Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Για οικονομικούς λόγους σκότωσε και έκαψε το παιδί του

Οικονομικές διαφορές και συχνοί καυγάδες μεταξύ πατέρα και γιου φέρεται να αποτελούν την αιτία του εγκλήματος, σύμφωνα με όσα λέγονται στην τοπική κοινωνία του Άστρους.


Στη σύλληψη του 75χρονου πατέρα του 39χρονου θύματος Ι.Μ. που βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Αυγούστου στην χωματερή του Άστρος απανθρακωμένο μέσα στο όχημά του προχώρησε η Αστυνομία. Παράλληλα ερευνάται και η συμμετοχή άλλων ατόμων στην υπόθεση ανθρωποκτονίας που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται πως «Από την μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία και έχει συλληφθεί ο 75χρονος πατέρας του θύματος. Στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εξετάζεται τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων».
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από πλευράς αστυνομίας με περισσότερα στοιχεία.

Πάντως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι οικονομικές διαφορές και οι συχνοί καυγάδες οδήγησαν στο έγκλημα... Ενώ ο πατέρας φέρεται να έχει πυροβολήσει το γιο του και στη συνέχεια να έχει μεταφέρει το πτώμα και να έχει βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη...Ενώ ερευνάται και η εμπλοκή άλλων ατόμων, πιθανόν της μητέρας.


Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου