Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τούρκος βουλευτής απειλεί να κατεβάσει την ελληνική σημαία από ελληνικά νησιά!



Ο κύκλος των προκλητικών δηλώσεων από Τούρκους αξιωματούχους δεν λέει να κλείσει. Αυτή τη φορά μάλιστα οι δηλώσεις έγιναν μέσα στην τουρκική Βουλή όπου ξέσπασε άγριος καβγάς περί της... κυριότητας των ελληνικών νησιών. Στον καβγά πρωτοστάτησαν βουλευτές του CHP οι οποίοι καταγγέλλουν την τουρκική κυβέρνηση του ΑΚΡ ότι... παρέδωσε τα 18 νησιά και νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν δίστασαν να
απειλήσουν ότι θα πάνε οι ίδιοι στα νησιά αυτά για να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία και να ανεβάσουν την τουρκική!
Τον καβγά ξεκίνησε ο κεμαλιστής βουλευτής του CHP Tanju Özcan o oποίος είπε ότι αν χρειαστεί «θα πάει ο ίδιος να αφαιρέσει την ελληνική Σημαία από τα νησιά αυτά», και θα την επιστρέψει με κούριερ συτην Αθήνα, ενώ ο ίδιος, όπως είπε χαρακτηριστικά θα καρφώσει την τουρκική σημαία στα νησιά. Τη «σκυτάλη» πήρε ο βουλευτής της Tekirdag, Emre Köprülü o οποίος κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση ότι επιτρέπει να κυματίζει η ελληνική Σημαία σε τουρκικά εδάφη!
«Εάν η κυβέρνηση δεν το πράξει τότε θα μπούμε σε μια βάρκα με κόσμο που σκέφτεται σαν εμένα και θα πάμε στο κοντινότερο νησί σε εμάς και θα επιστρέψω στην ελληνική κυβέρνηση την ελληνική Σημαία αναρτώντας την τουρκική. Φίλοι από τα AKP, MHP, CHP μπορούν να έρθουν μαζί μας πρέπει να πάμε στην πρώτη γραμμή ως οφείλουμε σαν βουλευτές του τουρκικού κοινοβουλίου. Αυτή είναι η γη μας αυτά είναι τα χωρικά μας ύδατα», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου