από… Ελληνα:..


«Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει ότι θα είναι το παιχνίδι της ζωής του. Επίσης γνωρίζει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανηφόρα. Αλλά αφού μπόρεσαν 300 Ελληνες να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε και 11 έχουν δυνατότητες κόντρα στην Γερμανία», υπογράμμισε ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε άρθρο του και πρόσθεσε:
«Η Ελλάδα έκανε το θαύμα επικρατώντας της Ρωσίας και θα πρέπει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό της πνεύμα κόντρα στην Γερμανία, στο Γκντανσκ».
Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην Γερμανία: «Είναι μια νέα, αθλητική και δυνατή ομάδα. Όμως οι Ελληνες είναι σκληροί και έμπειροι. Το γεγονός αυτό τους δίνει το αβαντάζ στην δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος πως θα αντισταθούν ηρωικά, πιστεύω πως στο τέλος οι Γερμανοί θα νικήσουν.
Εύκολα θαυμάζει κανείς την γερμανική ομάδα. Διαθέτει νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και φυσικά αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ίσως και για την κατάκτηση του τουρνουά».

Πηγή  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου