Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Oπαδοί του Χίτλερ και του Στάλιν πρόσβαλαν την επέτειο των Γιαννιτσών.



Την επέτειο μνήμης μιας από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία των Γιαννιτσών, αυτή της εκτέλεσης 120 αθώων συμπολιτών μας από τα στρατεύματα κατοχής το 1944, επέλεξαν τα φασιστικά άκρα της δεξιάς και της αριστεράς για να προβάλλουν τον "σύγχρονο πολιτικό τους λόγο". Χωρίς ίχνος ντροπής και με πλήρη έλλειψη σεβασμού στην μνήμη των απλών ανθρώπων της πόλης μας που έδωσαν την ζωή τους γι αυτή την πατρίδα, τα ανεγκέφαλα στελέχη και θαυμαστές του Χίτλερ και του Στάλιν από την άλλη πλευρά, μετέβαλλαν το χώρο σε πεδίο μάχης. Για μια ακόμη χρονιά οι δήθεν υπερασπιστές της ιστορικής μνήμης προέταξαν τον
ιδεολογικό τους σκοταδισμό και αμαύρωσαν την εκδήλωση μνήμης και σεβασμού. Αδιαφορώντας για την ιστορικότητα της στιγμής,με κροτίδες ,παρωχημένους τσαμπουκάδες,κραυγές και συνθήματα τη στιγμή που ιερείς έψαλλαν το Τρισάγιο αλλά και όταν ακουγόταν ο Εθνικος Ύμνος, τα "μαυροφορεμένα" από τη μια και "κοκκινοβαμμένα" από την άλλη φασιστοειδή έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο και προτίμησαν την αλληλοτροφοδοτούμενη ένταση που οδήγησε σε συμπλοκή. Η πολιτική γύμνια των ακραίων φασιστοειδών που έχουν κάνει λάστιχο τη δύσμοιρη δημοκρατία και ιστορική μνήμη αυτής της πολύπαθης χώρας δεν θα περάσει έτσι.Τη στιγμή που ο λαός μας εξαθλιώνεται τα φασιστικά άκρα απαξιώνουν για κομματικά οφέλη τις αληθινές αρχές και αξίες του λαού μας.Ντροπή σας μιάσματα.
 "Τοποτηρητής"

42 σχόλια:

  1. ασχετάρα το σχόλιό σας...
    καταρχάς ήταν 25 χρυσαυγίτες από την μία, και όλος ο υπόλοιπος κόσμος από την άλλη. Δεύτερον κανένας δε φώναξε σύνθημα υπέρ του Στάλιν. Τρίτον οι χρυσαυγίτες φώναζαν ''τιμή στους χίτες τους ταγματασφαλίτες''. Τέταρτον δεν έγινε καμία συμπλοκή των πολιτών με τους χρυσαυγίτες. Πέμπτον η ιστορική αλήθεια είναι μία και δεν ξαναγράφεται: το ολοκαύτωμα έγινε από τους Γερμανούς σε συνεργασία με τους έλληνες ταγματασφαλίτες. Για πιο λόγο τροφοδοτείται την θεωρεία των δύο άκρων? ποιά η σκοπιμότητά σας?

    Όποιος δε θέλει να καταδικάσει τον ναζισμό και τους υποστηρικτές του, πάντα θα βρίσκει ένα κάρο προφάσεις για να τον δικαιολογεί.
    Κρίμα ΠέλλαΔωθε....πολύ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είσαι τοποτηρητής. Είσαι με το μέρος των ναζί, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις. Στις 14 Σεπτέμβρη 1944 δολοφόνησαν οι πολιτικοί πρόγονοι των χρυσαυγιτών οι ταγματασφαλίτες του πούλιου με τους ναζί, τους 120 συμπολίτες μας. Δεν έχουν καμιά δουλειά στο μνημόσυνο οι πολιτικοί απόγονοι των δολοφόνων. Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα δέχονταν στο μνημόσυνο του δολοφονημένου πατέρα του τον αμετανόητο δολοφόνο είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις πρώτα στον εαυτό σου. Οι χρυσαυγίτες φώναζαν τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες. Τί δεν καταλαβαίνεις;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση προς τον διαχειριστή: Αυτό είναι άρθρο του Πέλλα Δώθε???? Λυπάμε πολύ αλλά έτσι φαίνεται....ας μπαίνατε στον "κόπο" να γράψετε ότι κάποιος από τους αναγνώστες σας το έστειλε....Εδώ μιλάμε για ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ....Θα μπορούσατε πριν να βιαστείτε να δημοσιευσετε κάτι που έγραψε κάποιος να κάνετε ρεπορταζ και να γράψετε τι πραγματικά έγινε εκεί....Λυπάμαι πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειναι δυνατον να σχολιαζουν ορισμενοι αριστεροι περι θυτη και θυματος...μιλανε για τον Σταλιν τον μεγαλυτερο σφαγεα που περασε απο την ευρωπη και αφανισε περισσοτερο λαο απο τον χιτλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Σταλιν ρε φιλε; Εγραψα εγω πως ειμαι Σταλινικη; Ουτε ΚΚΕ ειμαι, ουτε Συριζα και δε στηριζω και κανενα κομμα. Απλος πολιτης ειμαι που δεν αντεχω το παραλογο οι θυτες να στεφανωνουν τα θυματα. Ηρθαν σημερα οι απογονοι των ταγματασφαλιτων και αυτο αποτελει υβρη. Οι χ.α. ηταν στην μια πλευρα μονοι τους και ολος ο υπολοιπος κοσμος μαζεμενος απεναντι τους. Αν εσυ απο 2 φονιαδες προτιμας καποιον, προβλημα σου, εγω δεν στηριζω κανεναν. ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
  5. 2 ακρα; Καλα δεν βαρεθηκατε με αυτη την καραμελα;
    "Τιμη στους χιτες και ταγματασφαλιτες" φωναζαν με το που εφτασαν στο χωρο οι μπραβοι της χρυσης αυγης, τιμη στους συνεργατες των Γερμανων. Τι ηρθαν να δειξουν σημερα; Το σεβασμο τους στους νεκρους; Οι ιδεολογικοι απογονοι των θυτων τιμουν τα θυματα; ΠΡΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ: Το Μega ψαχνει νεους αρχισυντακτες για την εξισωση φασιστων και απλων πολιτων, με πολυ καλο μισθο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτή η χώρα πλήρωσε και θα πληρώνει πολύ ακριβά τα φασιστόμουτρα της δεξιάς και της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Μνημείο του Ομαδικού Τάφου των Γιαννιτσών και πάνω-πάνω αναφέρει : "ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΝ 110 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ".
      Ας το ξαναδιαβάσει και να το εμπεδώσει ο Δήμαρχος Στάμκος, οι διάφοροι "νοικοκυραίοι" της πόλης με ανοχή στη Χ.Α., οι οπαδοί της θεωρίας των δύο άκρων, οι αντικειμενικοί τοπικοί "δημοσιογραφίσκοι" και σχολιαστές των ΜΜΕ και φυσικά οι ιδεολογικοί απόγονοι των ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ταγμασφαλιτών των ΠΑΟτζήδων των Πούλου-Σκαπέρδα.
      Οι τελευταίοι με την ανοχή των προηγούμενων, αλλά και την προστασία της Αστυνομίας, είχαν το θράσος να καταθέσουν και στεφάνι φωνάζοντας μάλιστα και το σύνθημα "ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ" προκαλώντας όλοι οι παραπάνω την ιστορική μνήμη της πόλης των Γιαννιτσών. Τίμησαν και τους ιδεολογικούς τους συγγενείς Ναζιστές με τον περήφανο χιτλερικό χαιρετισμό του Σαχινίδη, όπως όφειλαν.
      Άκου ίσες αποστάσεις !!!... Άκου τα δύο άκρα !!! Ας προβληματιστεί ο καθένας…..

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστές επισημάνσεις !

      Διαγραφή
  7. +1000000000000 στον αρθρογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ήρθε η εν ψυχρώ τραγική δολοφονία της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι για να τον επιβεβαιώσει +200000000000000 φορές.
      Όπως και οι προηγούμενες επιθέσεις στο Πέραμα ενάντια στο ΚΚΕ,όπως είχαν προηγηθεί τα μαχαιρώματα των Πακιστανών, όπως είχαν προηγηθεί δεκάδες "φιλήσυχες" εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα, μαχαίρια και γροθιές ανά την Ελλάδα.
      Ο Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!!

      Διαγραφή
  8. Ρε σεις φιλαράκια αριστεροί θα μας τρελάνετε.Πού είδατε πως ο υπογράφων δικαιώνει την ΧΑ;;;; Τα σχόλια σας επιβεβαιώνουν το αρθρογράφο.Είστε και σεις το ίδιο φασίστες με τα νούμερα της ΧΑ.Δεν ανέχεστε άλλη άποψη.Δεν αντέχετε κριτική.Πείτε μου γιατί θα τρελαθούμε.Ο "Βουκουρέστης" που έδινε το σύνθημα να γιουχάρουν όταν έψελναν οι ιερείς είναι πιο δημοκράτης απο τους λεχρίτες χρυσαυγίτες.Επειδή δεν φοράει μαύρες αρβύλλες είναι καλύτερος.Σεβαστήκατε εσείς του δήθεν αντιφασιστικού μετώπου την ιερότητα της στιγμής;;;Σας ενδιέφερε μόνο να γιουχάρετε τους φασίστες της απέναντι πλευράς.Είστε η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι κάνουν οι Βουδαπέστηδες, αλλά οι επικίνδυνες εξισώσεις και οι θεωρίες των δύο άκρων βγάζουν λάδι την απαράδεκτη για δεύτερη χρονιά παρουσία της Χ.Α. στο Μνημόσυνο του Ομαδικού Τάφου των Γιαννιτσών. Πρόκειται για Μνημόσυνο με θύματα των Γερμανών κατακτητών σε συνεργασία με τους ντόπιους συνεργάτες τους ταγματασφαλίτες της Ομάδας ΠΑΟ ( Πούλιος-Σκάπέρδας ). Αλίμονο για την ιστορική μνήμη και τη γνώση για τους νεώτερους αυτή η ιεροσυλία. Δυστυχώς γίνεται και με τις πλάτες της Δημοτικής Αρχής του Στάμκου ( που έχει και θύματα από την οικογένειά του ), που για μικροπολιτικούς λόγους & υπολογισμούς επόμενων δημοτικών εκλογών, ανέχονται αυτήν την ιεροσυλία. Κρίμα για τα θύματα του Ναζισμού-Φασισμού στα Γιαννιτσά, τους απόγονούς τους και την ιστορία των Γιαννιτσών.

      Διαγραφή
  9. ΖΩΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ...ΝΤΡΟΠΗΗΗ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ...ΖΩΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλάκες και φασίστες να μην είστε. Τα άλλα διορθώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Στάμκος, κάνει την πάπια,ενώ όφειλε ως χρέος του απέναντι στην ιστορία αυτής της πόλης, απέναντι στον Δήμαρχο αυτής της πόλης, που έδωσε τη ζωή του για να μην "δώσει" έλληνες συμπολίτες του να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με μιαν απαγόρευση. Οσο για σένα Πέλλα Δώθε, που υποτίθεται ότι επιδεικνύεις ουδετερότητα βάζοντας το θύτη και το θύμα στο ίδιο καλάθι, ήταν η τελευταία φορά που σε διάβασα. Και να ξέρεις ότι τιμή σου έκανα, τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακούστηκε πουθενά κάτι για το Στάλιν; Μόνο "Τιμη στους χιτες και ταγματασφαλιτες" ακούσαμε από φασισταριά της Κ Βρύσης ιδεολογικά εγγόνια των τότε δοσιλόγων/δολοφόνων. Είναι ρεπορτάζ αυτό εμετικό κείμενο; Ζηλέψατε τη δόξα του Σκάι παλιοξεφτίλες η απλά πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα για να καλύψετε την απαθή στάση πολιτικής και δημοτικής αρχής στο μνημόσυνο; Αίσχος και αηδία εγκάθετα σκυλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τους μαλάκες που κάνουν τους ανήξερους για τα ολοκαυτώματα του κομμουνισμού ... ας διαβ΄σουν να ανοίξουν τα στραβά τους ...
    Ο μεγαλύτερος σφαγέας του Στάλιν με 10.000.000 νεκρούς στο κοντέρ του... ήταν εβραίος κομμουνιστής

    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και για τους ακόμα πιο άσχετους που έγιναν καθηγητές Ιστορίας ... κατά τη διάρκεια του υποτιθέμενου Ολοκαυτώματος .... κυνηγημένοι εβραίοι σχεδίασαν την Ατομική βόμβα που σκότωσε σε κλάσματα δευτερολέπτων ... 300.000 Γιαπωνέζους ...
    Αυτό ΟΥΤΕ ο Χίτλερ θα το διανοούνταν ...
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ (MANHATTAN PROJECT) ¨ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ...
    http://inventors.about.com/od/astartinventions/a/atomic_bomb.htm

    Except the Italian scientist Fermi who had a JEWISH wife ... for the rest ... a really crazy "coincidence" ... All Jews

    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Bohm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Le%C3%B3_Szil%C3%A1rd
    http://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Wigner
    http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Robert_Frisch http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Peierls
    http://en.wikipedia.org/wiki/Felix_Bloch
    http://en.wikipedia.org/wiki/Niels_Bohr
    http://en.wikipedia.org/wiki/Emilio_G._Segr%C3%A8
    http://en.wikipedia.org/wiki/James_Franck
    http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Teller
    Enrico Fermi, Jewsih Wife http://en.wikipedia.org/wiki/Laura_Fermi

    Jewish also were the spies...

    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Greenglass http://en.wikipedia.org/wiki/Julius_Rosenberg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το 37% των "ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ" που κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ ήταν ... ΕΒΡΑΙΟΙ ... τα λένε οι ίδιοι ... όχι οι Χρυσαυγουλίτες...

    37% of all "American" Nobel Prize winners are Jews ...

    http://www.simpletoremember.com/articles/a/jewish-nobel-prize-winners

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pella dothe ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ο συντακτης του κειμενου ειναι ενας γυμνοσαλιαγκας που μαλλον φοβαται μην φαει ξυλο απτους τραμπουκους..οπως χεστες ειναι κ στην δημοτικη αρχη που δεν απαγορεψαν στους δολοφονους των 120 ανθρωπων να παρευρεθουν στο μνυμοσυνο τους!
    γιαννιτσαρα σιτι για αλλη μια φορα αποδεικνυεις οτι εχεις μονο απαθεις βλακες και εγκαθετους φασιστες σε ολα τα αξιωματα.
    ντρεπομαι να λεω οτι ειμαι απο τα γιαννιτσα ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα Γιαννιτσά ντρέπονται ακόμα πιο πολύ που έβγαλαν έναν "φωστήρα' σαν εσένα... που δεν βλέπει το σύστημα πίσω κι από τις δυο εκφάνσεις της ληστείας και της καταπίεσης που λέγονται ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ... Στο ΚΚΕ η λέξη η Δημοκρατία είναι άγνωστη... Μόνο με δαχτυλίδια εκλέγουν αρχηγούς τα πρόβατα... Στις κομμουνιστικές χώρες ...από εκλογές ... να φάνε και οι κότες...

      Διαγραφή
  17. Τα ,<2 ακρα >> καθε αλλο παρα ψεμα είναι. Δυστυχως η άκρα αριστερά είναι ακριβώς ότι η άκρα δεξιά ...και λιγο χειρότερη θα έλεγα. Ότι θέλετε πείτε. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό μπορεί να το πεί μόνο καποιος που δεν ανήκει σε καμία απο τις πάνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο αρθρογράφος τα έγραψε μια χαρα. Όπως ξεχεσε τούς χρυσαυγιτες ξεχεσε και τους φασίστες της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω που ήμουν παρόν λυπηθηκα παρα πολυ για τους Χρυσαυγιτες.Έπρεπε να δώσουν 2-3 σφαλιάρες στους αλήτες που ήρθαν να αμαυρωσουν την εκδήλωση.Κάτι λιγδες κ βουκουρεστιδες που έδιναν το σύνθημα νομίζουν ότι τώρα που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ κ στη Δημαρ ο κόσμος ξέχασε ποιοι είναι.Οι παπάδες έψαλλαν κ αυτοί γιουχαριζαν.Η φιλαρμονική έπαιζε τον εθνικό ύμνο κ αυτοί έβριζαν.Ήρθαν να διαδηλώσουν οχι να τιμήσουν τους νεκρούς.Δε σεβάστηκαν τίποτα.Αλλα δε φταίει κανεις φταίνε η Χρυσαυγιτες που δεν τους έδειραν να βάλουν μυαλό.Ήρθε ποιος;Ο Λακης να μας δείξει το μπόι του.Ήρθε να διαδηλωσει ποιος;Ο Λακης;Τέτοιες λερες θέλει ο Συριζα;Ας τους χαίρεται λοιπόν γιατί εμείς για άλλη μια φορά θα τους φτυσουμε κατάμουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι μεν (Χρυση Αυγή) φωναζαν "Τιμη στους χιτες και ταγματασφαλιτες", οι δε (Αριστεροι) φωναζαν "ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ- Μελιγαλάς". Ντροπή και αισχος...
    ΥΓ: Οποιος δεν γνωρίζει το αηδιαστικό και αντιεθνικο περιοχόμενο των δυο συνθημάτων ας φροντισει να το μαθει..Η σφαγή στον Μελιγαλά αποτελεί απο τις πλεον μαυρες στιγμες της ελληνικης ιστορίας. Η Αριστερά, σε καμία από τις εκφάνσεις και εκδοχές της, δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη και δεν αναγνώρισε τη σφαγή και τη βαρβαρότητα εκείνη, καλύπτοντάς τη με ηλίθιες υπεκφυγές τύπου «Ήταν η δίκαιη απάντηση του λαού στις βαρβαρότητες των μοναρχοφασιστών…» κλπ.
    Δυστυχώς, έτσι κάνει πάντα με τα σφάλματά της –αναγνωρίζοντάς τα μετά από δεκάδες χρόνια, έχοντας στο μεταξύ εξομοιωθεί σε βαρβαρότητα λόγου και μεθόδων με τους αντιπάλους που καταγγέλλει…
    Και αντί αναγνώρισης και συγγνώμης, τολμούν σήμερα μέλη και οπαδοί της να προκαλούν τις μνήμες με αυτό το άθλιο σύνθημα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΥ φίλε 6.02 Για να μάθεις την ιστορία και απο τις δυο πλευρές στην κρύα βρυση έχει οικογένειες με θύματα και απο τους Κουμουνιστες και επειδει ακριβώς η πόλη μας έζησε άσχημες στιγμές τότε σήμερα ζούμε μονιασμενοι χωρίς διαχωρισμούς αφήνοντας στην άκρη κάθε τι ακραιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε ρε φίλε γιατί δεν κάνετε μια εκδήλωση και έσεις για να τιμήσετε τους νεκρούς σας??? Να έρθουν και τα "ορφανά του Στάλνιν" όπως τους αποκαλείτε να καταθέσουν στεφάνι??? Τότε όμως κατι τέτοιο θα ήταν απαράδεκτο, ε???? Βρε άντε από εκεί που ήρθαν οι ΧΑ να καταθέσουν στεφάνι που??? Να τιμήσουν ποιους??? Τους ταγματασφαλίτες που σκοτώσαν τους συντοπίτες μας???ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Και εμείς εδω στα Γιαννιτσα μια χαρα μονιασμένοι είμαστε, και εντελος πληροφοριακά οι ΧA δεν ήταν Γιαννιτσιώτες. Οι Γιαννιτσιώτες είμασταν από απέναντι και ουτε ένας δεν ήταν μαζί τους...τα Γιαννιτσα σας έβαλαν στο περιθώριο...ο απλός ο κόσμος (μη κομματικοποιημένος) άρχισαμε να μην τους φοβόμαστε....Προκλητικοί ήταν οι ΧΑ που ήρθαν στα Γιαννιτσα να τιμήσουν τους ταγματασφαλίτες!
      ΥΓ: Δεν είμαι ο 6.02

      Διαγραφή
  22. Μια ζωή η αριστερά έπερνε δύναμη από τις κοπριές της ακροδεξιάς.Το ίδιο κοπριές είναι κι αυτοί που δεν σεβάστηκαν την ιερότητα της σημερινής εκδήλωσης.Ποτέ δεν μίλησαν για τα θύματα που εξάλλου δεν ανήκαν και στην αριστερά για όσους ξέρουν από ιστορία της πόλης.Έρχονταν σφαγείς συμμορίτες του ΕΑΜ και το Πασοκ τους επέτρεπε επι δεκαετίες να καπηλεύονται τη θυσία απλών Γιαννιτσωτών.Οι κοπρίτες προδότες ταγματασφαλίτες της Κρύας Βρύσης ήταν το αντίπαλο δέος των προδωτών της αιματοβαμμένης κομμουνιστικής αριστεράς.Ουστ και στα δύο άκρα.Ουστ και στους νέους εκφραστές τους.Συγχαρητήρια στον αρθρογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για τα θυματα που υπαρχουν στην ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ απο "ανταρτες" θα αναφερθεις η θα το κανεις γαργαρα?τα ταγματα ασφαλειας ηταν αυτα που μετα τον πολεμο δεν επετρεψαν να παραδοθει η χωρα στους τοτε κομμουνιστες και τους απεκρουσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανθρωπέ μου θα μας τρελάνεις...Δηλαδή να έρθουν να καταθέσουν στεφάνι αυτοι για τα θυματα σας??? Θα ήταν ωραία??? Τον ναζιστικό χαιρετισμό τους τον είδες??? Ζήτω οι χυτες και οι ταγματασφαλίτες φώναζαν....που??? Σε ποιο μνημόσυνο??? Των Γιαννιτσωτών που τους σκότωσαν οι ναζι και οι ταγματασφαλίτες!!!! Παραλογο??? Στα Γιαννιτσα δεν τους θέλουμε τους ΧΑ. Εσεις εκεί στην ΚΒ μπορείτε να τους έχετε και για θεούς....εδώ όμως δεν τους θέλουμε....και το πήραν και χαμπάρι μην στεναχωριεσαι....Όλος οι Γιαννιτσιώτες φωνάζαμε ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ όταν καταθέταν στεφάνι....

      Διαγραφή
  24. emeis toulaxiston stin kria brisi otan paizei o ethnikos imnos den trgoudame sinthimata alla sebomaste tin ieri stigmi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ωραία τότε να κάτσετε στην Κρύα Βρύση σας, και να μην στελνετε τα ΧΑ σας....

      Διαγραφή
  25. GIATI ZORIZESTE.... KE OI KOUMOUNISTES SFAXANE KE OI TAGMATASFALITES SFAXANE TO MONO POU ALAZI INE O TROPOS POU SFAZANE EKTOS AUTOU PANTA XORIZOUME TIN ELLADA STA DIO, XRONIA OLOKLIRA TO IDIO TROPARIO FTANI KOURASTIKAME PIA MIA ZOI PROPAGANDES APO ROSIA KE AMERIKI MAS RIMAXANE TON TOPO KE EMIS ZITO FONAZOUME AKOMA.POSO FTOXOS AMORFOTOS KE AMIALOS LAOS MPORI NA IMASTE?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσοι επιμένουν στη θεωρία των δύο άκρων που βολεύει την κυβέρνηση με τις ακραίες πολιτικές της που διαλύουν τις ζωές μας,ας κοιτάξει το βίντεο με το ναζιστικό χαιρετισμό του Σαχινίδη στον ομαδικό τάφο που τιμούσαμε νεκρούς του ναζισμού. Αν και μετά από αυτόν δεν καταλαβαίνει με ποιους έχουμε να κάνουμε τότε είναι ή βαθιά νυχτωμένος ή συνένοχος για την άνοδο του φασισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εξοργισμένος Γιαννιτσώτης.15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:10 μ.μ.

    Bλέπω πως οι πάσης φύσεως κνιτες και συριζαίοι(πρώην μεταλαγμένοι του Πασοκ-διορισμένοι στο δημόσιο) έχουν αφηνιάσει.Ήμουν εκεί.Όπως κάθε χρόνο.Ο αρθρογράφος τα λέει σωστά.Εκνευρίζομουν αφάνταστα κάθε χρόνο με την προσπάθεια της αριστεράς να καπηλεύεται τους εθνικούς αγώνες και τη θυσία των συγγενών του πατέρα μου.Εκνευρίζομαι αφάνταστα με τα σκουλήκια τους ταγματασφαλίτες.Εκνευρίζομαι αφάνταστα με τα νούμερα της "ιλουστρασιόν" αριστεράς που χθες ενώθηκαν με πέντε δέκα αναρχικούς(αυτοί είναι πιο γνήσιοι απο τους αριστερούς) και με πρωτοστάτες γνωστούς γυμνοσάλιαγκες του παλαι ποτέ ισχυρού ΠΑΣΟΚ έδιναν το σύνθημα όταν οι ιερείς έψελναν ή όταν ακουγόταν ο εθνικός ύμνος.Σας σιχάθηκα.Όμως να ξέρετε πως ο Έλληνας έκανε μόνος του πέρα τα άκρα.Γιατί άκρα είστε.Είστε έτοιμοι για την δήθεν ιδεολογία σας να ποδοπατήσετε αξίες , να κάψετε σημαίες, να διακόπτεται ιερές στιγμές .Σκουλήκια του κερατά είστε.Τα δήθεν ιδεολογήματα να τα πουλάτε στους χαζούς και τους ανιστόρητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς όλοι φταίνε και εντελώς συμπτωματικά δεν αναφέρεις το Σαμαρά και τη "λαϊκή" δεξιά. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι για τη δυστυχία σε αυτόν τον τόπο φταίει το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε, μαζί με του κνίτες, το σύριζα και τους ναζί που από το 1945 μας κρατάνε στο σκοτάδι.
      Η απουσία ιδεολογικής διαφοράς ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ σε αφήνει παγερά αδιάφορο. Ίσως κάνω λάθος, ίσως δεν είσαι εμπαθής, ίσως δεν είσαι βαμμένος οννεδίτης, ίσως απλά να είσαι χαζός.

      Διαγραφή
  28. 1on osoi exoun paei stin xrisi augi filaraki mi tarazesai,den exoun paei ideologika alla logw antidrasis giati auti ti stigmi i xrisi augi ekfrazei tin antidrasi eite to theloume eite oxi
    2on einai kuriolektika gelio na taytizeis mia poli me tin xrisi augi...se pliroforw oti i xrisi augi stin kria brisi stis ekloges pire mikrotero pososto apo auto pou pire sta giannisa...
    3on stamatiste na diastreulwnete tin istoria...o poulos den eixe pote kamia sxesi me ton elliniko strato i me tin elliniki deksia ekeina ta xronia(blepe zerva,skaperda ktl)oi opoioi iperaspistikan tis oikogeneies twn deksiwn pou itan ermaio twn simmoritwn!opote ti diastreulwsi einai auti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Σταμκος ξέρει ότι θα πάθει πανωλεθρια στην κρύα βρυση αν ερχόταν κόντρα και με την χρυσή αυγή τελείωνε οριστικά το παιχνίδι ! Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΘΡΩΠΡΕ 14 Σεπτεμβρίου 2013 - 10:35 μ.μ. ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ?ΝΤΡΟΠΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς τον ανώνυμο 12:03 που έστειλε για δεύτερη φορά το ίδιο σχόλιο.
    "Φίλε αναγνώστη, παραβλέποντας τον απειλητικό και εκβιαστικό τόνο στην εισαγωγή σου, σε ενημερώνουμε πως εφόσον επιμένεις να θέλεις να δημοσιεύσουμε το σχόλιό σου θα σε παρακαλούσαμε να το στείλεις ακόμα μία φορά, αυτή την φορά όμως επώνυμα και εμείς δεσμευόμαστε να το ανεβάσουμε αυτολεξεί. Στην περίπτωση που επιθυμείς να δημοσιευτεί ανώνυμα, θα σου ζητούσαμε να παραλείψεις το σημείο που κάνεις αναφορά σε ανθρώπους που δεν είναι εν ζωή προκαλώντας ίσως με αυτό τον τρόπο τον θυμό συγγενικών του προσώπων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή