Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αγιασμός και προπόνηση για την Αναγέννηση πριν την μάχη του πρωταθλήματος.



Με Αγιασμό που τελέστηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών και αμέσως μετά η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων, η Αναγέννηση Γιαννιτσών , έκλεισε τις προπονήσεις πριν το παιχνίδι της Κυριακής.
Το παρόν έδωσαν οι ποδοσφαιριστές  αλλά και μέλοι της διοίκηση της ομάδας, για να κλείσει η μέρα με δείπνο ενότητας το βράδυ της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, η πρώτη και η δεύτερη ομάδα των «κυανόλευκων» συνέφαγε σε ταβέρνα των Γιαννιτσών, συσφίγγοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Για την πρεμιέρα της Κυριακής, με τον Βύζαντα Μεγάρων εντός έδρας, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γιόγιος, Χαρμάνας και Αρβανιτόπουλος, ενώ το Σάββατο δόθηκε ρεπό από τον Νίκο Παναγιωτίδη. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η 19μελής αποστολή της Αναγέννησης, στην οποία μετέχουν οι Λαμπάκης, Καραογλανίδης, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Σπαθάρας, Καρπαθάκης, Σερέτης, Χατζόγλου, Τσιάμης, Μπαξεβάνος, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σιδηρόπουλος, Καρακάσογλου, Φάμπιο, Στεφανίδης, Ντε Πάολα, Πολίτης και Παλαιολόγος.
Επίσης με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών διά του μέλους του Χρήστου Βασιλειάδη , ευχαριστεί δημόσια τον Λεωνίδα Μεταξά, συμπολίτη και φίλαθλο της Αναγέννησης που διαμένει στην Αθήνα, για την πολύτιμη βοήθειά του προς την ΠΑΕ, όπως επίσης και τον Αλέξανδρο Βουδρισλή για τον ίδιο λόγο.

Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου