Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Μαίνεται η αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ με αφορμή την εργασιακή εφεδρεία


Επανήλθε την Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία στην αντιπαράθεσή της με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα για το εφαρμοζόμενο σχέδιο της εργασιακής εφεδρείας.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, απευθυνόμενος στον κ. Ρέππα, μίλησε συγκεκριμένα για εξαίρεση αναπληρωτών διευθυντών από την εφεδρεία, μεγάλο αριθμό «παράνομων προσλήψεων», ορισμένες «την ώρα που κατέρρεε η κυβέρνηση Παπανδρέου, καθώς και για «βόλεμα κομματικών φίλων και συγγενών» και διάσωσή τους από την εφεδρεία...


«Ο κ. Ρέππας, αντί να προστατεύει κομματικές μεθοδεύσεις, οφείλει να ανακαλέσει τα αποτελέσματά τους. Αντί να συγκαλύπτει παράνομες πράξεις που προκαλούν βλάβη του δημοσίου συμφέροντος, να αναλάβει άμεσα τις επιβαλλόμενες πρωτοβουλίες, για την αποκατάσταση της νομιμότητας» είπε ο κ. Μιχελάκης.

Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος, απάντησε μέσω του Βήμα 99,5 στις βολές Βενιζέλου προς τη ΝΔ περί «συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης». «Ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να νομίζει ότι έχει το πράσινο φως να λέει και να κάνει ό,τι νομίζει» είπε.

«Κάνουμε λοιπόν όποτε χρειάζεται κριτική και θα είναι σκληρή, όταν κάνουμε την αντιπολίτευση και αυτή γίνεται προς τους υπουργούς της κυβέρνησης και αυτή θα είναι σκληρή, αλλά ευφυολογήματα σαν αυτά του κ. Βενιζέλου ή κάποιων άλλων δεν μπορούν να γίνουν δεκτά» δήλωσε ο κ. Αντώναρος.

«Αντιπολίτευση και κριτική θα υπάρχει και είναι φυσικό ότι θα υπάρχει, διότι δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε συγκεκριμένα πράγματα. Μονομερείς αποφάσεις που μας θυμίζουν καμιά φορά τις χειρότερες στιγμές της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να γίνουν δεκτές και αυτό είναι σαφές» συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή  tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου