Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Νομάρχης Γιώργος Τάνος.

Έχασε τη μάχη με το θάνατο ο πρώην Νομάρχης Πέλλας ,γιατρός χειρούργος και αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Πέλλας κ.Γιώργος Τάνος. Ο αγαπημένος γιατρός όλων που άφησε ιστορία για την προσφορά του στους ασθενείς και στην Πέλλα,έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.Ήταν ένας μαχητικός,ιδιαίτερος και δυναμικός οραματιστής και υπηρέτησε με τόλμη το θεσμό της Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης καθώς ήταν ο πρώτος εκλεγμένος Νομάρχης.Γνωστός για τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του δε δίστασε να συγκρουστεί με κατεστημένα συμφέροντα στο κόμμα του και στην Πέλλα.Σε αυτόν οφείλεται και η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καιμακτσταλάν καθώς επί ημερών έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και δράσεις για την ίδρυση
του Χιονοδρομικού που σήμερα αποτελεί την ναυαρχίδα της ανάπτυξης του ορεινού όγκου Έδεσσας-Αριδαίας.Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει πιθανότατα αύριο.Η ώρα και ο ναός της εξόδιου ακολουθείας θα ανακοινωθούν από την οικογένειά του.

4 σχόλια:

  1. Εσύ Νομάρχα μας , άφησε τα καλήτερα για τον τόπο μας, επίσης γιάτρεψες με τα χεράκια σου τόσο κόσμο , ο Θεός να σε δώσει ότι σε αξίζει , αιωνία σου η μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΣ...
    ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ...
    ΑΝΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΓΚΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΜΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ. ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ,ΠΙΣΤΟΣ Σ΄ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ. ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ. ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ΄ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑΣ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή