Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ένα βήμα πριν τον «γκρεμό» η Αναγέννηση Γιαννιτσών



Το απόλυτο τέλμα ζει η ομάδα των Γιαννιτσών, η οποία αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν περνάει πολύ δύσκολες ώρες και βρίσκεται ένα βήμα από τον γκρεμό. 
Σε πλήρη απόγνωση είναι αυτή τη στιγμή όσοι έχουν απομείνει στα Γιαννιτσά, καθώς όλοι βλέπουν πως οι ελπίδες για... αναγέννηση της ομώνυμης ομάδας είναι πλέον ελάχιστες.
Τα χρέη πνίγουν τον σύλλογο, με την διοίκηση να έχει δεμένα όχι μόνο τα χέρια αλλά και τα... πόδια! Η πόρτα της εξόδου δεν προλαβαίνει να κλείσει...
καθώς οι παίκτες φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο, με αντάλλαγμα την παραγραφή μέρος των οφειλών προς αυτούς.
Ήδη αυτοί που έχουν φύγει είναι η μισή εντεκάδα της ομάδας που αποτέλεσε την έκπληξη στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Και όσοι δεν έφυγαν ακόμα, απλά περιμένουν στην σειρά τους για να λύσουν το συμβόλαιό τους και να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες «πολιτείες».
Τόσο ο Φοιρός, όσο και ο Παναγιωτίδης δηλώνουν πως δεν μπορούν να φύγουν άλλοι παίκτες από την ομάδα, καθώς κάτι τέτοιο θα φέρει την διάλυση. Παρόλα αυτά γνωρίζουν κατά βάθος ότι δεν περνάει από το χέρι τους, μιας και η απειλή της προσφυγής είναι ικανή να πείσει την διοίκηση να αφήσει ελεύθερο όποιον θέλει.
Και φυσικά ούτε αυτοί είναι δεδομένο πως θα παραμείνουν, αφού αμφότεροι έχουν φτάσει στα όριά τους, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο ψυχολογικό. Οι δύο άνδρες βρίσκονται στην μέση και καλούνται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, χωρίς να βλέπουν κάποια προοπτική βελτίωσης της κατάστασης.
Το φιάσκο της ενίσχυσης και τα 12.000
Η διοίκηση προσπάθησε να πάρει παίκτες, που μπορεί να μην ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα που έχασε παίκτες μεγάλης αξίας, θα μπορούσαν όμως να μπουν σταδιακά στο κλίμα και να αναδειχτούν στο μέλλον.

Παρόλα αυτά, η προσπάθειά αυτή φαίνεται πως πέφτει στο κενό, καθώς η άνθρωποι της ΠΑΕ δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα 12.000 ευρώ που απαιτούνται για να πάρουν άδεια και να εξοφλήσουν την εφορία. έτσι, μέχρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη σε αυτό το θέμα η Αναγέννηση δεν θα μπορεί να ολοκληρώσει μεταγραφές αφού δεν έχει ενημερότητα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου