Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ξεκίνημα με νίκη των Ικάρων στο πρωτάθλημα μπάσκετ μίνι αγοριών



Η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος μίνι  μπάσκετ αγοριών  επεφύλαξε χαρές και χαμόγελα για τους 'Ίκαρους" Γιαννιτσών καθώς επιβλήθηκαν με  τελικό σκορ 56-49 του Αετού Κιλκίς στα Γιαννιτσά. 
Η Ακαδημία των Ϊκάρων" μπήκε μουδιασμένα στην αρχή του αγώνα και μένοντας πίσω στο σκορ . δίνοντας  δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι μπορούσαν να φύγουν με το ροζ φύλο αγώνα του νικητή. Στο δέύτερο όμως ημίχρονο, παίζοντας βελτιωμένη άμυνα και ψυχωμένη επίθεση, αφυπνίστηκε και κατέβαλε την αντίσταση του Αετού Κιλκίς
«Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε για μας  στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο.

Μέχρι τότε το παιχνίδι μας δεν ήταν καλό. Κάναμε αρκετά  λάθη, είμασταν νωχελικοί στην άμυνα, άστοχοι στην επίθεση   και οι αντίπαλοι  το χειρίστηκαν  σωστά και αποκτήσαν  μια μικρή διαφορά ασφαλείας η οποία και μας  άγχωσε..." δήλωσε ο Σπόντης Νίκος , προπονητής των "Ικάρων". "..Ευτυχώς  παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο , γυρίσαμε το παιχνίδι  και καταφέραμε, κάνοντας μια δυναμική εμφάνιση να φύγουμε νικητές από το παρκέ!....Θέλουμε ακόμα δουλειά ,ειδικά στον τομέα της ομαδικότητας!...Συγχαρητήρια για τη νίκη των παιδιών!.....».
«..Κάθε πρεμιέρα κρύβει άγχος .. Σήμερα κάναμε ένα κάναμε ένα κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος και έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια... Οι αντίπαλοι  ήταν  μια  πολύ καλή ομάδα, διέθετε  καλούς παίκτες και πάνω σ’ αυτό δουλέψαμε στα τάιμ άουτ, στο πως δηλαδή θα βρούμε τρόπους να σταματήσουμε τα ατού τους.,,,' σημείωσε ο προπονητής των "Ικάρων" Σερέτης Θεολόγος."...Ευτυχώς τα παιδιά  ακολούθησαν  τις οδηγίες  και  κατάφεραν  να βελτιώσουν το παιχνίδι τους  παίζοντας  πολύ καλή άμυνα  και μυαλωμένη επίθεση..Εξάλλου είναι η αρχή του πρωταθλήματος και   εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και τα «σκαμπανεβάσματα» είναι λογικό να υπάρχουν..! Καλή συνέχεια στους αντιπάλους και καλή πορεία στα δικά μας παιδιά!..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου