Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα αίτηση παράκαμψης Γιαννιτσών στο ΕΣΠΑ


Η υποβολή νέας αίτησης για την άμεση ένταξη του έργου της παράκαμψης των Γιαννιτσών στο ΕΣΠΑ αποφασίστηκε στη συνάντηση εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτών από την Πέλλα, με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. 
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν όλα τα προγραμματικά και χρηματοδοτικά ζητήματα που σχετίζονται με την υλοποίηση του έργου της παράκαμψης των Γιαννιτσών και ιδιαίτερα τα τεχνικά ζητήματα της σύμπτυξης του χρονοδιαγράμματος μελέτης των συμπληρωματικών τεχνικών έργων του οδικού άξονα...

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Πέλλας επισήμαναν τόσο την αναγκαιότητα υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας της οδού, όσο και το δίκαιο του αιτήματος ένταξης και χρηματοδότησης του έργου.
Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δήλωσε μετά τη σύσκεψη ότι το συγκεκριμένο έργο, πέρα από το γεγονός ότι θα εξασφαλίσει την γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, έχει ειδικό αναπτυξιακό και ανταποδοτικό χαρακτήρα καθώς θα συνδέσει την Πέλλα με εθνικά και διευρωπαϊκά δίκτυα, επιτρέψει την λειτουργική μεταφορά των αγροτικών και μεταποιημένων προϊόντων της.
Τόνισε, δε, ότι η γρήγορη ολοκλήρωση του έργου είναι σημαντική επίσης για την προσέλκυση επενδύσεων και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Επίσης, αποφασίστηκε η υποβολή αίτησης για ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της παράκαμψης της Χαλκηδόνας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, οι βουλευτές του νομού, Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης, Θεοδώρα Τζάκρη, Ιορδάνης Τζαμτζής, καθώς και οι δήμαρχοι Δημήτρης Γιάννου, Δημήτρης Πασσόης και Γρηγόρης Στάμκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Σημείωση: Θα επανέλθουμε με ρεπορτάζ του πολιτικού μας συντάκτη ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις  σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα το οποίο απασχολεί τον νομό μας.

7 σχόλια:

  1. Για ποια νέα αίτηση στο ΕΣΠΑ μιλάνε; Αυτοί στη σύσκεψη επάνω το έργο το βγάλαν ανώριμο.΄Πότε προλάβαν και το ωριμάσαν και το βγάλαν ώριμο; Θα μας τρελάνουν με τα πισογυρίσματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο χρόνια ο Σταμκος Δήμαρχος και για την παράκαμψη Γιαννιτσών δεν έβγαλε κιχ!!! Στη συνάντηση σαν τι πήγε; Σαν αυτοκράτορας; Κρατόντας την τρίαινά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεα αιτηση και κουραφεξαλα!Το εργο χαθηκε τελειωσε εκανε φτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΧ...ΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΥΦΟΣ 100 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ.
      ΣΩΣΤΑ: ΤΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΔΑΣ!

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ; ΒΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα δειτε σε λιγο καιρο που θα βαλει την τριαινα του ο κακομοιρης ο Σταμκος,που στην ζωη του οπου δουλεψε ως υψηλομισθος το μονο που καταφερε ηταν"σκονη και θρυψαλα".Οπως λεει και ο ιδιος,καντε λιγο υπομονη και θα τριβετε τα ματια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή