Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Διαψεύδει φήμες περί καθόδου του στις Εθνικές Εκλογές ο Ηλίας Πλιόγκας


Με δήλωση που μας έστειλε (και την οποία ταυτόχρονα ανέβασε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook)  ο γνωστός από την αυτοδιοίκηση Ηλίας Πλιόγκας διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο την έντονη φημολογία που τον ήθελε υποψήφιο στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.

Η δήλωση του έχει ως εξής:

Ορισμένοι εδώ στην Πέλλα είναι αδιόρθωτα ανόητοι.....και διαδίδουν ανυπόστατα σενάρια και φήμες.
Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ΔΕΝ θα δουν σε κανένα ψηφοδέλτιο όνομά μου.
Θα με δουν όμως πλάι στους φίλους, συγγενείς...

... και γνωστούς μου που έχασαν τις δουλειές τους , που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, που πετσοκόφτηκαν άγρια και άδικα οι μισθοί και συντάξεις τους.
Θα με δουν μαζί με τους συμπατριώτες μου, που απεγνωσμένοι καθημερινά δοκιμάζονται σκληρά να τα βγάλουν πέρα, που νιώθουν προδομένοι από ηγεσίες, κόμματα και πρόσωπα ,που εξοργίζονται και απαιτούν δικαιοσύνη.
Σ' αυτές τις λίστες των Ελλήνων θα δουν το όνομά μου.
Στις λίστες των απλών ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας, της ντομπροσύνης και της αξιοπρέπειας.
Στις λίστες των ανέργων νέων αλλά δυστυχώς και εκείνων της μέσης ηλικίας, που βλέπουν τη φυγή στη ξενιτιά ως μοναδική λύση επιβίωσης.
Εκεί λοιπόν θα δουν τ’ όνομά μου, στις λίστες των χιλιάδων απλών συμπατριωτών μου, που θα δώσουμε ένα σκληρό μήνυμα-ράπισμα σε όσους ξεπούλησαν τα όνειρα μας και καταστρέφουν το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας.

9 σχόλια:

  1. poies fimes ??? monos tou grafei gia ton eayto tou.
    Siga min asxoleitai kaneis me to ti kanei o Plioggas poios nomizei pos einai, mas teleiose prin arxisei aytos, as paei ston Kammeno, etsi ki allios pote den itan xrisimos kai arestos stin ND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάντως μόλις τον επιβεβαίωσες για τις φήμες με το σχόλιό σου!

      Διαγραφή
    2. Asto re file min karfonese....mia zoi se ayti tin parataksi an ksexorize kaneis kati lamogia sa kai sena peftan na ton fane.

      Διαγραφή
  2. Μερικοί μιλάτε στο όνομα της παράταξης και λέτε βλακείες.Στην ΝΔ δεν περισσεύει κανείς.Πολύ περισσότερο στελέχη σαν τον Πλιόγκα που χρόνια ήταν μπροστά στους αγώνες.Αφήστε τις προσωπικές σας κόντρες και εμπάθειες κατά μέρος.Ο Ηλίας είναι ικανός και βεβαίως έχει κάνει λάθη.Αλλά ποιος δεν έχει κάνει.Να μη θυμίσω την περίπτωση του Αντώνη,του Αβραμόπουλου και πόσων άλλων ακόμη και σε τοπικό επίπεδο.Κόψτε λοιπόν τα χαζά σας.Ορθώς έπραξε ο Ηλίας και το διαψεύδει γιατί ορισμένοι έκαναν σπέκουλα με το όνομά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ photoshop παντως η φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡ......ΓΙΕΣ
    ΟΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Pliogas einai palikari.Den einai proskinimenos.Osoi rixnete laspi apla eiste noymera megala alla mikra antropakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κόσμος πεινάει, το έχετε πάρει χαμπάρι; Καταστρεφόμαστε και εσείς ασχολείστε με απίστευτα μικρά πράγματα. Όταν αρχίσει η λόρδα όμως για τα καλά θα σας πω τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή